Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vogon

Twitch projel Dark Souls

Diváci z Twitch.tv projeli Dark Souls.
    Zde final boss: https://www.youtube.com/watch?v=YTX0HFeYPHU
  • Nintendo vytvořilo tabulku, která dává odpověď na otázku "Proč dát přednost WiiU před Wii?".

Zasadne mi tam chybi polozka: "Will it blend?"
  • Inquisitor

Mount and Blade Warband

který mód je nejlepší? Chtěl bych nějaký vyzkoušet.
    • Brytenwalda, Anno Domini a Clash of Kings
      • Inquisitor
        Díkec, vyzkoušim.
        • Není zač. Jen u Brytenwaldy možná zažiješ šok, je oproti originálu podstatně těžší. Při prvním zkoušení jsem z bitev vycházel jako zpráskanej pes :-D ... osobně z těch tří módů preferuji Anno Domini - přidává celou středověkou Evropu, část asie a část afriky + odpovídající frakce. Vážně super mod.
    • Kozy
      Na multiplayer určitě Vikingr (nevim jestli ještě běží), různý Persistent Worldy jestli máš rád roleplaying. pak ten Napoleonic a Full Invasion 2. Se singlem moc neporadim, ten jsem ve Warbandech prakticky nehrál, ale podíval bych se na nějaký historický.
    • Miserius
      Napoleonic... žádná jiná hra mi nedovolí běžet po poli na nepřítele spolu s 99 spolubojovníkama a jen hrát na flétnu *1*
      • Tilwaen
        Hehe *1* A zvyšuje to alespoň spojencům nějak staty, nebo si prostě jen tak hraješ a koukáš, jak za Tebe ostatní bojují? *1*
        • Miserius
          Jo, dáva to buffy... Muzikanti myslim k nabijeni, dustojnii zase k presnosti a tak
          Je omezenej pocet muzikantu v tymu a vzdy je plno :D Takze vetsinou pochoduje 6 muzikantu spolu, pusobi to opravdu komicky, mrknete na youtube
          • Tilwaen
            Tak po shlédnutí videa mám pocit, že si to ihned potřebuju zahrát taky *1*
      • Inquisitor
        A jakou máš životnost? :D
        • Inquisitor
          Ok zatim vyzkoušim toho Napoleona za bubeníka :D
        • Miserius
          Hale, většinou když hraju za muzikanta tak přežiju fakt dlouho, pokud jsou okolo vojáci s puškama nebo třeba velitelé tak se lidi snaží mířit na ně... Můžeš se tam i vzdávat tak kolikrát hraju a hraju v zákopu na buben a najednou všichni umřou a vlitnou tam s bodákama nepratele tak ja zahodim buben a ruce nad hlavu a nechaj mě byt :D
          • To máš štěstí, že tě nechají. Mě bodnou do zad nebo zastřelí, i když se tam procházím jen s píšťalkou... vzdávání nepomáhá. Tuhle jsme s bratrem a kámošem založily soubor, já hrál na varhany zbytek na píšťalku a buben, hráli jsme tak 2 minuty než nás rozsekali šavlema :-D Kariéru armádního hudebníka budu muset asi pověsit na hřebík :-D
          • Inquisitor
            Tak to je slušnej oddíl :D, ale to je jenom online ne?
            • Miserius
              Je tam i singleplayer, skirmish bitvy, ale to je lepsi ani nezkoušet *1* Napoleonic jsou bitvy az 200 hracu, bitvy kde mas jen jeden zivot, nebo treba utok na mesto, nebo dokonce i ze se vylodujete na clunech a kazdej clun musi mit kormidelnika... Už jsem to dlouho nehrál, ale kdyz jsem to paril tak to byla fakt pecka... Pušky jsou nepřesny az je to vtipny, muzikanti tomu dodavaj humor a kdyz ej dobra parta, je radost i na to jen koukat
            • Jack1947
              Předpokládám že proti botám to bude ukrutná nuda. Ostatně jako ve většině her.
          • Jack1947
            Aha, vzdávat hmm takže si takovejhle i v Dayz co... cowardík. *4*
            • Miserius
              Měl by sis srovnat kartotéku, nikdy jsme nepsal ze hraju DayZ
            • Jack1947
              Takže si ještě prolhanej jo? co dál ty jeden mizero *8* *15* Nebudu to hledat... ale oba víme žes hrál. *4*
            • Miserius
              Jacku, já už nemam ani silu vymyslet jak te urazit tentokrat *1* DayZ bych paril, kdybych na to mel pocitac
  • Jack1947

Microsoft odhalil velikost souborů remaku Resident Evil 3. Připravte si 43 GB.

No minulý měl kolem 20 asi 19,7gb tak to je trochu skok niméně nevadí když budou animačky v super kvalitě a grafika taky vysoké textury klidně i těch 60gb bych bral( neberu to jako remake ale víceméně předělanou novou hru... )

• Johnny

Stahujte mod, který Vaše GTA IV navlékne do kabátku Watch Dogs.

Tak to je fuj :D
  • Ronox

Mighty No. 9 Alpha Gameplay (MegaMan!)

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GG7C-tYsJwo
  • montatatana
    Puvodni vyjadreni Dona Mattricka :)
    http://www.dorkly.com/article/52521/don-mattricks-first-draft-of-the-xbox-one-update-announcement
    • "Valve požaduje internetové připojení pro stažení hry" - v ten moment ten text jaksi ztratil svoje kouzlo.

Edit: Nicméně http://i.imgur.com/ZpnHTij.jpg . Už by tu taky mohlo být plnohodnotné forum, nebo ještě lépe, IRC kanál...
  • Psychotic

Hideo Kojima by do remaku původního Metal Gear Solid z pohledu vydavatele určitě šel, z pohledu...

Ještě aby nebyl.
  • alfonz

První velký update pro Fallout 76 má impozantních 47 GB.

tak to maji u vsech techto her. 

blbej engine kde se musi prepsat a stahnout ty megagigovy packy a stejne to je jen hotfix. realne ta hra opravena nebude nikdy. bude jen odlisne hratelna oproti stavu predtim. 

po zkusenosti se startem f4 a po zhodnoceni co z nej udelali (konzolovou hru, ale jen pc emulaci v kulisach falloutu, kde ani mody tento titul vesmes nezachrani) me uz ani ten multiplayerovej aspekt nelaka. mam rad pruzkum sveta, ale sveta kterej zije a ne ten jejich napad jak ted funguje lore a zadavani questu. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit