-
Metro 2033
Dnes na Steamu hra Metro 2033 za 2,5 eur a to se vyplatí, kdo ještě nemá a koho ta hra minula *5* -
-
-
Bethesda, myšlení zakázáno *15*
Ten popis asi vytvořila krysa která šla v noci hledat něco k jídlu a u zbytku jídla na stole našla otevřené PC s kódem. No a tak to tam naťukala a hotovo. *3* -
-
Děláte, jako kdybyste se nikdy neklepali zimou, když jste se v létě spálili! :-D
-
-
-
Podívejte se, jak by mohlo vypadat The Elder Scrolls V: Skyrim, kdyby vyšlo na next-gen platformách...
Nežertujte, na tom videu není nic pěkného, ožralecké mávání kamerou po kterém by vás po chvíli hraní bolela hlava, stromy vrhající naprosto černé stíny (to zas dělal někdo podle své představy o realitě, ale ve skutečnosti v lese nikdy nebyl, prostě "herní hyperrealita"), o nic lepší tráva. Co je na tom next-gen? -
-
súhlas, vytiahne kontrast na maximum až tak, že z lesa je jedna čierna placka, pridá šialenú kameru a myslia si akú super vec vytvorili ... divné že mu to niekdo žere.
Keď už les do Skyrim tak napr. tento : http://www.youtube.com/watch?v=_f3Qc7mD_yQ
-
-
PS+
Bioshock Infinite + Metro: Last Light už můžete stahovat *4* -
-
To by mě zajímalo, jaký procento lidí, co má PS+ předplacený, tzn. předpokládám, že majoritní většina "HC" hráčů, nemá tyhle dvě hry ve sbírce. Ostatně nad tím se zamýšlím skoro pokaždé, když vyjde seznam na nový měsíc na PS+. Prostě PC hráči z mého okolí zrovna tyhle dvě hry ve valné většině mají a zbytek má zas jen ty ultralevný indie nebo TF2 či Dota2, takže takový lidi by si asi něco jako "Steam+" neplatili. Ty třeba jmenovitě jsi ty hry neměl?
-
-
Já třeba nemam ani jednu... Bioshock jsem měl ale prodal jsem ho, protože mě nudil ten soubojovej systém...
-
No já třeba bych Bioshock:Infinite nikdy nekoupil. Jako PS+ bonus je dobrej. O Metru nemluvě, člověk nemá čas nebo peníze hrát všechno co by chtěl v době kdy to vyjde (pokud nejste Jack). Prostě si člověk zvolí prioritu a zbytek počká na slevy nebo PS+.
-
-
Jack nehraje vsechno. Jack jen vsechno komentuje.
-
-
já nemám ani jednu z těch her ve sbírce...
-
-
A co dostali Xboneři / X360?
-
-
Myslim že Sleeping Dogs...
-
-
Já stahovat nemusím, Bioshock mi leží na poličce jako nedohraný, protože mě po pár hodínách hra přestala bavit. Ale s tím Metrem se Sony vytáhlo, to bych bral hned mít PS+ :-)
-
-
U minimálních požadavků PC verze Call of Duty: Ghosts bije do očí 6 GB RAM, 50 GB volného místa na disku...
50gb:DD6gb ram :DD ta optimalizace musi byt dabelska. nehodnotim ted hru ale asi opravdu na ten engin "starej" naplacali hromadu tresnicek. sileny:D -
-
Call of Duty: Ghosts nabídne dedikované servery na PC, současné i budoucí generaci konzolí.
Tieto REQ nie su potvrdene zatial od IW. Mimochodom 6GB ram pre Ghosts je bullsh1t.. Nic v zlom :) -
50 gigabytům bych se dnes ani zas tak nedivil. Pokud si tam narvou tunu zvuků, videí a kdečeho, tak se to nějak uložit musí. Také to nemusí ihned zabírat tolik místa, ale předpokládají, že budoucí DLC to sežerou. Kdoví.
Když se zblázníš a uděláš hru, ve který bude spousta objektů a velkejch levelů (třeba tuhle skutečnost tají *15*), tak to také potřebuješ během chodu hry někam uložit. Ale pokud hra potřebuje, já nevím, 3 GB sama o sobě, tak widle si ukousnou 1 - 1,5 GB... -
-
vzhledem k tomu, že PS3 jede s 256 MB a xbox360 s 512 a ty hry zoptimalizovat šly, 6GB je takový macíček...
-
-
Optimalizace jak víno.
-
-
-
-
Obrazem: Robert Stephens z Cloud Imperium Games vytvořil bunkr na motivy herní série Fallout v CryEngine, podívejte se na výsledek.
Já to říkám furt že CryEngine a Unreal Engine by měli bejt dnes základ pro jakoukoli hru!!! Maj ultimátní možnosti a jsou mnohem lépe napsané a optimalizované než nynější Fallout Engine (bez urážky, fallout miluju a jeho hraní si užívám) -
-
A už na těch enginech vznikla nějaká open world hra? Asi se jim nechtělo platit když mají svůj.
-
-
Star Citizen
Kingdom Come
Sniper Ghost Warrior
Evolve
Ryse son of rome -
-
TTT Ty absolutně nemáš páru co je to Open World... Anebo neznáš vůbec ty hry na 3-5 místě cos napsal. A to je ani člověk vůbec nemusí hrát, ale ví co jsou zač.
-
Tak ty první dvě ok, ale ten zbytek bych do OW nezařadil ani omylem.
-
-
Novej Sniper Ghost Warrior by měl víceméně OW být..
-
Já vím, však proto jsem první 2 napsal s otevřeným světem, ty další jen jako příklad co na tom enginu třeba vzniklo.
-
-
navíc první dvě ještě ani nevznikly :)
-
Tak se vyjadřuj přesně ne? Draken pal jasně jen o Open World hrách že nezná žádné, a tys napsal 5 her a nic víc... Tak trochu logiky příště ;-)
-
-
-
-
-
Unreal moc ne to je bugreal ale Cry hmm... o tom by se dalo přemýšlet.
-
-
"o tom by se dalo přemýšlet" :-D Jack1947 jako znalec CryEngine, Unreal Engine a Creation Engine, které všechny zná dokonale když vynáší takové soudy. Služebníček, poklona Arcivévodo, kolik cukříčků si přejete do večerní kávy?....
-
-
-
-
Konzolová verze Battlefield 3 = PC verze s nízkými grafickými detaily.
In your face,console fags!
/flame on -
-
To se snad dalo cekat ne? A komu to vadi at to proste na konzolich nehraje, ja s tim problem nemam. 6 let stare konzole je proste 6 let stary HW, nikdo od toho nemuze cekat zazraky *1*
a je naprosto smesny kdyz to nekdo srovnava s PC nebo se tomu dokonce nekdo smeje (smeje se snad nekdo tomu jak vypadaji hry na Wii *2*? ne *3* ). -
-
Přesně...
A navíc bohužel amíci udělali z Xboxu360 a PS3 baštu zjednodušených stříleček, ale pro klasický konzolisty jsou střílečky hodně hluboko v seznamu zajímavých žánrů. Takže ano, logicky PC s BF3 vyhrál. Ale to je stad jasný a každej to čekal.
-
-
-
Ratchet and Clank film teaser
http://www.playstationlifestyle.net/2013/04/23/ratchet-clank-movie/
Že by konečně svitla naděje na pořádnej film podle hry? Myslim že CGčka jsou dobrá cesta.
Doufám že to bude podle Crack in Time. -
-
Lol, dokonce i Heavenly Sword
http://www.playstationlifestyle.net/2013/04/23/heavenly-sword-also-set-to-have-an-animated-film-will-be-direct-to-video/ -
někdo ze Sony asi poslouchal poslední Fight Club :)
-
-
Zítra (8. května) dojde k vypnutí multiplayerových serverů Resistance: Fall of Man, Resistance 2 a Resistance 3.
A není náhodou zítra 8. dubna? -
-
Presne Bleskar zije trochu jinak, holt Bleskovky si zadaji sve obeti.
Jak psal kolega nesudte ho zato... on uz je takovy. *3* -
bleskař vnímá čas jinak.
-
-
Nj, a trochu tomu pomohlo to venkovní počasí... *4*
-
Bleskař ohýbá čas tak aby mu šel správně. Bleskař zastavil kulku, která zabila Bruce Lee. Bleskař jednou nakopnul kočku tak silně, že začala krvácet duhu. https://www.youtube.com/watch?v=taO0TOwSF3U Takže ho nehejtujte!
-
Bleskař existuje mimo čas.
-
-
A to jako vypnou už na pořád? Já sem měl za to, že jsou to pro SONY jedny z hlavních taháků a nedávno jsem Resistance3 dokonce málem koupil v jednom shopu, když jsem šel kolem..
-
-
Resistance 3 si klidně kup, já to nedávno dohrál a single se mi líbil. Multiplayer jsem ani nezkoušel... i když kdo ví, jestli to nedají na PS+. Každopádně ta hra je levná na to, že není vůbec špatná.
-
-
-
-
To nahodili po zhroucení serverů, protože to už v akci bylo, tak mají čas dát se dohromady :). Je to tam i napsaný, že se ještě C&C objeví. Hlavně, že se mi to nakonec v knihovně objevilo.
-
Už se opakuje ne? tu v knihovně už nějakou dobu mám jinak asi to je dobře pro ty co nestihly. *4*
-
neviem, ja radsej dam 0,99€ - 2,49€ alebo kolko za theme hospital na gogu, ako nieco stahovat zadarmo z origin
-
-
Jo, protoze 3 eura na gogu je levnejsi jak zadarmo na Originu. Stejne jak 30 fps na AMD je vic jak 60 fps na nv/intelu. Fankid logic. Stejne to zaplati rodice, tak co. *15*
-
-
pretoze je to gog, a nemam problem podporit gog, narozdiel klikania na origin
fakin moron :)
-
-
-