Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Již před nedávnem se v tichosti opět posunulo datum vydání Jagged Alliance: Back in Action - nyní...

A jak se tak dívám na jejich homepage, doufám že to budou oddalovat ještě dalších 30 let. Koho má tohle oslovit? JA2 je super hratelná i dnes. Kupodivu bez 3D, zmatené rotace kamerou, bez "field of view" políček půjčených z Commandos atd. Kdyby to přece jen vyšlo, tak opráším starou placku a dobudu Arulco raději podvanácté...
  • Life Is Strange Ep. 3

Vyjde 19. května: https://twitter.com/LifeIsStrange/status/598472961163546624
  • prudislav

Spekulace: Děj Watch Dogs 2 bude zasazen do města Camden v New Jersey.

mám dojem že už i na twitteru potvrdili že to bude lokace pro T-Bonevo DLC co vyjde na podzima a ne novho dílu
  • Po Crysis 2 zmizelo ze Steamu i RPG Dragon Age II, opět je to kvůli čerstvě vydanému DLC Legacy,...

Třeba to Valve ani nevadí, jen čeká, jak se vyvrbí ten Patentový spor mezi jednou pidi US společností a pár desítkami softwarových firem (Rovio, Apple, EA a další, Valve mezi nimi není). Do takových sporů není radno vstupovat :D

BTW jde o patent o možnosti stahovat další placený obsah do SW přímo ze samotného SW. Jo, je to praštěné. Viva la USA.
  • EGX 2014

Oznámen nový TW - Total War Attila
    • Morraw
      No jako čumím. Zrovna hraju Rome 2 a dobyl jsem celou Británii, takže mám s čím srovnávat a vypadá to o dost lépe. Ten family tree mi připomnělo boží Knights of Honor,kde jste taky mohli dávat provincie maršálům, řešit jejich manželky atd. Building browser je úžasný. Pěkně pohromadě vidím, co stavím, co můžu postavit atd. Celkově ikony, design oken, technology tree, jaké bonusy mají jednotlivé armády atd. Vypadá to jako nová hra a jsem nadšen! Škoda, že takhle nevypadá Rome teď.
    • taakže defacto datadisk k rome 2, protože atilla je cca stejne období. jen to preskinovali. gj
    • Magister_Peditum
      Pozdní antika mě bere víc než období republiky, takže vlastně docela fajn, ale přesto se nemůžu ubránit zklamání. Čekal jsem oznámení nějakého nového regulérního dílu, popřípadě i odklon směrem k fantasy.
      • Já tohle čekal, protože Napoleon TW a Fall of the Samurai
        • Magister_Peditum
          Takže bych se mohl po případném vydání Medieval 3 konečně dočkat té třicetileté války? *3* *15*
    • A z toho co vidím, to by měl být takový TW, jaký si stratég přeje
  • V arkádovém módu hry Star Wars: Battlefront 2 jste limitováni maximálním množstvím kreditu, který můžete získat během 14 hodin.

Haha, a kdyby nahodou nekdo nechtel zaplatit, ale mel spoustu casu, tak si to stejne nevygrindi. *15*
    • Jack1947
      Tak to je spíše takov train vs ai mod ne na grind tu bude plnohodnotný Multiplayer ;)
  • Třetí Skeldal se pomalu rýsuje

Dnes byl oznámen třetí Skeldal - zatím mobilní, ale vyvíjejí na Unity 3D, takže možnosti jsou:) http://www.7mages.net
  • Morraw

The Sinking City (H.P.Lovecraft)

Skvělá zpráva. Oznámena nová hra od Frogwares (série adventur Sherlock Holmes, Magrunner: Dark Pulse..) http://frogwares.com/games/
    Sice jsem zatím neměl čas si jejich hry zahrát, ale soudě podle hodnocení jsou skvělým kandidátem na lovecraftovskou adventuru.
    Hrál někdo postarší Sherlock Holmes: Awakened ?
  • Evropská reklama na PSV je sice hezká, ale jelikož se v ní handheld skoro neobjeví, těžko ho...

Reklama není o tom, že vám nějakej kkt bude mávat s produktem minutu před ksichtem a říkat jak je to kulervoucí .. většina neovco lidí tyhle hnědorozmazy okamžitě přepne a čau nazdar. Reklama v první řadě musí zaujmout a to se téhle reklamě daří .. kdybych viděl hned na začátku ten krám co mě vůbec nezajímá tak to přepnu. *16*
    • braveman
      A takhle to dokoukáš až do konce a přepneš to při reklamu další... jak jsem psal - reklama je to sice hezká, ale k prodeji PSV podle mne nepovede. Myslím, že jen malé procento lidí, kteří reklamu uvidí, dokáže po zhlédnutí odpovědět na otázku na co se je reklama snažila nalákat.
      Přitom by stačilo, kdyby se párkrát ve spotu ono slovíčko Vita nevtíravě zmínilo...
      • Tak promiň nevím jak tobě ale mě to ps vita jednou na konci stačí.. "A takhle to dokoukáš až do konce a přepneš to při reklamu další..." (co je mi do další reklamy?) - sám si to řekl, dokoukám to až do konce a o to jde. Samozřejmě teda pokud nepočítáš s tím, že prodáš produkt člověku, který nemá ponětí co to je vlastně herní konzole, hry obecně, který se díky podprahovému tlačení vita, vita, vitamín rozhodne koupit zařízení. Navíc těch reklam bude víc nebo se pletu? *16*
        • braveman
          Reklam bude více, ale tato je první (evropská). Přemýšleli lidé ze Sony, že by někoho mohlo zajímat, v čem je PSV lepší od svého předchůdce? Tedy, pokud dotyční postřehnou, že jde o reklamu na (nový) handheld a nespletou si ho s reklamou na PSP.
          • Reklama je na PS Vita (na nový výrobek) .. reklama není na srovnání s nějakou starou verzí výrobku, kterou ani nemusí člověk vlastnit (pleteš si reklamu s teleshopingem) .. od toho jsou jiné zdroje. Nechápu tvůj probém i moje sestra (zkušební test :)) pochopila, že jde o reklamu na jakési herní zařízení a to opravdu není cílová skupina výrobku. Mám pocit, že si myslíš o lidech, že jsou démanti. *16*
            • Právě kvůli tomu co tam píše a ty zde jsem řekl, že to bude určitě série reklam. Reklama má v první řadě co? Jasně reklama musí prodat výrobek ale aby se jí to povedlo tak musí nejdřív upoutat tvou pozornost abys ji nepřepnul, neskipnul, nebloknul, ... nebo ty snad koukáš na palmexmana a podobný ňamky? Ja myslím, že se to té reklamě povedlo a další budou o představení fcí toho švýcarský nožíku. Řekl bych, že tu první reklamu ještě využijí sestříháním a prokládáním samotného hraní a fcí. Pokud to bude jediná reklama tak určitě nebude mít největší efekt. Hell, even the name “PS Vita” flashes up so quickly that the average consumer is sure to have forgotten it ... jo tohle je fakt s kterým souhlasím. Ten název a obrázek zařízení zmizel fakt rychle. Pokud by zůstalo u jediné reklamy, čemuž ale nevěřím "sony has already come out and said their going to spend 50 million on advertising for the vita" tak ti uznám kredity. *16*
            • braveman
              Naštěstí jsem zjistil, že nejsem jediným, kdo si o reklamě myslí to samé, co já:
              http://playstationlifestyle.net/2012/02/14/why-the-world-wont-be-playing-to-sonys-european-vita-ads/
              V podstatě se plně ztotožňuji s názorem tamního redaktora *3*
          • Všechny tři hlavní výrobci konzolí mají podobné reklamy už do nepaměti (mno, Nintendo je krapet tradičnější) v čele s MS v posledních letech... Nebo říkáš, že je lepší dělat reklamy á la prací prostředky?
    • Reklama

Podľa mňa je to dobrá reklama. Presne triafa zájem cieľovej skupiny.
  • oktavius66

Herní Soundtrack

Za mě Far Cry 3: Blood Dragon *3*
    • Jesper Kyd a jeho Hitmani a Freedom fighters
    • risa2000
      K tomuhle se musím vyjádřit poměrně obšírněji *4*. První hra, ze které jsem poslouchal soundtrack i mimo ni byla DeusEx (2000 http://www.youtube.com/watch?v=2yDVM77lGlM). Pro ty mladší jen připomenu, že tehdy ještě nebyl iPod, takže jsem si ty mod soubory zkonvertoval na WAV a vypálil na CD a poslouchal to z discmana.

Druhá hra, se kterou jsem udělal něco podobného byl první Witcher. Tam jsem nemusel nic kutit, protože CD bylo v krabičce (co se prodávala v Česku), nicméně i přesto jsem oggy zase vypáral, protože na CDčku nebylo vše.

Pokud bych měl ovšem jmenovat jednotlivou skladbu (a pominu ty dvě hry zmíněné výše), tak to bude:

1) Unreal Tournament (1999) - Main title (http://www.youtube.com/watch?v=7MSFW8pZ-_4)
      2) Civilizace IV - Baba Yetu (http://www.youtube.com/watch?v=IJiHDmyhE1A)

Pak bylo pár her, kde byly písničky od známých skupin, díky kterým jsem se s těmi skupinami seznámil (NFS Undercover - pro iPod Touch, nebo Prey). A poslední, sice není přímo ze hry, ale je na motivy "skutečných událostí" je DeusEx: SonicAugmentation (http://augment.ocremix.org/)
      • Díky
    • Jediná hudba, kterou si ze hry pamatuji a utkvěla mi v paměti je tahle..
      http://www.youtube.com/watch?v=p1yqxbDs3iE
      • Jen je hrozný, co z toho udělali v novějších dílech za prdící kravinu.. *7*
        • Presne to si rikam taky, kam to ta skvela znelka z 1942 a BF2 dopracovala. Ta prdici verze je fakt strasna. *1*
          • Levolution *1*
          • Jack1947
            Pravda no mohli ji zmenit radsi, nez upravovat do takoveho paskvilu.
        • Pilgrim66
          Takovejch vzpominek...

To samy znelka MECu a USA...

Bohuzel tenhle pocit co jsem mel u BF 2 uz asi nikdy mit nebudu (vlastnim BF 3 i BF 4).
    • Jediná hudba z Far Cry 3, kterou si pamatuji, tak byl hrající Skrillex v misi kde jste vypalovali plantáž jinak nic..
    • Za mě AC4
      • nekromant33
        Jak jinak Tylera nijak zvlášť nemusím, tak AC4 (nebo minimálně main theme) je super

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit