Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trol.internetovy

MIDWEEK MADNESS na Steamu!

85% sleva na Killing Floor k výročí milionté prodané kopie! Dlouho jsem nad koupí váhal, ale hned, jak jsem uviděl tuhle slevu, jsem neváhal a koupil jsem. Nelituju.
  • jindra.veliky

Next Car Game: Wreckfest

Nevite nekdo, co se stalo s tou hrou? Koukl jsem se ted na steamu do uzivatelskejch recenzi a je na to strasnej hate. Pritom jsem hral to ukazkovy demo a vypadalo to uplně paradne. *13*
    • Víc jak půl roku se nic nedělo ale to bylo tím, že vývojáři museli předělat celý engine. Poslední dobou však vyšlo plno updatů plných nového obsahu.
      • museli predelat? taky jsem hral nakou verzi pred rokem a bylo to vyborny, chvili mi i trvalo nez jsem dokazal krouzenim vyhrat
      • Lukass
        No nato ze mela hra vyjit v roce 2015 hodne dobry *1*
  • Uživateli vytvořené levely si užijí hráči Portal 2 na všech platformách.

vsadim se ze 99.9% map bude pochazet z PC *2*
    • z PC bude pocházet 100% map, protože na tuto platformu bude jako jediný dostupný nástroj na jejich tvorbu (Mod Tools)
  • jindra.veliky

jedno pekny video ze Skyrimu

http://www.youtube.com/watch?v=7ZIiDS_RYVY
    • hehe, padal jako kamen *1*
  • Draken69CZ

Pinball

https://www.humblebundle.com/weekly
    • Proboha , tam je JEN pinball ..... Po Segaaaaa bundlu kde jsou jen vykopávky a samá DLC je to další nepovedený bundle ve stejném týdnu :/
      • Tohle je nejlepší pinball, který byl kdy udělán jako video hra a to jsem jich hrál dost. Ještě Ball of steel a pak nic.
        Škoda všechny stoly už mám.
        • A co 2d pinbally od digital illusions? Pinball Dreams, Fantasies, Illusions. Dobry byl i Pinball Extreme od Epicu.
        • Nejlepsi Pinball byl Pro Pinball: Timeshock!
          • Nebyl špatný ale nějak mě neoslovil. To spíš už zmiňovaný Ball of steel a stůl Dark side a potom Barbarian. To byly rekordy!! *1*
            • To je pro me asi nejlepsi pinball ever. A mam radost protoze na kickstarteru se uz nejakou dobu vari remake :D
      • Souhlasím s tebou, ale na druhou stranu, co by si taky chtěl za 1 dolar *5*
  • MidnighT91

Zhlédněte osmiminutový hraný film na motivy Sleeping Dogs. O akční bojové scény v něm není...

Dvě slova "Serbuan maut"
  • 6. října vyjde GOTY edice Dragon Age: Inquisition, která nabídne hru včetně všech DLC a přídavků.

no, teraz ma u mna sancu..cudujem sa milionom ludi, ze necakaju na goty
    • ..........___
      .........I
      ....I___I___
      .........I....I
      ......__I
    • ......._
      ...I_I_
      ..._I...I
    • -
    • _
      I_I_
      _I I
    • _
      I_I_
      _I I
    • Ztrata casu. To se radsi budu divat na ordinaci v ruzove zahrade.
    • Lukass
      Zadarmo drahy, kdyz to srovnam se Zaklinacem, tak Dragon Age pusobi jako amaterska hra 10 lidi.
  • MickeyMutant

David Ballard se nechal slyšet, že ho v roce 2015 sexuálně obtěžoval někdo z vedení Naughty Dog. Po nahlášení incidentu HR Sony následoval jeho vyhazov a nabídka 20000 $, pokud bude o události mlčet. Naughty Dog nařčení popírá.

Tyhle trable se dějou hlavně proto, že softwarové firmy ještě nemají vlastní farnosti a diecéze. Vedoucího vývoje by jednoduše převeleli a bylo by po ptákách.
    • ucho
      ono těžko říct, co si pod tím představit. u nás to sice bereme jako "sexuální obtěžování", ale "sexual harrasment" je v US trochu širší pojem, za který se dají schovat věci, nad kterými bychom u nás kolikrát mávli rukou.
      papír o mlčenlivosti a souhlas s vyhazovem nepodepsal. jestli ho měl v ruce, měl si ho zkopírovat. divný, že o tom mluví až teď. obzvlášť pokud ho druhej den vyrazili z práce. imho ideální čas na to s tím jít na veřejnost. a jestli to bylo kvůli tomu a ne kvůli nadbytečnosti, je to taky něco, proti čemu se měl bránit hned.
      • jamar28
        On je od té doby 17 měsíců nezaměstnaný. Prý se z toho psychicky zhroutil. Celé to spíš zavání "nejsem moc dobrý, z práce mě vyrazili a nemůžu si najít další, tak zkusím trochu pustit žilou poslednímu zaměstnavateli". Sex. obtěžování je zrovna věc, kde stačí už jen obvinění a člověku/firmě to může zničit pověst na dlouhou dobu, takže třeba čeká, že k soudu ani nedojde a vyrovnají se soukromě.
      • Kde já ho jen viděl ....

To jste ale měli říct hned , že vedení Naughty Dogs przní po večerech Nathana Drakea ....
  • ucho

UBIShop

máte někdo zkušenosti s nákupem v shopu Ubisoftu? koupil jsem si tam hru s kupónem UBIPGW10 na slevu 10 eur a už dva dny u té objednávky vidím: Processing serial number or unlock code.
  • Star Wars: The Old Republic pravděpodobně již nyní ubývá počet předplatitelů. Analytici předpovídají,...

Stretneme sa pri ME online alebo DA online

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit