-
Nové obrázky a artworky ke hře Batman Arkham Origins.
Hodně jsem se bál, že bez Rocksteady to nebude ono, ale zatím to působí velmi dobře, ne-li lépe :) ... těším se na návrat do starých lokací, vždycky miluji, když se hry vrací do starých lokací :) -
Bývalý vývojář z Rockstar Games se ve svém životopisu zmínil o doposud neoznámené PC verzi <strong>Red Dead Redemption 2</strong>.
Nuže, jsem se mýlil ale na mojí obranu předtím to nebylo potvrzené dneska jsem to taky viděl na jiném webu, no nic no asi důvod bouchnout šampanské každý se může mýlit, já tohle prostě nečekal že RDR2 má šanci vyjít na PC😀
-
Video: Porovnání jízdy za deštivého počasí ve hrách Driveclub a Project CARS.
Driveclub vyhral na plny care.... *4* -
-
Také se porovnávalo pouze jak to vypadá a ne to jaký to má vliv. Jedna hra je arkáda a druhá simulace.
Něco jako ženská která je hnusná jako pr*el ale díky práci několik profíků a líčení vypadá svkěle vs ženská která vypadá skvěle normálně. Tohle také vypadá skvěle ale vliv to má 0 -
-
to prirovnani je mimo
-
-
to není úplně fér srovnání. Project by měli srovnávat s Gran Turismem 6 a DriveClub pak s něčím ještě neoznámeným. Takhle to vypadá na další odklad *15*
-
-
V Americe vyšel nový patch (v2.0.4) pro Diablo III.
Ten patch uz bol aj na EU od vcera takze neviem.. :D -
Prijd Kralovstvi Tve
Tu o C E S K Y M D A B I N G U uz jste videli? -
-
Když už tu zmiňuješ KC, zde se vývojářů ještě +- dvě hodiny můžete ptát na to, co vás napadne: http://www.reddit.com/r/Games/comments/1y5yj1/we_are_warhorse_studios_developers_of_kingdom/
-
Viděl. Dík za post pro ostatní.
Vypadá to nadějně pro lidi kteří to chtějí. Otázka bude zda to budou hlídat anebo to pak někomu předají aby to udělal. Kvalita může být problém. -
-
Podstatny je "ze by cestinu ve hre velmi radi meli" a ze "by se na ni, v idealnim pripade, nejradsi i sami podileli". Jak to ve finale dopadne, se dozajista vcas dozvime :)
-
-
-
Majitelé PC verze Batman: Arkham Knight označují hru jako neoptimalizovaný odpad. Na vině je pravděpodobně zabudované Denuvo DRM.
Proč mě to nepřekvapuje? Od zveřejněných HW nároků jsem se toho bál...hlavně, že je dopředu oznámeno milion dlc, z nichž několik jen pro určitě obchody...vydávají milion verzí sběratelských edicí...ale aby to základní, hra, vyšla bez problémů, tak to ne...mohlo by mi to být jedno, ale jelikož Arkham serie je moje srdcovka, tak mě to víc než mrzí -
-
Lid ještě budou radi za CD projekt styl a gog....i steam v tomto případě...
-
-
Tak jsem se dnes rozhodl, že DD přecijen koupím, za 500 mi to přišlo prostě příliš lákavé... Tak to jdu koupit a už 649, tak si říkám, že si to ještě rozmyslím... Teď jsem se teda rozhodl, že těch 649 dám, tak už se přihlásím do obchodu, najdu si DD a už 729... Věřit na osud, tak si začnu myslet, že bych si to neměl radši ani kupovat.
EDIT: Tak od hry jsem nečekal zrovna málo, ale už v prvních pár hodinách zjišťuju, že je to přesně něco pro mě, na té hře je parádní snad úplně všechno. -
-
V JRC krabice za 540 kč, na steamu trvale 30 euro.
-
-
30 Euro je pořád víc a krabičku nechci, protože si nejsem jistý, že to jde pak instalovat čistě online (nemám mechaniku). No nakonec jsem to vzal, takže jsem zvědavý, to přirovnání k Monster Hunterovi mě přesvědčilo asi nejvíc, vždy jsem si ho chtěl zahrát.
-
-
Krabičku na PC už jsem nekupoval dlouho, ale neměl by tam být klíč na Steam?
-
-
Asi měl, ale já si matně vybavuju, že u některých her se při první instalaci médium použít musí/muselo, než se to zaregistrovalo na Steam, ale nemusí to být pravda.
-
-
Nebo za 200 pořídit ještě externí mechaniku :)
-
-
-
-
-
-
Už dříve oznámená reinkarnace arkádových závodů Carmageddon serozhodla nasbírat peníze...
kristepane. Devalvace významu Kickstarteru pokračuje... :-/
i když musím poznamenat, že začít video riffem z mého oblíbeného Zero Signal od Fear Factory je pěkná podpásovka. *1* -
EA se dostalo do semifinále hlasování o nejhorší společnost roku 2012 v Americe dle spotřebitelů...
*1* -
Crusader Kings II
Kdyby měl nějaký stratég zájem, tak https://www.humblebundle.com/gift?key=NY52rVyccTd4xdFk -
-
Vďaka
Ďakujem za hru. Dúfam že to nie je návykové ako hearts of iron *4* -
-
jen bacha na grafiku, radši si vezmi kbelík
-
NEzapínej! *4*
-
Neboj, není, je to ještě návykovější:))
-
-