Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kozy
    Aha, takze ty akorat nevis co to vubec horror je.
    • jako sry, ale Soma je vědecko-technologická hra s částečně filozofickým přesahem. Bavit se to o tom jako o horroru je vtip. Takže spíš horror nepoznáš ty *7*
  • ringmancz

BAFTA 2014

jsem si říkal, kdy se ty herní ceny budou předávat a shodou okolností je to dnes, kdyby to ještě někoho zajímalo. bude to i live na twitchi

http://www.bafta.org/games/
  • V 8. týdnu roku 2012 se na UK STEAMu nejlépe prodávalo: 1. Football Manager 2012, 2. Star Wars: The...

Podle těch prodejů Football Managerů to musí mít doma už snad každej angličan minimálně dvakrát. Nejen že tam mají nepěkný ženský, ale ke všemu sou i na palici :-)
    • braveman
      [tento příspěvek není skutečný]
    • Jop

Taky to nechápu, je to tam prakticky každý týden :D
  • PS+

PS+ clenstvi na 3 mesice je ve sleve = 260kc, takze kdo o tom uvazoval, neni lepsi cas pro pripojeni :) Stihnete jeste soucasny hry a ve stredu prijde Batman atd + nyni kazdy druhy den nejaka vanocni akce/sleva ktera bude vzdy vetsi pro PS+ cleny
    • ringmancz
      to je pěkný, ale co ty hry co mám koupený a ještě jsem je ani nehrál? kvůli tomu jsem si rozmyslel roční členství ve slevě, ale nabídka je to určitě pěkná
      • God-of-War

Boxart ke hře Bioshock: Infinite odhalen!

Já si vždy kupuju roční:)..Nedávno byla ta akce na šest free her: LBP 2, motorstorm 3, Infamous 2, Resi 5, Just Cause, Kůglšturm a teďka bude Batman...a to nepočítám ty všemožný slevy, jako třeba bundle Dead Island za 320 kc!!!!.. Fakt se to plusko vyplatí *3* .
      • Njn, porad muzes toto koupit 4x a mas rok s 33% slevou :) Her neni nikdy dost :D Kazdopadne je pravda ze mam na disku diky PS+ jeste InFamous 2, Dead Space 2, Resident Evil 5 a jeste par her ktery mam sotva rozehrany a nevim kdy se na ne vrhnu, ted jeste pridam Batman Arkham City a o zkouskovy v lednu budu muset psko znicit, jinak se nenaucim ani radek *15*
  • Bývalý NBA hráč a trenér Bill Russell podal žalobu na EA a NCAA. Ve hře NBA 2k12 se prý objevil...

Vím, že se EA snaží nacpat do všeho , ale že by začli dělat konkurenční NBA 2k12? Nějak se mi to nezdá. *5*
  • froztik

Rocket League Autumn Update

Nový update do Rocket League vychází 28.září

https://www.rocketleague.com/game-info/autumn-update/
    • ringmancz
      Psyonix mají pořád čím překvapovat
  • ringmancz

Měsíc v Oculu

http://www.rozhlas.cz/radiowave/wavenews/_zprava/umelec-mark-farid-chce-zit-mesic-v-cizi-realite--1422244

šli byste do toho?
    • Draken69CZ
      To už musí bejt hodně na palici, mě stačí že kolikrát nevím jestli se mi něco zdálo nebo jsem to fakt zažil, mě by tohle zabilo. Hned jsem si vzpomněl na Inception.
  • Mart9
    Tak jsem rozehrál Unravel, mám za sebou hodinku, řekl bych, že celkově budou tak 4-5. Je to stejně pěkné a roztomilé jako na videích, ovládání je docela intuitivní a rychle jsem si zvyknul. Hádanky zatím nejsou nijak těžké, tak akorát, aby to nebrzdilo pohodlný průchod hrou.
  • Nejlépe hodnocenými hrami v novém čísle Games TM č. 120 se staly Mass Effect 3 a Journey s devítkou,...

Mass Effect 3 a Journey... Pokud jde o mě, bezproblémové nádherné a originální Journey by si zasloužilo klidně i tu desítku, zatímco zabugované, vizuálně horší jak dvojka a s několika hodně špatnými scenáristickými rozhodnutími (nesmrtelný kyborg na Marsu, nesmrtelný boss na Asari homeworld, konec hry) si 10 nezaslouží (9 klidně, ale ne 10).
    • MrSanta
      Za prvé jak zabugované? a za druhé je fakt nutné všude vypisovat potenciální spoilery ke hře, navíc v tématu, kde by to nikdo nečekal? Když už máš chuť dávat najevo své znalosti hry, tak tu je taková šikovná věcička jako spoiler tag.
      *16*
      • Spoilery: OK, i když podle mě to stěží spadá do kategorie spoilerů.

Bugy: Nelze ukončit pár questů (nejčastěji ten s Hanar diplomatem), trhané animace (instantní změna pozice postavy), zasekávání se u Jokera, postava se občas objeví ve vzduchu nad překážkou, mizející modely postav při rozhovorech (u mě asi 15x za hru), rozhovory bez kruhu se občas předčasně ukončují, nedodělané levely (chybí kolizní mapy, prolínají se některé objekty, třeba na Normandy v hangáru je vidět mimo "mapu").

Zkrátka bugy tam jsou, moc jich není, ale po technicky skoro bezchybné dvojce se čekalo něco jiného.
        • Vetšina těch "zabugovaných" misí vůbec zabugovaná není. Jenom se musí něco povolit na Spectre terminálu (třeba povolení sledování...). To, že je naprosto příšerně udělaný quest log a tím pádem na tohle člověk přijde skoro náhodou, je věc druhá. S ostatními bugy až na výjimky souhlasím (modelý postav mi nikdy při rozhovorech nezmizely a mimo mapu jsem teda neviděl nikde)

A ve dvojce je myslím jeden quest, který se neukončí vůbec (něco na Omeze, už přesně nevím co...)
        • MrSanta
          Máš můj obdiv za opravu, i to mínusko jsem ti změnil za plusko. Úroveň spoilerů každý hodnotí jinak, někomu stačí i vyzrazení planet na které se podívá.
          Z tebou popisovaných bugů jsem nezažil jediný, proto jsem se ptal. Mě hra dělá jediný mini-bug a to je, že mám semotamo grafické artefakty u spodní hrany obrazovky. Neděje se to na Normandy, na Citadele ani v animacích či při pohybu v menu. Ale v misích je mívám. Zajímavé je, že při kotrmelci to zmizí... Stejně tak po restartu hry a nahrání pozice to tam taky není. Doufám, že to opraví. Nový ovladač na grafiku to nezachránil.
          • rancor1223
            Já jsem bugy měl, sice v menší míře než NateLogan, ale měl. Celá postava mi "zmizela" jen jednou. Ale dost často postavy podivně přeskakovali a poblikávali. A zatímco nepřátelé jsou chytřejí, spolubojovníci jsou o dost hloupější.
  • Rockstar pracuje na vyřešení problému náhodného mizení aut v GTA V.

ale blbost,,ta hra je prostě tak vymakana že tam NPC kradou vehicly to je jasne
    • Miserius
      Ukradeny auta ma policie zabaveny u sebe a za 250 dolaru ti je vydaj :)
      • God-of-War
        Jj, jinak už mam dohrááááno!! Luxusní moc. *5*
      • Rockstar pracuje na vyřešení problému náhodného mizení aut v GTA V.

:D tak to doufám že už to zítra vydají na PC :D
        • Jack1947
          Ne ne az pozitri *15* *3* .
    • Rockstar

jjjj

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit