Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • David Sirland (producent z DICE LA) dává na vědomí, že Battlefield Hardline neslouží jako náhrada za předešlý díl a nezalíbí se každému.

Toto prohlášení lze bohužel vysvětlit i takto: "Pohnojili jsme to."
  • ((  JETS'N'GUNS 2  ))

Early Access Gameplay - Video (19:45)

• frag.ment

Pro redakci

Ta točící se 3D reklama je fakt hnus! To vymyslel kdo, to sem dát? Mám zaplej AdBlock a stejně mě otravuje :-(
    • TriangleOfLight
      Pridej se k Donate programu a AdBlock na Games potrebovat nebudes *3*
    • peterka
      U games mám AdBlock speciálně vyplej protože tu bejva reklama zajímavá (CZC atd.) ale to axe je opravdu otravný, naštěstí to na mě vyskočilo jen jednou a od tý doby to dalo pokoj.
    • pravym, adblock blokobat prvek :-)
    • Preed
      Ked mas zapnuty AdBlock tak redakciu absolutne nebude zaujimat ci ta nieco otravuje alebo nie :)
  • Jakési GTA 5 related novinky

http://imgur.com/a/GsODP
  • Neoficálně: From Software (Dark Souls) připravuje RPG pro PS4 s pracovním názvem Poject Beast. (+ screeny)

Petice za PC port za 3...2...1...
    • Doufam, ze to portnou na GameBoy...
  • Horst_Fuchs

Homefront v Levelu

Je ten klíč na Homefront pouze regionální (CZ/SK) nebo se to dá aktivovat i na zahraničním Steam účtu?
    Zrovna tahle neslaná nemastná kopírka Call of Duty mě nazajímá a tak bych to radši přenechal jednomu známýmu ze zahraničí, jen nevím jestli to půjde.
    • ringmancz
      podívej se na steamu do Account details a tam by mělo být napsaný jestli je, na steamdb je CZ verze, ale těžko říct, jestli ta stejná co v Levelu. GS je na steamu jako Giana Sisters: Twisted Dreams with Bonus Retail-Only Skin (Czech Republic + Slovakia)

měla být reakce na veskoslava
    • Veskoslav
      No u mě to žádný Regiolock nepíše, ale raději ověřit ještě u někoho dalšího.
  • Takhle vypadá Battlefield 4 na třech monitorech s rozlišením 6040x1080p.

je krasne videt že víc monitorů z vás lepšího hráče neudělá
  • Kozy

Anita Sarkeesian’s Twitter Followers Are 55% Fake, And It’s Getting Worse

http://www.breitbart.com/tech/2015/11/20/anita-sarkeesians-twitter-followers-are-55-fake-and-its-getting-worse/
    • Keyz
      Raději o té "odbornici" ani nepsat, pak si někdo náhodou zapamatuje její jméno, xicht a to je škoda.
  • Jenom 8 milionů?

Zatracený piráti *1*
  • MrSanta

Zpožděné DLC Old World Blues do Fallout: New Vegas vyjde v průběhu tohoto měsíce.

Šotek sviňucha nedá pokoj *1*. Je to Lonesome Road. OWB už je venku.
    • ucho
      no on je dnes v plné ráži, já to nechtěl zmiňovat, ale když už:
      "Všichni závisláci na Facebook hry" *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit