Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MickeyMutant

Hele, Jacku, jsem taky dobrej. Jenom Bob se mi tam vetřel. Tebe samozřejmě nepočítám.

• Jack1947

Já už jsem jednou celé tady zaplnil... ale to si asi zrovna spal, není to nic těžkého - stačí počkat až od zhruba 2-3 hodin do 7-8 tu nikdo nebude. Vlastně klidně ti tohle prvenství přenechám když jsem si všiml jak aktivní si začal být... 😉

• MickeyMutant

To seš hodnej. A dík za tip.

• Draken69CZ

Teď už schází jen aby ty příspěvky dávaly smysl a byly k tématu.

• Minecraft 1.0 vyšel!

Tak jsme se konečně dočkali full minecraftu, tak na co čekáte? *15*
  • http://www.gog.com/ akce machine
  • Lukyz

Fallout Shelter - infografika

Bethesda dnes vypustila zajímavou infografiku aneb Fallout Shleter v číslech.
    • Chybi mi tam cislo kolik hraci zaplatili za ty nesmysly co k tomu prodavaj :D
  • MrSanta

Reklama... grrr

Zajímalo by mě - ten "rapovací" song - to je skutečný song, nebo je to nějaká parodie za účelem reklamy?
  • B.o.b

Sony London Studio pracuje na doposud neoznámené PS4 hře, která poběží na Unreal Engine a nabídne vysoce kvalitní 3D prostředí.

Getaway 3? *9*
    • God-of-War
      To bys asi chtel moc a ja taky... *9*
  • PC verze Final Fantasy XIII běží standardně v rozlišení 720p. Modder Durante se již naštěstí postaral o nápravu a vydal první verzi pluginu, která umožní až 4k rozlišení.

najprv fps lock u Evil Within teraz toto kua nerobte nam z PC hriankovace!
    • hriankovac = topinkovac takze od slova hriat/topit
      • Jack1947
        Já si řikal, že to zní divně holt jiná mluva - jinej kraj, jinej mrav. Dík za osvětlení.
    • kennyB
      Tak potom pomůže už jen nevydávat na pc hry, které vyjdou i na konzolích. A konečně zavládne ticho...
      • Jack1947
        Přesně tak, když o to ani hráči nestojí a budou nadávat pořád na všechno... tak bych jim dal hovnoo a byl by klid.
      • nekromant33
        Proč tak radikální řešení? Stačí dát port za úkol někomu, kdo umí programovat a nemusí si googlovat slovo optimalizace.
        • kennyB
          Možná, jenže by tu zase bylo psáno, že na konzole to vyšlo např. o měsíc dřívnež na pc. Tak jako tak, tyhle komentáře se tu budou objevovat tak jako tak *1*
          • Vzhledem k tomu, ze za ten produkt platim penize, tak ano chtel bych urcitou uroven kvality.
          • nekromant33
            Kdyby všechny porty primárně konzolových her vycházely se stejným zpožděním, tak na to najedeš za chvíli jako na samozřejmost, akorát se ti cyklus hraní her o něco posune, ne že bys ho nemohl vyplnit i jinýma hrama než multiplatformovejma.

Na druhou stranu když už se vývojáři rozhodnou port udělat, neexistuje jedinej rozumnej důvod pro to, aby hra neměla možnost volby toho, jestli ji chceš hrát ne úplně plynule, zato ve vyšším rozlišení a naopak. Důvody jsou buď jen neschopnost vývojářů, která se dá lehce nahradit outsourcingem, nebo lenost, která se nedá nahradit, ale to že se proti němu potenciální zákazníci ohradí přece není nic, kvůli čemu by se jim mělo nadávat do pc master race(v tomto konkrétním případě a ano vím, že jsi ty osobně nikoho tak neoslovil, ale internet je týhle chiméry plnej).
            • nekromant33
              Protože na PC to standard není už nějakou dobu a prostě a jednoduše to nedává žádnej smysl z jakýhokoli hlediska, aby tě na týhle platformě nutili to hrát v jednom rozlišení. Zvlášť pokud během 24 hodin dokáže jedinej člověk sám zámek odstranit.
            • kennyB
              Nemám nic proti tomu, když se někdo ohradí. Co je ale špatnýho na tom, když se hra hraje standartně v 720p??? Kolik z nich hraje ve 4k??? Možná jsem to trochu přehnal, ale to, že si budou stěžovat na téhle stránce je podle mě k ničemu. Jediná rada je to potom prostě nehrát.
    • Jack1947
      *15* "hriankovace" to je velice ftipné slovenské slovo fakt. *3*
      • victor
        Základem slova je ohřívání ,hrnek nebo hračka ? .....

Bohužel to vypadá na první velký trend co nám NextGen² přinesl - PC hráči budou na příště omezováni framelockem kvůli konverzím z konzolí (kdyby jen kvůli multiplatformnímu multiplayeru) .
        *10*
        • Jack1947
          Zdá se mi že to bude něco s hrnky ale nevím asi si to vygooglím. http://www.pro-deco-eshop.sk/hrnciarske-kruhy/ jo takže ano hrnek.

Njn, je to tak, holt asi chtěj přizpůsobit na pc zážitek hodnejch konzolím a zapomínají že to tak nějak uplně nejde. *4*
          • Spades
            https://www.google.cz/search?q=hriankovace&es_sm=93&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=RDQ5VJfFEMjSaO-SgbgC&ved=0CAkQ_AUoAg&biw=1920&bih=955

Od slova hranatý - toast
  • ucho

Shadow of the Tomb Raider bude nejtěžším dílem celé herní série.

tahle věta je řekl bych jen reklamní prohlášení a ještě bych to za fakt nebral. nemůžou si dovolit, aby to bylo těžší jak ty původní hry, kde to hledání cesty bylo občas hardcore. zrovna hraju ten poslední díl a ano, místy je to lehké, ale občas tam umí dát do prostředí celkem zajímavý puzzle, který není úplně triviální. jasně, určitě zkusí něnajké další zapeklité věci, ale nevěřím, že to bude o něco víc vybočovat z aktuálního standardu. no a jestli bude ten další díl opravdu nejtěžším dílem, to ukáže až čas. jsem nevěděl, že bleskovky tvoří i PR řeči.
    • Jack1947
      Stejně jako to o Rage2
    • Draken69CZ
      Já to teda pochopil že nejtěšší to bude pro Laru, že ji budou trápit ještě víc než v předchozích díle. Což automaticky neznamená, že bude vysoká herní obtížnost. Ale klidně ať přtvrdí pokud to nebude ve střílecích pasážích.
      • ucho
        no mně to přijde jako PR kecy. všechno bude drsnější. i puzzly, jak je zmíněno v tom článku. ale mně to přijde jako nesmysl, protože aktuální TR má jasně dané vizuální prvky (bez kterých by to bylo opravdu hardcore). tedy vidíš, po jaké zdi jde lézt, na jakou zeď jde skočit a odrazit se druhým skokem, bílou barvou jsou zvýrazněné i římsy, kterých se můžeš chytit. vidíš jasně místa, kde se dá použít lano. atd. to, co předvedl poslední TR, podle mě nejde obtížnostně překonat, pokud nepřekopou tento systém. tak by člověk trávil v lokacích víc času a zkoumal, co jde a co nejde. aktuálně někam naběhneš a víš přesně, kam běžet dál, kam skočit atd.
        přitvrzení ve střílecích pasážích postrádá smysl, na to máš nastavitelnou obtížnost, která už tohle supluje (pro lidi, co chtějí mít náročnější souboje).
        • Draken69CZ
          Všechno o nevydaném produktu jsou PR řeči.
  • H4wk

Vaše přezdívka v Battlelogu bude stejná (a neměnná) jako v EA Origin. V PC verzi Battlefield 3...

Ako zmenit EA ID/ Origin ID, pre ludi s androidom alebo windows 7
    (iPhone sa neda, lebo ta app nie je dostupna pre Slovensko :( - neviem ci aj Cesko)
    WIn 7 apk install: http://www.botskool.com/geeks/how-install-apk-files-android-windows-sdk-emulator#windows7
    Stiahnite app "Scrabble Free" -> http://androiddev.orkitra.com/download/apps/?appid=4982744835781224936&download=ca.jamdat.flight.scrabblefree_v1.12.57
    Je to priamo app ktora je free od EA
    Nainstalovat, spustit, potom kolecko kde su settings, logon so svojim EA account emailom a pass a EDIT ACCOUNT
    Zmente si nick na aky len chcete (A nie je uz pouzity)
    Voala, mate iny Origin ID !!! :)

Odskusane, 100% funguje.
  • Mojang vyhrál soudní spor o název Scrolls

Nepřehlédněte *4*
    http://www.rockpapershotgun.com/2011/10/18/mojang-can-still-use-scrolls-for-now/
    • Díky, úderu blesku očekávej v půl čtvrté *3*
      • Rádo se stalo! *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit