Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ringmancz

Fez bude na STEAMu a GoG.com stát 10$, při předobjednávce získáte 10% slevu. Fanoušci se bouří, tvůrce...

Fish je tak trochu kukot, ale stěžovat si, že 9$ je na tak dlouho vyvíjenou hru moc, je ještě větší blbost
  • Jack1947

Třetí díl hororu Lucius vyjde 13. prosince na Steamu.

Jsem sám kdo se na něj těší ?😎😛

• Video: Srovnání stejné části hry Mass Effect 3 na X360 a Xbox One (při zpětné kompatibilitě).

máte tam špatnej link na video
  • Australské obchody K-Mart a Target stáhly z prodeje GTA V z důvodu násilí na ženách.

krovaci vypatlany
  • 0011

výsledky čtenářského hlasování

Pánové a dámy z redakce, v podcastu herr šéfredaktor sliboval že o víkendu budou výsledky a ono už je pondělí a kde nic tu nic, tak už nás nenapínejte *4*
    • ringmancz
      říkal kterej víkend?
      • 0011
        z kontextu tenhle, už jsem se dávno chtěl zeptat kdy budou, určitě podobné ankety nezajímají jenom mě
  • ringmancz

Golden Joystick Awards

teď živě

http://www.twitch.tv/goldenjoystickawards
  • Veskoslav

Voda W3

https://www.youtube.com/watch?v=yJWfKaP3Z04&feature=youtu.be

Za fps propady se omlouvám, způsobuje to FRAPS.....
    • Líbí se mi ta atmosféra, používáš nějaký sweetFX? Zatím jsem jen v prologu, tak nevím, jak to vypadá později a za tmy, ale tohle se mi líbí.
      • Veskoslav
        Jo v tom videu to je ještě bez sweetFX, ale jinak ho mám a vypadá to krapet lépe s ním.
    • Kozy
      Teda ta voda je vážně ošklivá a ty kapky si mohli odpustit, to za nim letí dron nebo co?
      • Veskoslav
        No kapky jsou jenom když narazíš do vlny. Jinak v bouři to vypadá jinak a za dne na neprokletém jezeře taky tak:-D Jako voda není zase tak strašná, jak se prezentovalo.
        • doporučuju nekdy zajit k mori
          • Jack1947
            V Čr těžko a v Ostravě už vůbec. Když už tak někam zaletět nebo tak... navíc v Z3 je moře? (jestli je tak ok).
      • Keyz
        Efekty aby to vypadalo cool. Něco jako létají NPC po zásahu katapultem v Total Waru.
    • docela odvaha zverejnit tu svoji identitu i s fotkou, po tom kolik mas tady nepratel
      • Konečne je jasné, co to je za šaška
        Viz jeho profilovka http://1url.cz/zXyb *15*

Hlavně, že zde dělá odborníka na vše, a arogatně machruje když poučuje další. Poté nahodí video, které se seká a v horní straně je logo frapsu. To je profi práce.... Nemluvím ani o tom, že na netu jsou lepší srovnávací videa a obrázky něž tento lagfest.
        • Jack1947
          Z toho myslím poteče krev! *15*
        • vesko tam vypada jak nejakej pračlovek s tou kožešinou kolem pasu *7*
        • Veskoslav
          A LV dorazil z dalším účtem. A ano, mám fotku, jak drtím neandrtálce (rok 2010, Hornické muzeum Landek v Ostravě, jestli mi tak moc závidíš). Mimochodem to neměla být žádná profi práce, jenom ukázka vody, nic víc. Ale chápu, že to LV nechápeš. Ještě sem přitáhni s Janem, Lukasem a kompletní cirkus schyzofrenika z Nvidie bude kompletní.
    • Jack1947
      Propady? ty vypadají jinak tady jsou to lagy jak prase. *12*
      • Veskoslav
        Už ti někdo řekl, že lag je způsoben odezvou mezi servrem a hráčem, kdyžto tady toto jsou skutečně FPS dropy, které způsobují ty záseky? Ono když ti ze 45 najednou sletí na 28, projeví se to takto. Takže lag a fps drop není to samé..
        • Jack1947
          Ne fakt to není tak moc očividné že zanecháváš, reagované příspěvky plné mínusů kdežto tvoje jsou v plusu... napsal si o Keyzovi že je diletant a tady vidím diletantskou práci zase naopak od tebe.

Captain obvious is soo OBVIOUS!, it cant be more obvious.

Ty dropy jsou fakt hoodně napováženou... fakt že jo.
          • Jacku opravdu si myslíš, že na webu s navštěvností přes 100k lidí rozdává + a - jen Veskoslav?
  • Keyz

M. Rybka o D. Vávrovy

https://www.youtube.com/watch?v=m2E-IuFpQNc#t=275

Sice to je již neaktuální ale stejně to je vtipné *15*
    • Ještě se těším na Andreja Anastasova ,,,, *3*
  • Video: Grafické srovnání PC a Xbox One verze hry Rise of the Tomb Raider.

Vypadá to slušně i na tom Xboxu, musím tedy říci.
    • To musím uznat taky. Já jsem teda koukal na nějaký srovnávací obrázky a nějaký větší rozdíly, který by mě posadily na zadek, jsem fakt nenašel. TR vypadá fakt dobře už na XO (a s příhlédnutím ke stáří HW, tak i na X360).
  • Inquisitor

Zaklínač 3: Divoký hon na současnou generaci konzolí nedorazí.

To se dalo čekat, už ten poslední díl konzole nedávali, natož pak nový engine.
    • A vyjde už napřesrok :/ ....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit