-
Trials Evolution: Gold Ed. PC
http://youtu.be/TWJNRv79wHs -
-
paráda, však já říkal, že je to u téhle hry otázkou času...
-
-
Humble Bundle: The Yogscast's Dwarven Dairy Drive
chystaný Humble Bundle
Sonic All-Star Racing Transformed, Chivalry, Torchlight, Shank 2, Magicka: Wizard Wars
+
An exclusive TF2 item
An exclusive War of the Vikings hat
Napoleon Total War -
Potvrzeno: Sony připracuje konkurenci pro Oculus Rift.
Prsty předběhly myšlenku. *15* *15* *15* -
Jinak kdyby se někdo začal rozčilovat (jako já, protože jsem na to zapoměl), proč dávají DLC k WoR, když je vyžadována základní hra, tak základní hra je zdarma *1*
-
-
Já myslel, že udělali jakousi F2P verzi, kde se dá dokoupit "plná/normální" verze. Ale tak uvidim až to stáhnu.
-
-
Vtípek
chcete se pobavit? dnes jsem po asi pěti letech, co mám PS3, zjistil, že ten ovladač je bezdrátovej. nevím proč jsem si vždycky myslel, že není, že to jde až u PS4. celou tu dobu jsem ho měl tedy na kabelu a za celou tu dobu jsem ho neodpojil z PS3. no stane se... -
-
Kolegovi v práci jsem po pěti letech každodenního nošení bundy prozradil že v límci má kapucu :D
-
-
Trochu se bojím zeptat, kdo nosí pět let dennodenně jednu a tu samou bundu?!? *15*
-
-
Tak každodenní jsem napsal trochu moc, ale taková ta bunda co nosíš jenom v práci. Byl to řidič a vozil zboží, tak to nebude vozit v "civilu".
-
-
-
Ucho nás nepřestává překvapovat každým dnem je jiný.
-
attention whore
-
-
*12*
-
-
Ten ovladac je takovej docela malej a nevypada vubec bezdratove ale stejne :D
-
Mám tomu rozumět tak, že máš vedle sebe PS3 a PS4?
-
-
rozumíš tomu správně: PS3-Televize-PS4.
-
-
Chtěl bych vidět tvůj výraz, jak si na to přišel a jak sis uvědomil, jaký jseš cyp *1*
-
-
tak mně to nikdy nějak nechybělo, i s kabelem na gauč dosáhl. no přišel jsem na to tak, že jsem z něj vytáhl kabel a pořád fungoval. u toho kabelu tam začal zlobit nějaký kontakt. a tak vzadu je napsáno wireless, tak jsem si řekl jen "aha".
-
-
Tak to jo, no vidíš to, každý den se člověk učí *1*
-
-
-
Tak tim bych se nechlubil
-
hahahahahahhahhahahahahahahahah. nope
-
-
Umělá inteligence v Resident Evil 6 prý bude tak dobrá, že nerozeznáte, jestli je Váš týmový...
Tak tomu neuvěřim dokuď to neuvidim. -
-
No simulovat nějakého ňoumu, který neumí hrát zas takový problém asi nebude *15*
-
-
Není problém vytvořit opravdu tuhé nepřátele. Je problém je vytvořit dostatečně hloupé na to, aby připomínali lidi.
-
-
Ono je trochu rozdil mezi "tuhosti" nepratel a mezi inteligenci neprateli.
Udelat AI,ktera te trefi na vzdalenost 2km pri vyskoku ,neni problem.
Problem je vytvorit AI ,ktera bude aspon trochu imitovat inteligentni smyslejici bytost a ne slepici na strelnici.
-
-
-
Umělá inteligence v Resident Evil 6 prý bude tak dobrá, že nerozeznáte, jestli je Váš týmový...
To jsou klasické PR keci, tomu snad nemůže nikdo věřit. Kdyby se jim to opravdu povedlo, tak mají nominaci na Nobelovku.
-
-
Firaxis a 2K Games ukázalo teaser trailer na nějakou hru. Že by nový XCOM?
Na to je trochu brzo, když XCOM EU je tu s námi jen půl roku, ne? Možná větší DLC či datáč? -
-
I cross *7*
-
-
Na vlastní oči se můžete podívat, jak jsme si poradili s instalací mixpultu, který jsme pořídili...
tak to je skvely.. *1* -
Eleusis (Desura)
http://www.desura.com/games/eleusis
MEFCB-N4FOS-GGZ3A-UAEQ2-3MWON
R0IRI-XWPXU-NUTZ5-CIKMH-Z9GU2 -
-
Dík vzal jsem si druhej.
-
-
Sims 3 Origin klíč
B9QS-LX6T-XABT-ZNR7
Když to někdo využije, tak napište aspoň búúú *3* -