Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    Našel někdo seznam mechů které lze očekávat v Battletechu?

Zatím nahrabali skoro všechny cíle. Chybí pouze PVP
    https://www.kickstarter.com/projects/webeharebrained/battletech?ref=card

Artworky mají pěkný
    https://s3.amazonaws.com/www.harebrained-schemes.com/kickstarter/BATTLETECH-05.jpg
    Stejně to celkem dobře vymysleli. Mechové zde nejsou nevypadají zas tak hloupě anebo divně. Ta vize je možná realistická. Někdy. Sice mají malou hmotnost (když 50t váží tank) a nemají štíty jen nějaké silné brnění (zajímavé, že to okno kde kouká pilot je také hodně odolné), ale třeba to někdy bude. I když mít nohy = spíše minus. Jednu mu zničí a celý spadne. Častu je dost. První mech byl kolem roku 2439
  • x_ander

Neoficiálně: Pracuje se na kompilaci vylepšených prvních čtyř dílů série Halo, která vyjde pod názvem Halo Master Chief Collection. K oficiálnímu odhalení má dojít na E3.

No je asi jasné, že to bude X1 exkluzivka. Což je škoda. Jedna série mě koupit konzoli nedonutí.
    • MrSanta
      Jestli se to potvrdí a bude to jenom Xbox One exkluzivita (tj. žádné PC, na PS4 to nebudou pouštět určitě), tak mi to zase zkomplikuje rozhodování jestli jít do Xbox One nebo do PS4. Ach jo, přitom to vypadalo na jasnou výhru PS4 *1*
      • Jack1947
        Proc by nebyla kdyz Halo na ps3 taky nebylo predtim. *7*
      • Druhý PS4 projekt vývojářů z Housemarque (Resogun) bude jejich doposud největším titulem.

Tak tu pořád nebreč a kup oboje. *3*
        • MrSanta
          Nedělej si z toho legraci, to je vážná věc *1*
  • Miserius
    Celej Twitter je plnej zprav o tom ze Microsoft asi stahne jejich DRM politiku, no pokud se kazdej nenechal nachytat nejakym vtipalkem ma Xbox aspon sanci
    • Miserius
      Uz je to ofiko, meni DRM, bazarovky a jejich online systém
      • ringmancz
        to jsou šašci, včera jsem si pouštěl rozhovor s Hřybem jestli budou po prezentaci PS4 něco měnit a jak se bil do prsou že ne, že takhle je to nejlepší...
        • Miserius
          To stejny interview Angry Joea, tady mas meme...zeptal se ho proc to nezrusi a on se vytocil a uplne arogantne se ho ptal jestli je vyvojar ze tomu tak rozumi, ze to jen tak nejde
          https://pbs.twimg.com/media/BNJr_uKCEAAG2XG.jpg:large
          • ringmancz
            to bylo taky vtipný, jak se jeden moment podívá mimo kameru na PR týpka a "Next question." uvidíme jestli to Xboxu pomůže nebo se lidi rozhodli už dřív
    • Xbox tu sanci ma i se vsemi temi restrikcemi, ktere jsou doposud zname a to z jednoho prosteho duvodu. Jejich cilovka nejsou pouze a predevsim "HC hraci", ale casual hraci a i prevazne neherni populace, ktera hleda multimedialni centrum s intuitivnim ovladanim (tedy minimalne v USA, kde budou vsechny sluzby funkcni).
      MS to ma podle me dobre spocitane a v konecmen dusledku se ho mozna proda vic, nez PS4.
      Nespokojeni "hc hraci" jsou pro ne minoritni cilova skupina podle me.
      Ale kdo vi.
      A pokud slevi i z nekterych kritizovanych vlastnosti, tak si mozna udobri i znacnou cast hracu.
      • Miserius
        Jo, jednoznacne jsou hlavne na amiky co to maj doma a koukaj na tom na TV a spóc *1* Jenze jejich vydelek je hlavne z her, pak služeb a minimalne z konzolí
        • "Jenze jejich vydelek je hlavne z her, pak služeb a minimalne z konzolí" To je presne to, co se snazi zmenit podle me. Chteji oslovit mnohem pocetnejsi skupiny lidi, nez jsou hraci.
          Ale do hlav kravataku v MS nevidim, tak treba se pletu.
  • Joshua

Why So Evil 2: Dystopia

Desura.........................HTHW3-RO95A-R65NQ-ZX5H5-ZE4L4
    • Draken69CZ
      Seš borec takovejch her co tu rozdáš, ono to vypadá že všechno beru já, ale jsem jeden z mála kterej když si něco vezme poděkuje.
      • Výběrčí opět dorazil *15*

Jak říkal jeden člověk na veřejně dosupné přednášce kde bylo i jidlo "Holuby dorazili". Tohle je stejné. Vždy rychle slétneš, vyzobeš co je a zase odlétneš. Jak ten holub *15*
        • Draken69CZ
          Sranda, že jsem si ani jednu hru nevzal, ale co tebe to hlodá tak jako tak. A ten kdo jo nemá ani slušnost poděkovat.
      • Inquisitor
        No spíš to vypadá, že si tady často.
  • ringmancz

fajn indie balík za pár korun

https://www.bundlestars.com/en/bundle/indie-legends-4-bundle

Party Hard, Door Kickers, Another World a další
  • Kohej Učimura, jeden ze tří zaměstnanců Konami, kteří si z Konami odskočili na LOH v Londýně,...

nemá náhodou i stříbro z družstev po tom, co se mu nepovedlo zakončení na koni, ale po protestu japonské strany bylo protestu vyhověno, byl znovu obodován a tak se dostali místo britů na druhé místo a ukrajinu odsunuli na bramboru? (((: Hučela celá hala ((:
  • Warren Spector je unaven z her, jako je právě oznmený Wolfenstein: The New Order.

Bude dalsi Epic (fail) Mickey?
    • ten týpek je k smíchu
      • Jen ignorant se může smát člověku, který vytvořil nejlepší hry historie....
        • To klidně i můžu bejt, ale to co ten borec poslední dobou předvádí si opravdu nic jinýho nezaslouží. Začínám se bát, že mu to párkrát náhodně vyšlo jinak vlastně nic neumí.
          • Jasně, jako kdyby bylo možné vytvořit takový klenot, jako je Deus Ex, náhodou... Tihle lidé s krátkou pamětí, nebo pozdějším datem výroby by se neměli k legendám videoherního průmyslu raději vyjadřovat.
          • kostejnesmrtelny

EA plánuje na E3 2013 odhalit nové next-gen tituly od Bioware, EA Sports a DICE.

Něco jako Vávra... *7*
            • Tak ale Vávra ať udělá cokoliv tak mu to kvůli tý první Mafii odpoustim...
  • MidnighT91
    Hele, proč tu ještě nebyla nějaká recenze na Don't Starve, je to geniální survival... Už 2 hodiny se od toho nemůžu odtrhnout... http://www.youtube.com/watch?v=ngqnayEy_7Y
    • kostejnesmrtelny
      To vypadá naprosto bohově *1* *14*
      • MidnighT91
        Taky je já miluju tenhle Tim Burton styl, fakt doporučuju je to moc návyková záležitost...
  • 0011

Nesouvisí to stoprocentně s hrami, ale zemřel Stan Lee, R.I.P., škoda že jediné hry co se za jeho života povedli podle postav z jeho dílny jsou akorát 2 spidermani

• SalemCZ

Nový Spider-man se nelíbil?

P.S. má v něm ještě cameo

• 0011

Počkat jestli se bavíme o hrách tak jsem myslel spiderman 2 a nový spiderman na ps4 ostatní marvel hry stojí za prd kromě lego her, ale ty nepočítám, hru nemám protože nemám ps4 a o cameu jsem nevěděl, dokud jsem si to teď nevygooglil. Já sbírám MCU takže si užiju jeho cameos na blu ray za pár dní mi vychází film antman and the wasp který jsem ještě neviděl tak se těším na jeho cameo, ale prý jsou ty další předtočené takže se těším i do budoucna

• Johnny

Já už mam teda Bluray  novyho Ant-mana necelej měsíc, ale pravda, nenakupuju v českých eshopech

• 0011

Tak anglicky umím dost dobře abych si mohl filmy kupovat mimo náš trh, ale když chci aby se na to někdo díval se mnou, tak musím mít minimálně české titulky, ne-li rovnou dabing, který imho není u mcu špatný na to jak se obecně poslední leta na český dabing nadává. Čekat měsíc navíc mě nezabije, zvlášť když na ty filmy většinou nechodím do kina.

• ucho

neproběhla nedávno informace, že Stan Lee natočil několik videí se sebou dopředu, aby si to posichroval?

edit: jo, teď jsem to našel, bude i v Avengers 4.

• 0011
      Btw nechcete u nahlásit dát potvrzení "opravdu chcete nahlásit?" Na telefonu už se mi několikrát stalo při scrolování že jsem omylem nahlásil příspěvek a to jsem ani nebyl přihlášený a ani nevím komu jsem kliknul
      • iSpirit

to tlačítko už funguje? nikdy nefungovalo :)

• 0011

Fungovalo vždycky, otázkou je jak nahlášený příspěvek vyhodnotí "cenzor" nechci někomu přidělávat práci jenom proto že se ukliknu na telefonu protože mají to tlačítko nešťastně umístěné, proto bych byl rád aby ho buď posunuli doleva a nebo aspoň přidali tohle dotázání místo bubliny "úspěšně nahlášeno" bez možnosti to zrušit

• Lukyz

Nefungovalo nikdy, kluci z redakce se k tomu několikrát vyjadřovali. 😀

• 0011

No tak to je shoda náhod že to prostě smazali. Jestli nefunguje tak nechápu vůbec důvod ho mít.

• omiklon

Tak ale nejprf bych opravil ten random refresh.. btw nahlášeno! 😀

• 0011

No tak teda dík 😀jo ten refresh je taky na nic

• Old Hunter

Já z toho brečím slastí. Ta grafika, ten art, ten level-desing. Tam je vše lepší než v původní hře.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit