Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vrook

Dean Hall právě oznámil na tiskové konferenci Sony, že DayZ vyjde na PlayStation 4.

To si prostě neumim ani za mák představit. Je mi to jinak celkem fuk, páč herní mechaniky PC verze to změní jen horko těžko (pravděpodobně vůbec), ale zkrátka si to lehce složitejší ovládání charakterisktický pro Arma tituly nedovedu nějak efektivně promítnout na gamepad.
    Faktem ale zůstává, že dokud Dean Hall neposkytne komunitě modovací nástroje, tak budou zatim furt lepší modifikace DayZ modu pro Armu2.
    • ucho
      ano, je smutné, že komunita dokáže udělat něco líp než tým, co má k dispozici milióny za prodej alfa verze...
      • Ucho: Možná bych neřekl, že líp, ale rozhodně toho stihla víc... Mód má spoustu funkcí navíc, ale ze zpracování je prostě cítit, že je to dělaný na koleni. Na druhou stranu Dean trpí přehnaným puntičkářstvím. U všeho řeší nepodstatný detaily, snaží se to ladit do svý absolutní spokojenosti a protahuje tak celkový vývoj.
        • Počkat, Dean už na DayZ u Bohemky nedělá, ne? Tak jak může ohlašovat verzi pro PS4...
          • ringmancz
            ale dělá, minimálně do konce roku
  • fixcz

Sid Meier's Civilization V za £6.78 (190Kč)

- Steamworks hra (nutno aktivovat na Steamu)
    - sleva platí až do konce týdne
    http://digs.by/p5jeHY
    • heartless_cz
      Díky moc! Čekal jsem na pěknou cenu, abych se podíval, jak zmršili poslední díl, a tohle je víc než pěkná cena ;)
  • montatatana

"Je zpátky", se krátkodobě objevilo na homepage hry Crash Bandicoot společně s logy WiiU, X360 a PlayStation.

"Within a few hours Detective GAF had seemingly exposed the false nature of this rumor. Apparently, the image above uses a plank of wood taken straight off the internet. Combine that with a Crash PS1 font and a pair of Crash eyes and this could easily have been put together by anyone with a bit of Photoshop skill. And quite coincidentally, the site was “taken down” with only one person having managed to see it."

*13*
    • *15* NOP .... Alespoň uvidíme jak naslouchají přáním svých fanoušků ;)
  • Keyz

Zajímavá hra

http://hry.cnews.cz/vyzkousejte-spin-tires-perfektni-demo-ruskeho-trucktrialu-novym-havokem
    • dik za tip *3*
  • Ahoj, hledám nějákou novější strategii (5 let dozadu max) na zúůsob Age of Mythology, Warcraftu či Spellforců s dobrým příběhem. Díky za každou radu =)
    • Lukyz
      Mě přišlo povedený AoE 3 a obzvlášť datadisky.
      • PreidaQ
        Jakž takž jo, ale jak tak na to koukám, tak to už je 10 let stará hra.
    • S

http://store.steampowered.com/search/?snr=1_4_4__12&term=rts#sort_by=Released_DESC&tags=1676&page=1
    • age of mythology HD remaster, starcraft 2
    • PreidaQ
      To hledá každý, ale bohužel nenachází nikdo..
    • WhySoSad
      Možná Company of Heroes, minimálně kvůli příběhu
  • ucho

Krater - collector's edition (Steam)

na GMG je Krater za 3,2 dolaru (s kuponem).

edit: hra po vydání získala poměrně nízké hodnocení a byly na ni rozporuplné ohlasy. za tu dobu ale vyšlo pár patchů a údajně hru změnily k lepšímu a dají se najít i velmi pozitivní ohlasy. takže asi na zvážení každého, jestli to stojí za to...
  • Morraw

Black Ops III

Každoroční hraní nového dílu CoD je pro mě už takový menší rituál. Bohužel poslední 4 roky to tíhne spíše k masochismu. Letošní Black Ops ale překoná vše, co jste dosud viděli. Nebo ne?
    Příběh je šílený, konec natahový a traumatický a ráno už si stejně nebudete nic pamatovat. Hratelnost a grafika...ale však to znáte.
    Jsou tam i světlé chvilky, ale CoD se propadlo úplně po všech stránkách a stále padá. Fakt jsem zvědav, kolik to zde dostane.
    K technickému stavu - musel jsem upravit config soubor, abych si vůbec zahrál (dropy k 0 FPS).
    • tak hlavně že si activisionu poslal prašule ostatní je nezajímá *7*
      • Jack1947
        To je síla no, AW stále za zlámanou grešli... aspon teda v MP. TUhle absuditu radši jen snad sjedu a smahem letí z disku.
  • Bethesda

Přesně tak, je to i na fb: http://fallout.bethsoft.com/
  • Morraw

AngryJoe BFG: Armada

Tak něco jiného.Nevím jestli jste to zaregistrovali, ale zde je vidět pár záběrů přímo ze hry a vypadá to skvěle!
    https://www.youtube.com/watch?v=DspNXEY1esc
    • pekne, ale nebude toho malo? koho bavili bitky na mori pri Total War?(hociktorom, odkedy tam su)
      nepozrel som si cele video, ale bolo tam taranovanie?
      • PreidaQ
        V Empireu a Napoleonovi byly námořní bitvy super (ačkoliv potřebovaly o dost víc mikromanagementu a korigování než pozemní bitvy). V Shogunovi a Romu už jsem jejich smysl nějak neviděl.
      • Morraw
        Tak bitvy s lodičkama v TW jsou nic proti kolosálním bitvám v BFG. Raming tam určitě bude, minimálně zmiňovali Orky. Jestli to bude mít každá loď nevím. Když bych to měl k něčemu přirovnat, tak k vesmírné části SW:Empire at War.
  • Jack1947

Saints Row IV propůjčí svůj hlas Neil Patrick Harris, Rob Van Dam a další hvězdy.

Potom tedy o kvalitach hry nikdo pochybovat urcite uz nebude... *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit