-
Order1886
Prvni recenze je venku v papirovym francouzkym magazinu, recenzentum hra trvala 7 hodin :-)
http://www.gamekyo.com/images_1/ed6260d5681c279171f03bf06cd4d28420150217110859.jpg -
-
Pak tu máme MP - hru Evolve kde si hráči stěžují na mikrotransakce , nudnou hru za lovce...
No nevím, kam ten herní svět zrovna spěje... ? ! -
-
Jak sem psal niz, Order proste nenatahne zadna obtiznost, tech 7 hodin je max, a to se taky potvrdilo :-)
-
-
-
Battlefield V ruší nejšílenější oblečky ve jménu autenticity.
Ta hra je celá šílená tak jak ji proboha pomůže to že tam nebudou nějaké oblečky ? 😬😯
-
Takedown
Jeden z těch úspěšnejch "větších" kickstarter projektů, Takedown, má první screenshoty:
http://kotaku.com/5945007/tactical-shooters-live-your-first-look-at-takedown-a-game-you-may-have-helped-fund
Jen pro připomenutí, má se jednat o plnohodnotnýho nástupce taktickejch stříleček, konkrétně Rainbow Six a SWAT, předtím než zdegenerovaly (R6) nebo zmizely úplně (SWAT). Hru vede Christian Allen a v týmu má i další bejvalý zaměstnance Red Stormu. -
Petice za vydání Metal Gear Solid HD Collection na PC.
Doufejme, že to nedopadne jak s Halo *13* -
-
Halo má momentálně větší šanci vyjít na PC, než Metal Gear
-
-
Company of Heroes 2 - The Western Front Armies Oberkommando West
NINQ8-AFANC-EK25D
Company of Heroes Complete
NQWY0-LLJY4-MAI37
Warhammer 40,000
CEPKY-7JQB4-49MBH -
-
Warhammer® 40,000: Dawn of War® - Game of the Year Edition
..................................IRP7L-43CYY-7GPZC -
Díky! Uzmul jsem si Company of Heroes Complete.
-
-
dobrá volba :)
-
-
Jo hrál jsem jedničku naposled v době vydání, ale ty datadisky ne, takže rád zahraju :)
-
-
-
-
3 sekundy dlouhá gif animace ukazuje napadení nic netušícího nepřítele ve hře Dishonored.
Tak to je krasa, pokud to nepodelaj tak z toho bude slusnej hit :) I samotny prostredi je "kouzelny" -
Valiant Hearts: The Great War
Teď momentálně v akci za krásných 3,74€ *3* -
-
Už včera koupeno *4*
-
-
Majitelé PS3/PS4 získají exkluzivní hodinový přídavek do Assassin's Creed IV v den vydání plné hry.
Tohle je dobré. Sotva den po oficiálním oznámení už slibují bonusový obsah a ještě k tomu exkluzivně na PS. To bude asi ta dušovaná snaha Ubisoftu spřátelit si PC komunitu. (Ne že by majitelé ostatních platforem neměli důvod také nadávat.) -
K tajemství v Molyneuxově Curiosity se dnes prokopal chlapík z Edinburghu. Co tam uviděl? Podívejte...
No ''hra'' stala za prd,ale odmena znie zaujimavo. -
John Riccitiello (bývalý CEO v EA) si je jistý, že má v souboji Battlefield 4 vs Call of Duty: Ghosts...
fakt divný :D -
-
Som CoD hráč a BF nemá NIČ čím by ma zaujal. Na vojačikov som sa hral ako malý, teraz chcem rýchlu inštantnú FPS zábavu bez vozidiel a nudy. Len BF fanboys si myslia že ich hra je to jediné riešenie ;-)
-
-
Prave jsi dokazal ze si to stejny myslis ty o CoD
-
-
Ani ne. Napsal to, co on preferuje. Jen ta narážka na bf fanboys. To tam psát nemusel, protože ne všichni budou takový. Oba tábory maj ve svých řadách dementy a podle mě si nemají co vyčítat. Já když jsem hrál obě hry, tak to bylo čistě na rozpoložení a času. Chtěl jsem si rychle zastřílet a nasbírat co nejvíc fragů? Zapnul jsem MW3. Pokud jsem chtěl epičtější bitky na rozlehlým prostředí, tak jsem si pustil BF3. Jediný co mě s*re je, jak tyhle značky degradujou herní publikum svýma singlama.
-
-
Ano, trochu to vyznie špatne, rozhodne nechcem všetkých hádzať do jedného vreca :-)
-
No, Black Ops 2 nemelo hroznej singl, melo ho doknce lehce nadprumernej, bavil mě *3* Ale jinak souhlasim, obe hry maji neco do sebe, hraju oboje (občas)
-
-
Zrovna u Blops (2) mi přijde že to Bayovství potlačili navíc mě dost baví že si tam hrají s historií a studenou válkou
-
Já dojel jen sérii MW a pak už se na to vykašlal. Vytáčelo mě to nucený "Bayovství" a protože nepirátím, tak jsem si už ani jedno BO nezahrál. Vím, že ve druhým díle trochu změnili náhled na to a přidali nějaký možnosti, které to ovlivní, ale už to u toho nemůžu vydržet nějak. Každopádně nedávno jsem si užil CoJ: Gunslinger a všem FPSkařům doporučuju. Dobrý postříleníčko.
-
-
Stejně je na střílení nejlepší CS :P
-
-
Jo to máš pravdu :) recoil a hitboxy jsou dobrá věc, ale tak bohužel dnešní casual hráč se musí cítit jako John McClane idkyž to je největší lama (AKIMBO! :D). Jaj když si vzpomenu, jak jsem jsem učil bunny hop :D
-
No ne, de vo to, že CS se diametrálně liší od většiny ostatních stříleček. Zbraně kopou, není tam ten dementní indikátor zásahu, střelba za běhu jde jen velice těžko, hitboxy fungují jak mají (když nepočítám CS:S), není tam otravný progress systém, killstreaky, perky a podobné hovadiny.... a tak dále. Proto mám CS nejradši :)
-
U CSka jsem proseděl část dětství + puberty. Na nějaký v1.1 jsem začíval v DDMku a pak jsme objevili na blind jednu nádhernou hernu, kde měli HL DM a CS 1.5. A pak přišel steam a 1.6ky :D To ještě měl člověk čas jak lítat venku, tak i propařit hromadu hodin u PC.
-
-
-
Povrzeno: Microsoft nechystá tiskovku pro znovuoznámení Xbox One.
Nepochopil si ma, skôr reagujem na dnešný internetový stereotyp, že BF > COD po všetkých stránkach. Nie je to pravda, ja hovorím že 100 ľudí, 100 chutí :)
-
-
-