-
Herní adaptace?
Zdravím, jaký film / seriál / knihu by jste si přáli jako herní adaptaci ? Za mě by to byl seriál Band of Brothers ( Bratrstvo neohrožených ).Ikdyž jsem hrál všechny díly Brothers in Arms, nenaplnilo mě to tak, jako jmenovaný seriál. *9* -
-
V podstatě libovolný Kulhánek jako FPS/TPS *1*. A ještě by mohla být zajímavá série Temná věž od Kinga, i když tam si nejsem jistej do jakého to hodit žánru?
-
Nadrazi Perdido, Hvezdna brana, Firefly (ta vec co se planuje vypada dost podezrele), adaptace nektereho z romanu od Lukyanenka (i kdyz ty Hlidkovy hry nebyly uplne marny), Vikings show, poradna Farscape hra.
-
Mieville - Nadrazi Perdido
-
Hledání ztraceného času od Prousta, nejlíp jako akční plošinovku.
-
Mulholland Drive od Lynche, nebo Lidskou stonožku ve stylu Surgeon simulator. Ne, ale teď vážně, myslím, že když se povede nový Alien: Isolation tak by se dalo něco podobného udělat i s Predátorem. Když někdy minulý rok Telltale oznámili, že budou makat na nové populární značce, trochu jsem doufal, že to budou Star Wars, třeba se časem dočkáme.
-
-
Na Star Wars ma tedka plnou licenci EA... good luck with that
-
-
Blacksad jako adventura a Hvězdná brána
-
Čtyřlístek nebo Rychlé šípy.
-
-
Já bych chtěl hrát za Bratrstvo kočičí pracky :)
-
-
urcite bych uvital nejakou hru z malazske knihy padlych
-
-
Já chci nějaký info o tomhle :-D https://www.youtube.com/watch?v=3jDZfREYppk
-
-
postněte jim to tam někdo do chatu, já nejsem zaregistrovanej na tiscali.
-
-
Nove video
Nove video o Max Paynovi 3
http://www.gametrailers.com/video/multiplayer-interview-max-payne-3/728733 -
Anno 1602 na U-play zdarma
-
-
To je dobré další hra co asi nikdy nebudu hrát, ale v knihovničce je mít musím 😉
-
-
Battle.net přijímá předobjednávky na Diablo III, které vychází za měsíc a kousek.
LoL to je teda bleskovka, jste jenom asi měsíc pozadu... -
-
Battle.net přijímá předobjednávky na Diablo III, které vychází za měsíc a kousek.
Tohle asi nebyla bleskovka ale hromovka rekl bych :D
-
-
Podívejte se, jak funguje ray-tracing na příkladu Metro Exodus.
No pokochejte se videem a řekněte upřímně, nestojí tenhle skvělý vizuální upgrade za nějakých mizerných 15 000 korun, co zaplatíte navíc za novou kartu oproti její starší verzi (2080 Ti - 35 000 vs. 1080 Ti - 20 000)? Samozřejmě že stojí, odpovím si sám. Při pořizování takových zázraků techniky byste neměli váhat, navíc vás bude hřát pomyšlení, že svou malou stopou prošlapáváte cestičku vědeckému pokroku.
Ale dámy a pánové, nechci se vás dotknout – kdo z vás to má? Nebylo by možné na podobné bohulibé investice čerpat třeba nějaké státní granty nebo aspoň rozvojové dotace EU pro východoevropské trhany?
-
-
Sranda tady roky číst jak ta a ta hra vypadá jak z roku 2005 nebo 10 let stará a pak když je možnost s tím hnout tak to najednou nikdo nechce a brečí jak je to drahý, no hlavně že ten jejich kancl PC je o chloupek výkonnější než 5 let stará konzole 😂
-
Na ty Nvidia efekty jim zvysoka kakam, vymysli blbosti co 90% normalnich hracu nikdy nezkusi a ani je to nezajima. Ty jejich blbosti akorat zerou vykon.
Nicmene ta karta je kruta ve 4K, je to prvni karta pro 4K rozliseni a 60fps, bohuzel cena je fakt silena, za 23 000 by jim zato lidi utrhali ruce.
-
-
Na 4K killer to bohužel taky stále nevypadá, viz zdejší prvotní testy. 🤔
EDIT: sry, nevšiml jsem si, že tady rozebíráte 2080 Ti a testy jsou na "obyč" 2080
-
-
najhorsia sranda je, ze aj bez RT to vyzera dobre, a ma menej grafickych glitchov :)
-
Za 15 000 korun to rozhodně nestojí, i když to vypadá pěkně.
-
Zrovna tohle mě moc nepřesvědčilo. K čemu jsou lepší světla a odlesky, když kvalita textur a geometrie je za opicema. Asi kompenzace kvůli výkonu. Holt RTX ON, FPS OFF.
-
-
Whooa Total Warhammer je posunutý o celý měsíc
Konkrétně na 24. května. Klasická výmluva "Nechceme to uspěchat". Podle mě to vždycky značí jen problémy a přesto se až chorobně těším. No nic snad se aspoň povede BFG Armada, aby mi zkrátila čas. *13* -
-
Vzhledem k tomu, že několik posledních her CA mělo neskutečné množství bugů, je to jen dobře.
-
-
Total War Warhammer 2 (Europe Vs America) The Battle For Christmas (ENG)
https://www.youtube.com/watch?v=l1IQ7pNPNlA -
Neměl by někdo zájem o slevový kupon na steam? Týká se to hry Jagged Alliance 2 - Wildfire a jedná se o 90% slevu (což znamená, že vás to bude stát mrzkých 70 centů). Podlě mě to už má každej a kdo nemá tak nechce, ale aspoň to tady zkusim.
-
-
*8*
*3* Každej to nemá i když JA :BIA má v knihovně . Pokud se tedy jední o starou dobrou Jagged Alliance 2 - Wildfire ... Směl bych prosit ? Steam nick - VictorCZ . Díky
-
-
EA oznámilo Mass Effect Trilogy Compilation, která nabídne všechny tři díly série v jednom balení....
EA oznámilo Mass Effect Trilogy Compilation, která nabídne všechny tři díly série v jednom balení. Na PC a PS3 vyjde kompilace 6. listopadu, na PS3 později.
Tak které PS3 je správně? Asi to druhé co ? *13*