-
Doom obdržel 4k update pro konzole PS4 Pro (dynamické 1440p rozlišení) a Xbox One X (dynamické 4k rozlišení). Porovnejte grafiku před a po aplikace patche či rozdíl (screen / video) mezi grafikou na Xbox One X a PS4 Pro.
Není to 4K update, i když tomu tak říkají. Na PS4 Pro to jede 2560 x 1440 max, což je Quad HD, a na Xbox One X kolísá mezi 2688 x 1512 a 3072 x 2160, přičemž jednou v roce za úplňku o filipojakubské noci, když kohout třikrát zakokrhá a žába dvakrát zakváká, to na vteřinu kouzlem vyskočí na 4K. Tohle PR prohlášení, než se zjistilo, jak to je, stihla zkopírovat spousta herních portálů. -
CD Projekt RED zjistilo, že přibližně polovina hráčů The Witcher II netuší, že do cíle vede...
Ja to vzdy tvrdim, ze vacsina hracskej populacie su dilinovia. Zistil to CD Projekt, clovek to vidi v kazdej MMO hre a v kazdom diskusnom fore na hernych weboch. Na ich mieste by som sa na vytvaranie sofistikovanych hier uplne vykaslal a isiel robit klony Call of Duty a inych plytkych, nezaujimavych a otravnych zanrov. -
-
Na internetu jsem četl spoustu rozladěných komentářů od lidí, kteří považují soubojový systém ve W2 za totálně nevyvážený a přehnaně těžký, hra je tudíž prý nedohratelná i na nižší obtížnosti atd. atd. Tihle lidé by se do tohoto druhu RPG neměli vůbec míchat, a nemotat pak vývojářům hlavy svou imbecilní kritikou.
-
-
Jenže to je o tom. Ty lidi tu hru koupí kvůli reklamě a proto že to má dobré reference. A pak ji neuměj hrát protože to neznají. A cdprojekt má zájem to prodat co nejvíce lidem, tudíž těm stížnostem vyhoví a dopadne to tak jak to dopadne.
-
-
-
Dohrání hlavní dějové linie Final Fantasy XIII-2....
Sakra, já vždycky zahlídnu někde to XIII a celej natěšenej se začtgu, zda-li to tení pokráčování parádní FPS podle mýho oblíbenýho komiksu a ona z toho vždycky nakonec je jen tahle japonská blbina. Ale naděje umírá poslední *2* -
-
Vidíš, mě přišla jako blbina ta střílěčka *3* . Ale to bych veřejně neprohlásil snad o žádné hře kromě posledních Call Of Duty.
-
-
a
utop se!
-
-
-
Dishonored rap :3
Revenge solves everything :3
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PPg8qKIbIYU -
-
Krute :O
-
le upboat
-
-
Alien Isolation je venku
24GB :) -
-
Zlatej Xbox a přívětivých 11,3gb nebo PS3 a lidových8,3gb zase se musím hlasitě zasmát haha.
*15* -
-
Tak aspoň to máme i s HD packem na textury ;)
-
No a ? Já si těch 24GB rád stáhnu :) s rychlým netem to je chvilka, než abych to hrál v zastaralé grafice, na konzolích je to škaredá mazanice, sorry.
-
-
-
-
Dohrát Battlefield 4 kampaň zvládnete prý za 4 hodiny (na normální obtížnost).
Keby tam kampaň nedajú nikto by ani necekol... takto si to len poka*ili -
Videem a anglicky: Přehled možností grafického nastavení a gameplay PC verze Dragon’s Dogma: Dark Arisen. 1080p 60fps
https://www.youtube.com/watch?v=5TWDfltu6_w -
-
mě by teda spíše zajímala online verze pro Evropu
-
-
Pokud se dokážeš poprat se špatným pingem, tak si můžeš stáhnout anglický patch.
https://www.reddit.com/r/dragonsdogmaonline/comments/3jidpd/translation_pack_test_7_for_patch_version_01000006/
https://www.youtube.com/watch?v=6aRBcDX4K5c -
-
o tom jsem neměl ani páru, asi to vyzkouším, díky
-
-
-
Na konzole se to asi nechystá, co?
-
-
Nevím, původní DD překonalo předpokládané prodeje a prodalo 1.3 milionů kusů a možná počítají s tíím, že ti co mají konzole to hráli už minulou generaci a nekoupili by to znova. Capcom je japonský publisher, takže můžeš očekávat jakékoliv stupidní a zastaralé nápady, jako třeba to že se open world rpg nebude dobře prodávat na PC. Jinak Deep Down, jedna z her která byla oznámen zároveň s PS4(a od té doby jsme o ní neslyšeli), vypadala hodně jako DD.
-
-
Díky za odpověď, no nic, tak nezbývá než to vzít na pc. Jojo, po Deep Down se slehla zem, velká škoda.
-
-
Feministky to zadupaly pod zem.
-
-
-
-
zrovna to hraju na ps3 je to dobry rpg ikdyž toho běhání sem a tam je někdy moc
-
-
Můžeš se teleportovat k portcrystalům pomocí ferrystonů. Čím více hraješ tím více portcrystalů získáváš. Můžeš je umístit kam chceš.
A toho pobíhání je tam hodně z toho důvodu, že ve hře je na ten svět, který je slušně velký a rozličný, až moc. A to chození vyvolává slušnou atmošku bandy dobrodruhů co zažívá dobrodružství. Navíc si myslím, že se chtěli vrátit některými věcmi ke kořenm open world rpgéček, málo rychlého cestování je jedna z nich.
-
-
ze ja na to koukal, az doted jsem se celkem tesil... koseni mobu vrchol sterility a pobihani okolo bosse jak na vesnicky tancovacce...
-
-
DD tě pravděpodobně NEuspokojí, pokud chceš jednu z těchto věcí:
1) Hru s dobrým předpřipraveným příběhem.
2) Hru s velkým množstvím rychlého cestování.
3) Hru, která ti vše ukáže a odhalí každé tajemství.
4) Hru, ve které tě příšery které jsou nad tvojí ligu nerozdrtí.
5) Hru s malým využití inventáře.
6) Hru, kde tví společníci nemají osobnost devítiletého dítěte.
7) Hru, ve které ti tví společníci neustále neradí co používat.
8) Hru s dobrým voice-actingem(až na dvě vyjímky). (Přepnutí na Japonskou verzi může pomoct)
9) Hru, která si ukousla sousto, které zvládne.
10) Hru bez vedlejších úkolů typu "Zabij 10 jelenů". -
-
kdyz tak sectu plusy a minusy z tvych pro a proti, tak jsem asi doma, dalsi pseudorpg, akce s vyvojem postavy bez pribehu
-
-
nejsi náhodou fanda Divinity? Tam je taky příběh na úrovni čtyřlístku? Tak co tady trollíš?
-
-
tak ve snu *15*
-
porad lepsi jak ten na zhusta popsanych prstenech
-
-
-
-
DD tě uspokojí, pokud chceš jednu z těchto věcí:
1) Smíšení otevřeného světa, soubojového systému podobného Dark Souls a Monster Huntera.
2) Hru, ve které si můžeš hrát na bandu dobrodruhů a vytvořit si svůj příběh. Či hru ve které můžeš dlouho pěšky cestovat a objevovat nové věci.
3) Hru s dobrou AI.
4) Akční RPG s nekonečnými random generated dungeony.
5) Hru s propracovaným systémem výbavy.(Více vrstev brnění, propracovaný systém hmotnosti, apod.)
6) Hru s výborným nepřímým multiplayerem.
7) Hru s bombastickými boss fighty.
8) Hru na motivy výborného seriál/mangy/filmů Berserka, které hodně ovlivnily hodně her.
9) Hru ve které je extrémní modifikace postavy, a kde každá classa je hodně rozdílná.
10) Bojový systém, který hodně spoléhá na předběžné přípravě. -
-
super je i to, že ti hra spoustu věcí neříká a musíš na ně přijít sám (nebo přes wiki)
-
-
-
-
Pokud pro Vás cibulové kroužky nejsou dostatečným důkazem, že se s Half-Life něco děje, tak...
*15* -
-
O božský Gabe kdy bude epizoda 3 ?
Komunita hledá indicie i v bublinách kolem stoky ; ) .....
-
-
btw myslím si že ESL One Colonge by si zasloužil alespoň bleskovku když to finále sledovalo přes 450 tisíc lidí což je pro CS:GO novej rekord...
https://www.youtube.com/watch?v=bA-U2flMs3o -
-
Jak se tam ten jeden ani nechtěl odlepit pomalu od toho poháru
-
-
Humble Bundle
Hry od Square Enix jsou sice v akci každou chvíli, ale stejně je aktuální HB pěkná nadílka.
https://www.humblebundle.com/ -
-
už mám ten minulej Thief Gold, Hitman: Codename 47, Hitman 2: Silent Assassin, Mini Ninjas, Daikatana, Anachronox, Deus Ex: The Fall, Battlestations: Midway, Hitman: Absolution, Deus Ex: Invisible War, Nosgoth Veteran Pack, Hitman: Blood Money, Just Cause, Hitman: Contracts a The Last Remnant. + mám už DE:HR DC, a Tomb Raidera tak asi tenhle zkoušet nebudu
-
-
Ok.
-
-