Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Již lepší/kvalitnější screeny z PS4 verze Fallout4.

http://gearnuke.com/leaked-fallout-4-uncompressed-ps4-screenshots-look-much-better-colorful-compressed-screens/
    • Spis nez barvy trochu vaham nad tim jaky budou mechaniky. To co bylo v traileru byl peknej hnus. Najit nejaky power armor kdesi na baterky? Oblict si ho? Rozstrilet s nim naprosto stupidne drzenim jednoho buttonu deathclawa? Nejlepe na prvnim levelu? Tohle nema s Falloutem nic spolecnyho.
      • Už to nebude oblečení které si budeme nosit v inventáři, bude to jako vozidlo.

"The player described power armor as something that you’d treat almost like a vehicle. You wear the power armor by climbing inside it, if you climb out the power armor stays where you left it. It’s heavy, bulky and slow but extremely powerful."
        • A to je presne ono. PA uz nebude armor, i kdyz to ma v nazvu, ale nejaky radobyvozidlo. Mutanty budeme zabijet pistolkou na prvnim levelu. Staty uz nebudou hrat roli, protoze to kazdyho jenom otravovalo, perky to samy. Na co levlit kdyz vsechno zabiju hned. A zbyla z toho tuctova arkadova strilecka, kterou Fallouty nikdy nebyly.
          • Ty ses na ten trailer asi pořádně nedíval, co? V prostřizích bylo jasně vidět, že mu v tom power armoru skáče HP sem a tam a to samé munice. V jednom dokonce měl zapnutý cheat a munice mu neubývala. To byla jen ukázka sestříhaná pro co největší wow efekt. Taky můžeš vidět, že deathclaw ubere 15-20% HP power armoru jedním zásahem. Bez něj by tě asi sundal raz dva. Naopak vítám, že ho nebudeš moct nosit v inventáři, protože to právě nebude tak OP.

Nedělal bych ukvapené závěry než se mi to dostane do rukou.
            • Ono stare fallouty to taky tak dobre nemli poresene, tam to jen nevadilo, protoze PA slo najit az ke konci hry. Tady je to ale otevreny svet a stejna logika nefunguje. Podle lore ma byt PA futuristicka verze tanku, ktere se jen dostali do vyroby pred valkou. Je tu teda, zvlast u bethesdy, problem, ze PA je prilis dostupne nebo celkem nic moc (a treba v NV bylo spousta lepsich zbroji nez PA). Pokud teda tedka bude OP ale malo dostupne, tak je to naopak krok spravnym smerem, byt bych byl samozrejme rad, kdybych ho mohl mit na sobe porad.

Kazdopadne bych to zatim nezatracoval, za ta leta bethesda celkem zlepsuje mechaniky ve svych hrach a nekdy dokonce jsou zabavne hned a nemusim cekat na mody. Spis mam vetsi obavy o napln sveta.
            • V pořádku, každému sedne něco jiného. Já osobně mám nejradši tyto 3D RPG, takže mně hra naprosto vyhovuje. A ještě k tomu mi nejvíce jde o věci okolo -> průzkum a hlavně tady stavba sídla s kterou jsem díky módům zabil v předešlých dílech hodně času.
            • Tak dle lore se ta zbroj unese sama, ma reaktor. Takze jedina nerealisticka vec je opravdu noseni zbroje v batohu. Oblekani zbroje by se dalo poladit, kazdopadne to neni pointa. Pointa je ze to zabiji dalsi odkaz starych Falloutu. A ze jich moc nezbylo.
            • Jsem "velký" PC hráč a tohle fakt nevidím jako něco "konzolovitého", ale jako něco, co hru posouvá víc realismu. Za což já jsem rozhodně rád. Zbroj, která váží desítky kg vážně nepatří do "kapsy" do inventáře.
            • Ja chapu, ze konzolovy deti vitaji ze budou mit svuj iwin button. Pisu ze s Falloutem to nema nic spolecnyho a power armor byl proste armor. Kus vybavy. Endgame armor ve kterym byl hlavni hrdina badass typek. Nebyl to zadnej konzolovej radoby cool powerup. *3*
    • 1. Uncompressed PS4 *15* to jako Uncompressed PS4 z 1080p?
      2. Vegetace OK ta by rostla rychle viz chernobyl
      3. ale ostatní...Lak vraku auta *15* To ten vrak jako něko natřel?

Prostě TES style pořád jede. Levely špatné, drobnosti nejsou a nikdy u toho nikdo nemyslel aby to vypadalo. Pak to nějak upraví moderská komunita. Člověk by řekl, že tam jsou vzdělaní lidé a dají si práci ale ne. Je tam každému fuk, jak to je špatně.
    • Nevim ktereho blbce napadlo udelat to tak barevne, to mi k te hre vubec nesedi... takove krasne modre nebe a vubec okoli taky nevypada jako po nuklearni valce :( Asi budu cekat na poradny mody co z toho udelaji poradne depresivni Wasteland
      • Psychotic
        Je zvláštní, jak v době "šedé a hnědé" si někdo pořád stěžuje na barevnost...
      • Má to bejt 200 let po válce, to už bude obloha v pohodě. Jasně že třeba omítky a celkově stav některých budov a lak na autě, to všechno by vypadalo úplně jinak. Ale ta příroda zas tak neuvěřitelně nevypadá, taky se to neodehrává na západě Států. Kolem Bostonu žádný pouště nejsou. Si snížíš kontrast na monitoru, než budou mody, no. *1*
      • Todd Howard řekl něco v tom smyslu, že to tak depresivní nechtěli, protože 3ka byla už extrém. Ale Glowing Sea (místo, kam dopadly bomby) bude vypadat jako v F3/FNV.
        http://i.imgur.com/RNQ69JM.png

Mám předobjednáno a už se nemůžu dočkat.
  • MidnighT91

Studie: 73% párů, kteří společně hrají World of Warcraft má pocit, že jejich společné paření...

A copak on si někdo, někdy myslel že páření ma na vztah negativní vliv :)
    • Četl jsem to samé:D
  • FINAL STAND at the DWARF KARAK - Total War Warhammer 2 Siege Gameplay

https://www.youtube.com/watch?v=wL2joBzffwo
    Dwarfs (Belegar Ironhammer) -VS- Skaven / Chaos
  • Project C.A.R.S. vyjde na všechny platformy 28. listopadu 2013.

ANO ! :)
    • Už v listopadu *2*
  • Keyz

Witcher 3

Další videa v HD a bez sekání:
    http://www.youtube.com/watch?v=TZ_G6XiHoUA

http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_956308&feature=iv&src_vid=TZ_G6XiHoUA&v=2HGhm0H7d68

http://www.thewitcher.com/KillingMonsters/
    • michelangelo

Do traileru The Witcher 3 vývojáři vpasovali skrytou zprávu.

Z novych, na E3 oznamenych IP u me vede urcite Division a z tech jiz znamych prave Zaklinac, jen v podstate doufam, ze toho do vydani moc ukazovat nebudou, abych pri samotnym hrani mel co nejmin 'aha, tak to uz jsem videl' momentu a hlavne proto, ze si nemyslim, ze bych neodolal a nepodival se :)
    • Viktor_H
      Pro mě bez debat nejlepší trailer, co jsem kdy viděl. Jednoduše tomu nemám co vytknout, naprosto profesionální práce. Hlavně ta atmosféra! Geralt působí jako ultimátní ničitel, jestli má nějaká herní postava "na plátně" charisma, tak je to on.
  • Veskoslav

IT4

Vyloženě jsem zklamaný z toho finále. VG nepředvedli prakticky nic a jejich taktika se od 1. dne turnaje prakticky nezměnila a ve finále mi přišlo, že jsou naprosto omylem.
    • Pilgrim66
      TI vyhrali nejvetsi rasisti z Doty 2 sceny. A obecne cinska dota je desne nudna...
      • Veskoslav
        A přitom když se občas mrknu na LoLko a hraje Číňan, tak mi nepřijde, že by to oproti Evropě a USA bylo nudnější. Ale v té Dotě? Ten pick ve 4. zápase, no kámoš se málem smíchy složil, jak to viděl.
        • Pilgrim66
          Kamos si delal srandu ze je to jak nejaka pro public game. Clovek by cekal trochu vic od nejvetsiho Dota 2 eventu na svete,,,
          • Veskoslav
            Taky si říkám. Finále bylo podle mě jedno z nejhorších, co jsem kdy viděl na vrcholovém turnaji. Jako hraje roli i to, že "moje" Aliance to nezvládla ani v kvalifikaci, ale ta čínská taktická nuda, co předvedlo VG ve finále. No kámoš nasraný, bo jsme čekali, že aspoň 30 minut a oni si během 4 minut nechaj first blood a mírný feed Spirita zadarmo.
            • Sranda je ta že VG jelo deathpush od začátku TI a přitom to nikdo nebyl schopen zastavit. Stačil by jeden pitomej kotl a ten push by je rychle přešel
  • Kozy
    http://www.verdungame.com/
  • Multiplayer Battlefield 3 nebude potřebovat týmovou koordinaci.

WTF? Dice sa zbláznilo?
    • Oni asi opravdu chcou porazit cod tim,ze z BF to cod udelaji,pridaji hezky audiovizual a destrukci prostredi a maji cod killera.
      Sp je cod pres kopirak ,at rikaji co rikaji.uvidime co ten mp.
  • https://www.youtube.com/watch?v=928VyYQxKKo ten první komentář mi připomíná zdejší diskuze, když přijde některý místní neandrtálec :)
  • Lukyz

„Titulky nejsou standardem,“ říká Activision v reakci na chybějící titulky v cutscénách Spyro Reignited Trilogy.

While there’s no industry standard for subtitles -> Titulky nejsou standardem! Rly!?! 🤯

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit