Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukyz

Deus Ex: Mankind Divided - Adam Jensen 2.0 Trailer

Nový trailer Jensen 2.0 *14*

Hudební podkres opět perfektní, jen škoda komprese videa, celkem tomu škodí.
    Opravdu zamrzí, že v dnešní době stále nepřidávají link na nekomprimované video..
  • Hra Enclave ZDARMA

Na www.dlh.net za registraci zdarma Steam klíč pro hru Enclave. Stránka teď zažívá silný nápor, ale k dispozici by mělo být kolem 100 000 klíčů.
    • Jack1947
      Vim ze budu uminusovan (jakozto jsem permanetne) ale nedovoli mi to nenapsat ze jsem si do posledni chvile fakt myslel ze se jedna o ENSLAVED. *15* (omlouvam se za mylnost) Kazdopadne ano ten kdo nehral to potesi.Supr.
    • Pilgrim66
      Dikes! Enclave jsem nekdy hral jak si matne pamatuju
    • diky za tip *5*
  • První teaser trailer na Crysis 3 je na světě a představuje fotorealistickou grafiku titulu :)

Jo sice hezký, ale viděl jsem už povedenější fake trailery.. *7*
  • Malleth

Oficiální tiskové prohlášení Sony k listopadovým prodejům

https://twitter.com/KazHiraiCEO/status/411278714149040129/photo/1
  • Veskoslav
    http://www.bundlestars.com/all-bundles/big-sims-bundle/?utm_source=Facebook&utm_medium=social&utm_campaign=bundle+bigsims

Pro všechny simulátorové maniaky asi povinost.
    • No ty p*čo. Hlavně ta tématika historickýho jezeďáka.
      • Draken69CZ
        :D ale simulátor okopávání brambor jsem tam nenašel
  • Automatický DVD měnič pro X360 - pěkná vychytávka.

ta lednice ho stejne dostala :-)
    • Nic co by nespravil pojizdným minibarovým měničem. :)
  • MickeyMutant
    • Já jsem si myslel, že se mu to nebude líbit. *1*
      • MickeyMutant
        Kdepak, na jeho standardy je to takřka pochvalná recenze. Nelíbil se mu v podstatě jen boj a systém ukládání.

"Řeč a charisma jsou ovlivněny Henryho zahnojením. Což je totálně unfair, protože jsme ve středověku a jediná věc, co není od hnoje, jsou mraky. A to jen díky tomu, že ještě nikdo nepostavil dostatečně vysokou obléhací věž s hnojometem."*4*
  • i586

Může mi někdo vysvětlit, proč se diskuze vždycky načítá dvakrát? 

• Worhammer

Aby se dvakrát načetla reklama? Jo a nejdou mazat komentáře, takže když jsem tuto zprávu omylem poslal třikrát, tak ty přebytečné nemohu smazat. 

• Jack1947

ty nešli ani před tím clam tits 😉

• Lukyz

Protože diskuse jsou už cca 2 měsíce totálně doprasený, nikdo s tím nic nedělá a redakce mlčí. 😶

• Erendiel

Na CES 2013 bylo k vidění mnoho atypických herních počítačů a jejich skříní. Podívejte se na některé...

3x GTX 680 v jednom pc... zdroj hercules 1600 W :D boha to jsou mašiny, jak koukat na super auta. *8*
    • Inquisitor
      A ty účty za elektřinu :)
      • ucho
        ale v zimě to musí pěkně vytopit místnost.
        • Herní OC přímotop ;)
  • ringmancz

Mass Effect 3 na Originu

Deluxe edice je teď za 10 euro, základní hra za 5 a upgrade za 2,5. to nějak nedává smysl, ne (pro EA samozřejmě)?
    • Morraw
      Myslím, že všechna DLC pro ME3 vycházejí na nějaké 2000,- ? Když nechcou, abych si je koupil, tak si je prostě nekoupím.
      • x_ander
        Je to prasárna. ME3 jsem koupil sběratelku a chci si to zahrát někdy se všemi DLC, ale za ty prachy ať si trhnou. Přitom bych to klidně koupil znova v nějaké GOTY edici za rozumný peníz.
      • jakubc
        EA je v tomhle prostě na hlavu... DAI jsem si předobjednával a dal za něj 1000 Kč, dohrál jsem ho v podstatě hned a teď mě zaujala ta kompletní edice za krásných 20E... Kdybych si koupil ta DLC zvlášť, dám za to 30E a víc, takže jsem si musel koupit hru podruhé... :-( Přitom mi v podstatě jde jen o to, abych měl co nejkompletnější "svět" do Dragon Age Keep v případě, kdyby se vyskytnul další díl, což se doufám stane.
    • Lukyz
      Jejich cenová politka je všeobecně na hlavu!
      DLC Citadel, stojí pořád 15€ a ještě nikdy nebylo ve slevě *16*
      • ringmancz
        tak ME DLC se nakupují za Bioware body a ty byly ve slevě jen jednou v Gamestopu. přitom na konzolích se DLC prodávají normálně a ve slevách bývají pořád. podpora EA se to lidem snažila vysvětlit, ale ten důvod nedával smysl :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit