-
Battlefield Bad Company 2 je nyní pro majitelé zlatého Xbox Live členství k dispozici zdarma, avšak z důvodu nedostupnosti serverů si užijete pouze singleplayer.
skoda, ze tam je region lock. Uz tak byva pravidlem ze hry z xbox live gold me jdou stahnout jen ty mensi skakacky a jakmile je to neco AAA, tak : region, this console, wont be downloaded -
-
Co máš za region ? Já si nedávno měnil z UK na CZ a jde mi to všechno stáhnout bez problému...
-
-
no ja mam USA.. takze problem bude v tom ze mam USA ucet a pritom jsem v cesku ?
-
-
To nevím, to bych kecal... Zkus si to přehodit na CZ účet, máš to za minutu hotový, já s tím žádný problémy nemám.
-
-
ok diky kamo.. ja uz jsem si to chtel dat davno na cz ale ponekud me odradila slozitost toho kroku
-
-
-
-
-
Šílení králíci od Ubisoft se již nyní pilně připravují na další olympijské hry.
nechci být sprostej, ale... má někdo první díl a funguje mu? :) já to řešil s podporou ubisoftu a ta hra prostě po chvilce nejde hrát kvůli bugům (nebo nefungující ochraně a spouští se triggery, který hru záměrně mrší) -
Video: Předělávka Metal Gear Solid V: The Phantom Pain traileru s názvem Red Band v GTA V.
Tak tohle je ale naprostá paráda. Asi nejlepší předělávka traileru jinou hrou, co jsem kdy viděl. Jen jsem nepochopil ty mimozemšťany, ale i tak skvělý. -
(...)Bohužel, u nás se ze STEAMu nedá hra pořídit(...)
Teď to řeším. Cenega ode mě dostala nenávistný mail a čekám na nějakou spásnou duši, která mi Skyrim giftne. To určitě, dávat peníze někomu, kdo si zařídil lokální monopol! -
Hideo Kojima si s sebou na GDC veze "tajnou zbraň" v kartonové krabici.
Je to ta krabice? -
Battlefield 4 Battlepack Gold klíč
Pokud někdo hraje Battlefield 4, tak ať si vezme klíč k Battlepacku, který je u nového Levelu. Hru nehraji, tak by mě byl k ničemu: EV95-D2Y3-RQ77-L2MR -
-
Dakujem!
-
-
hitman contracts
po x letech, konecne na steamu :D -
-
a ve slevový hitman collection není...
-
-
6 staronových brnění a zbraní z Fashion Souls 3
https://www.youtube.com/watch?v=VxJ2xKBGrU4
Jinak svou žízeň po duších můžete ukojit na PS4 indie hrou Salt and Sanctuary, která právě vyšla a má časovou exkluzivitu, a na Xboxu One hrou Lords of the Fallen, která je od zítřka zdarma k Xbox Gold. -
-
Drang Hammers *5*
To Salt and Sanctuary je prej vážně dobrý, ale ten výtvarnej styl mi dost vadí, já si počkám na Death's Gambit.
-
-
Shadow of Mordor + Season Pass - 20€
Zítra končí super akce na Shadow of Mordor s 18 DLC, tak neváhejte a kupujte! *3*
http://www.bundlestars.com/all-bundles/middle-earth-shadow-of-mordor-bundle/ -
Korejští hráči zvládli dohrát Diablo 3 na normální obtížnost za necelých 5 hodin.
to si tu hru fakt asi uzili... *1* *1* -
-
>implying že normální obtížnost někoho na tý hře zajímá
Navíc jestli se naequipovali na předchozích runech, tak chápu, že dát to za 5h neni problém, když jedeš čistě vpřed a neprolejzáš nepovinný dungy. -
-
ROFL.. Zase mínuska místo argumentů.
-
-
Lůza, no :)
-
-
Tady od některých lidí nelze čekat nic víc než mínuska ;)
-
-
-
-
JJ zlvast ked na to isto cakali niekolko rokov ako na zmilovanie Bozie :D.... Ale ratam , ze ten ich 5 hodinovy play bol az potom co hru raz dohrali....prvy krat za 6hodin... :D... teraz pri tom aj tak stravia mesiace, co to budu drtit znovu a znovu a znovu.....a znovu :)
-
-
Korejští hráči zvládli dohrát Diablo 3 na normální obtížnost za necelých 5 hodin.
Tak to nebyli normalni hraci, ale korejci - Preskakovali vsecko co se dalo... jen bosse malem zabijeli :D
-
-