Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mart9

Seznam vítězů ankety The Game Awards 2014.

To vypadá, jako by to byla nějaká japonská anketa.

Hra roku má být Wolfenstein, druhá FIFA 15
    • Kozy
      Souhlas
    • Fifa 15, ta arkáda. PES má lepší hratelnost, když už...
      • Mart9
        Hrál jsem demo a uznávám, že letos se i PESko velmi povedlo. Ale FIFA 15 je nejlepší fotbálek historie.
        • Jack1947
          echm echm fan boy be aware!. *12*
        • úplně... nejlepší fotbálek historie je PES 6...
    • Jack1947
      Jak má? to jsou nějaká tvoje domělá přání. Fifa15 ? ani se nedivím. *3*
      • Mart9
        Jak má.... Má být podle mě, žádná přání. Na Bayonettu jsem viděl recenzi v Re-play a je to neuvěřitelná srágora
        • Jack1947
          Mně jen mrzí že je na WII protože jednička byla parádní, ty na tenhle styl her nejseš hold no. *6*
  • WhySoSad
    http://gabenislife.com/
  • Maxis chystá multiplatformní tříačkový simulátor.

Šmarja , ještě že nebude třítlačítkový
  • Jack1947

O scénář filmu Dead Space se postará Justin Marks.

Z toho nebude koukat nic dobreho... *9* viz csfd.
  • Kickstarter není pro pokračování cizích herních sérií vhodný, myslí si Obsidian Entertainment.

neznamená to spíš to, že vhodnej je, ale nemůžou kvůli tomu, že nejsou vlastníci existující značky?
  • Analytik M. Pachter: „PS Vita je ten nejhloupější název všech dob.“

Muj hatersky nazor je ze analytici, marketaci, PiiiaRkari a podobny paraziti muzou za vsechno zlo tohohle sveta a meli by umrit.
    • Drasťa

Mno davejte minuska jak chcete ale verte ze vsechny veci co vas na hrach stvou tam jsou kvuli marketakum. Vsechny DRMka, stupidni ochrany, nizka obtiznost, snaha prizpusobit se masam, presun nekterych serii na konzole. Analytici jim to vsechno potvrdi protoze jsou to kuci co umej delat kvalitni anal-lizi a my to pak vsechno odsereme. Nahypovany PR je pak uz jen takova ta nezna tecka.
    • smejki
      hry si rozvracet nedáme!.. a pro sichr ještě 88!!!
    • Mmmm.. to snad nemuze bejt jen haterstvim : D
      • Hatters gona hate :o)
  • Star Citizen

Zdravím, už jsem to tu tak týden nazpět psal, takže promiňte za spam, ale:
    Neměl by někdo zájem o Star Citizen? Přenechám účet s Aurorou, přístupem do alfy, bety a nějakými těmi předobjednávkovými bonusy, které se už teď nedají sehnat, za Steam klíč k Next Car Game.
    Cena toho balíku je 40$, Next Car Game je za 23€, takže docela slušná sleva. Kdyby měl někdo zájem, rovnou si mě přidejte na Steamu.

http://steamcommunity.com/profiles/76561198011925256?l=czech
    • victor
      Bazarový early access :DDDD ..... Ano už i toho jsme se dočkali . Podpořit Bugbeary mi také dává větší smysl ....
    • Pořád platí! Teda nečekal sem nějaký davy, ale tohle myslím není zase tak špatná nabídka...
  • Jack1947

Battlefield V má kampan za nácky , nechápu jak se to mohlo opomenout ( Its caught my attention)

Tohle si zahraju rád jeszli to je pravda, tak PECKA!

Od Ea bych to teda nečekal! 😎😛

• dworkin

Jen si tak říkám, co vlastně ti náckové dělali s lidmi, kteří měli všelijaké poruchy a potíže... jako máš třeba ty...

Už jsem si vzpomněl.

Zabíjeli je jako králíky. ;)

• Jack1947

Nechápu tu neochvějnou nutno někoho zesměnovat proto že  podal informaci o které se tady ani moc nemluvilo a v článku, pokud by nebyl bystrý ( kdyby byl) tak ani nebylo.

Dalo se na to lehce zapomenout, i když je to jen jedna mise stále to stojí za připomenutí.

• MickeyMutant

On by se přihlásil do strany, aby nebyl jen anonym, brzo by dostal nějakou funkci za bezpříkladnou aktivitu a byl by krytej.

• radim.zaty

Kdyby jenom zabíjeli, oni na nich dělali pokusy. 

Jack je asi jako když jistá kapela složená ze samých slovanů oslavuje v písni Rudolfa Hesse, který chtěl všechno slovany vyhladit.

• Lukass

Vzdyt to bylo znamy dlouho pred vydanim.  

• Draken69CZ

Říkají mu blesk 😂 Předpokládám že v únoru nám oznámíš že CS: GO má BR mód 😂

• Jack1947

Co tohle je za trolling tohleto navíc jsem koukal a nevšiml si že tu bleskovka byla... jestli byla tak smůla ale ani se nediskutovalo jinak je to jen asi 1-2 ,mise i tak jsou to machři. Udělat takovouhle botu v podobě BFV a pak to napravit" smekám pomyslný imaginární kloboučík.

Jinak kdo aby se jiný neozval než DRAKEN že😯

• Draken69CZ

Vědělo se to ještě před vydáním, ale co...

• Jack1947

Tak se to připomělo co zajímavého si v poslední době postnul TY ??? nějak ti ten trotling vlezl na mozek zdá se mi.

• Draken69CZ

Až sem postneš něco zajímavého dej vědět, do té doby pššš. Jinak píše se jeden otazník a bez mezery, propánaboha 😂

• MickeyMutant

Reakce na příspěvek:

Ale zato "TY" má tučně a verzálkama, takže ti vlastně projevuje mimořádnou úctu.

• SOMA Gamesplay

Vy teda nakonec SOMU opravdu nedáte? Podíval bych se na záznam z hraní na Hrej.cz, ale tu tamější nesympatickou sebranku nemůžu vystát, proto jsem se těšil na gameplay ve vašem podání, škoda.
  • MickeyMutant

Člověk, kterému se podařilo v období Vánoc shodit služby Xbox Live a PlayStation Network, vyvázl od soudu s dvouroční podmínkou a závazku spolupráce proti počítačové kriminalitě.

Tahle bleskovka je celá úplně špatně. Ten kluk nebyl obviněn ani odsouzen za útok na Xbox Live a Playstation Network. To byly události, které proběhly mnohem později a tenhle soud se jimi vůbec nezabýval. Dotyčný finský teenager byl odsouzený za útoky na počítačové systémy MIT a Harvardovy univerzity, nabourání do emailů, blokování provozu a krádež údajů z kreditek. To všechno v roce 2012 a 2013, když mu bylo 15 let. Kupoval si šampaňské, poukázky do obchodů a vypral nějaké prachy přes bitcoiny na svůj výlet do Mexika. Byl zatčený v září 2013.

Stejně tak nějaký "závazek spolupráce proti počítačové kriminalitě" je kompletně WTF a pravděpodobně jen následek bleskařova nekritického obdivu k filmu "Chyť mě, když to dokážeš".
    • A co když se pleteš ty?
      • MickeyMutant
        http://www.bbc.com/news/technology-33442419

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit