Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • WhySoSad

Horror Story

Před týdnem jsem posílal první video ze série Horror Story a protože se tu víc lidem líbilo než nelíbilo, tak posílam i druhý díl co je právě vydán.

http://youtu.be/kD9R_aiT2KQ

Budu opět rád za každou odezvu ať už tady nebo na youtube, díky *3*
    • Snaha se cení, ten ale to podání je hrozné.
    • kennyB
      Super příběhy, rozhodně v tom pokračuj *3*
      • Ahoj .Bude jich také šest, nebo přidáš další ?
  • Lukyz

UbiFail

Včera na net utekla funkční PC verze Assassin's Creed: Rogue, která má vyjít až 10.3. *1*
    • A koho tahle další AC slátanina zajímá? Přiznejte se.
      • Jack1947
        Vávrovy se nelíbilo, mně naopak celkem jo konečně jsem si zas zastřílel z lodí... a i ten příběh nebyl nejhorší.
    • Jack1947
      To bylo Halo 3 ne? co uniklo pomalu půlroku před ofiko vydáním... 4dny to fakt nic moc ale kdo nehrál tak mu to přeji.
    • Morraw
      Pamatuju jak takhle leaknul Blood Dragon o cely měsíc.
    • tak se zjistilo, že to je srajda dříve :)
    • Draken69CZ
      No ty bláho 4 dny před to je snad rekord *7*
      • lepší bylo když se na net dostal skyrim asi o 12 dni dřív *15* to je vetší fail
  • ucho

PS Store

PS Store spustil January sale, Sony je vždy krok před konkurencí.
    • Mart9
      Takže jsem ty slevy prošel a bohužel jedinou zajímavou věcí je tam bundle kompletní série Trine za pěkných 260 Kč. Jinak bída.
    • Mart9
      Když ty mi tady vždycky ty akce vyspoileruješ *9* Já chci přijít do storu a užít si to překvápko.
  • Marquis

Dreamfall Chapters

DFC už má polovinu potřebné částky! :)
  • MishKonn

O vývoj Dark Souls 2 se postarají hlavně nováčci (T. Shibuya a Y. Tanimura), Miyazaki bude jen dohlížet....

Hardcore hráčský svět právě vybuchl radostí a oslavuje ve stylu Ewoků ve Star Wars: EpVI.
    • Celý internet praská ve švech po náporu podobných názorů. Všude se dá dočíst, že DS skončilo a bude z toho klasické casual západní rpg. Netvrdím, že to zní nějak povzbudivě, ale přece jen bych si počkal na víc informací a hlavně na ukázku gameplaye. Máme k dispozici jen jedno video a interview. A koneckonců, první trailery na obě předchozí taky nevypadali nic moc a spousta nejvíc hardcore hráčů remcala, nelíbily se jim změny v Dark souls a nakonec tu hru milovali...
    • Caincz

O vývoj Dark Souls 2 se postarají hlavně nováčci (T. Shibuya a Y. Tanimura), Miyazaki bude jen dohlížet....

tisíce hlasů vykřiklo a bylo umlčeno...podle mě prostě po ohlasech z pc verze se rozhlodli, že udělají klasický rpg západního stylu. Některý hry prostě mají zůstat na konzolích :(
      • To je trošku nelogické. Pc verze se zas tak moc neprodávala (ale není to špatné) a navíc se od konzolové moc neliší (pár věcí je jednodušších a pár obtížnějších)...
        • USER47
          Oni snad někdy zveřejnili prodejní čísla PC verze?
          • ucho
            jakou verzi doporučíte koupit? PS3 nebo PC? slyšel jsem, že v některých místech se na PS3 hra seká.
            • Caincz

Sekání jsem zaregistroval na ps3 pouze těsně před schody do katedrály v Anor Londo a pak v jednom malém pokojíku, kde se skrývá Silver Knight, tamtéž. Jinak podle mě jede hra dobře, nevím, jak na pc, PS3 verzi s klidným svědomím doporučuji.
  • Hanzales

The Elder Scrolls V: Skyrim se primárně vyvíjí na konzole a poté proběhne port do PC verze. Hra...

Ani nevím, jestli mám brečet, nebo se smát. Neříkám, že to nebude skvělá hra, jen to prostě bude tak trochu jinak zaměřený zážitek. Snad to pak komunita zase trochu předělá, ale vzhledem k tomu portu z konzolí ani tomu už moc nevěřím. Jen mi pak uniká smysl celého RPG systému.

No alepoň že ten DeusEx3 to v tomhle směru zachránil a na nás, starší a náročnější hráče nezanevřel. Zatímco DE3 je jasná koupě, u toho Skyrimu si to ještě hodně rozmyslím.
    • Kdo vi, o jaky upustky nakonec pujde... Nedelejme predcasne zavery ; P
      Levelovani tam rozhodne je, tak proc ti unika smysl RPG systemu? "Levelovani pro radost z levelovani", ne? : D
      100 hodin behat se stejnym hrdinou by asi nebavilo nikoho...
      Ja hlavne doufam, ze ten novej engine bude mit stejne namakany "lootovani", jako melo gamebryo. Moznost sebrat kazdej pitomej predmet, sahnout si na vsechno co vidim, mrtvolam sebrat presne to, co je vidim pouzivat, atd. V jinejch RPG mi tohle strasne chybi.
      • Hanzales
        No ted jsem dokoukal cely to video z E3 a ano, celkem jsem prestrelil :) Rozhodne koupim i Skyrim. Levelovani tam vypada i tak dost slusne, souboje a draci pripadne ustupky myslim vynahradi :) Jen se krapet bojim, aby tu konverzi pak nejak neodflakli :/
        • Oblivionu scházelo poměrně hodně, ale jak píšeš, dal se poladit díky práci komunity, která se zabývala i opomenutými detaily. Škoda, jestli se z toho nepoučí ...ale nějak už nevěřím :-).
          I tak to může být dobrá hra, ale spíš jako Oblivion - na jedno použití se ztrátou chuti dotáhnout to do konce.
          Kromě kupy detailů mi v Oblivion asi nejvíce chyběl zcela opomíjený multiplayer.
  • NEkromanT

Nepotvrzené systémové požadavky Star Wars: The Old Republic.

Nepotvrzene ? Vzdyt jsou vyveseny na oficialnich strankach jako minimalni
  • Osmiletý chlapec zastřelil ve státe Louisiana svoji babičku poté, co si zahrál GTA IV.

Tomu rikam slusnej darwin...

Nejdriv dat osmiletymu detsku zahrat GTA 4 a pak mu dat pistoli s ostrejma nabojema na hrani :D
    • Jack1947
      "Usa Limitless¸¸
  • Bonusy World of Tanks z Levelu číslo 250

Já to nevyužiji, tak se to snad bude někomu hodit. Hezké Velikonoce přeji *4*

BONUS KÓD (pro existující účty) – kód: TVB7Z-8DEAM-WMNEX-69N63
    Obsahuje 3 dny premium a 2 garage sloty

INVITE KÓD (jen pro nové účty) – kód: BWX45-69EBM-X6PN4-2ZBUS
    Obsahuje 3 dny premium a tank M3 Light (Tier3 soviet premium tank)
  • ucho

L.A. Noire nabídne přes 5 hodin cutscén.

tak teď otázka, jestli je to u "hry" plus :)
    • urcite ano

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit