Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 10 euro = 20 dolarů

Na www.g2a.com probíhá zajímavá akce: za 9,99 euro si lze koupit 20 dolarů do Steam peněženky (což vám poté Steam přepočte na 14,65 euro). Čili zisk 4,66 euro. Podle mě jedna z nejvýhodnějších akcí, jaká se vůbec může nabídnout. *15*
    • ucho
      prodávají to za 14,6 euro...
      • Tak ještě jednou pro ty, kteří si nevšimli velkého nápisu na hlavní stránce, přikládám přímý odkaz: https://www.g2a.com/weeklysale
        • ucho
          hm, zajímavý. já šel na ten giftcard přes jejich search a tam to bylo za tu normální cenu.
          jinak teda díky za info. sice už přes rok si na steamu vystačím s penězmi získanými za prodej karet (už to bude snad kolem 50 eur), ale tohle se neztratí.
      • Já tedy vidím také 9,99éček za gift card.
  • Draken69CZ

YT popisek

Nechcete si ho opravit kdy ho všude kopírujete? "Chcete se na nás na něco zeptat nebo..."
  • Na YouTube video z Battlefield 3 si nárokuje práva AL-Qaeda - 9/11 :)

http://www.shacknews.com/article/69819/battlefield-3-pc-doesnt-have-in-game-server-browser

>In response to a question about changing servers, DICE senior gameplay designer Alan Kertz suggests quitting out of the game completely and starting it up again.
  • Multiplayer Titanfall nabídne hru pro maximálně 6 vs 6 hráčů.

Tak to je trochu Titanfail *7*.
    • Hrál jsi tu hru, viděl herní mechanizmy, znáš systém soubojů, víš jak probíhají bitvy, jaké jsou principy boje v tom prostředí ? Třeba méně bude lépe, co ty víš.. hned bych to neodsuzoval.

Samozřejmě, pokud se ukáže, že je to omezeno z technického hlediska a je to fail, dobře, ale zatím nevíš nic.
      • U 6v6 je celkem jasné, že to nebude normální otevřená mapa, ale pár koridorů. Nebo třeba jen jeden. Tipoval bych něco jako mapa z Doty. Plus samozřejmě nějaká kontrola nad tou AI (creepové) a třeba jejich vylepšování.
        Co se týká herních mechanismů, systému soubojů, průběhu bitev... viděl's ta videa?
    • http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=96299528&postcount=558

Top kek, jak se tak říká.
  • MickeyMutant

Obrazem: Do PlayStation Store přibylo dvanáct nových témat pro PS4.

A hned půjdu příkladem: Dvanáct nových témat, říkáte? Ne-u-vě-ři-tel-né! Kde to skončí? U dvaceti, čtyřiceti, šedesáti?

Tak, teď někdo další. A vyberte si třeba nějakou jinou bleskovku. Dnes se jich objevilo zatím celkem devět, tak neříkejte, že není z čeho vybírat.
  • Protože dřív peklo zamrzne a čert pojede na bruslích do práce, než Origin zlevní Dragon Age: Inqusition GOTY, tak se zeptám: Stojí to za to? Myslím tu přidanou hodnotu (příběhová DLC apod.). Ne že by mě 40 EUR zruinovalo, ale základní hru seženu o moc levněji. Nebo ještě jinak, jde do základní hry dokoupit všechny ty věci okolo, aby se to rovnalo GOTY?
    • Vogon
      Dvakrát nevím. Nevím jestli tohle ještě budeš číst a nevím jestli se vyplatí GOTY edice. Ale vím, že pokud tě bude bavit příběh a postavy tak DLC Trespasser je povinností(Obzvláště pokud máš rád Elfa Cage), jedná se totiž o epilog, který uzavírá příběhy společníků, obdoba Citadel pro ME3 i když je poněkud krátký.
      Jedno z těch DLC(myslím že Descent) je o trpaslících, zplozencích a hlubokých cestách. Takže pokud tě hodně(ale vážně hodně) zajímá lore, tohoto se týkající, tak si to pořiď, pokud to ale přeskočíš o nic nepříjdeš, protože je nic moc.
      Jaws of Hakon je prý lepší než Descent a má zajímavější lore.

Takže ve zkratce: Trespasser = povinnost. Jaws of Hakon kup pokud chceš lore a více DA:I. Descent jenom pokud chceš dávku DA:I a už sis vyškrábal všechny zbytky zpoza nehtů.
      Myslím, že nějaké cosmeticy a bonusové vybavení jsou zbytečnosti.
    • Veskoslav
      Dej si předplatné, co má EA a vyzkoušej, jestli Tě vůbec bude bavit základní hra a podle toho bych se rozhodoval:)
      • Tuhle fázi už mám za sebou, viděl jsem a četl dost, abych věděl, že to chci a že v tom strávím spoustu času. Jde mi o to, jestli když koupím základ, tak to později budu moct rozšířit na GOTY dílčíma nákupama, nebo ne. No a taky mě zajímá, jestli jsou příběhová DLC dobrá nebo jestli se bez nich hra docela dobře obejde (třeba v ME3 From Ashes bylo dost zásadní).
        • Morraw
          Tak ty příběhové DLC jdou dokoupit zvlášť a sleva na ně určitě bude. Já být tebou, tak si koupím základní hru a po dohrání bych si vybral jen nějaké DLC v té slevě.
    • Lukyz
      Není to přímo odpověď na otázku, ale na GOTY bych nečekal, Mass Effect série taky nikdy nevyšla jako GOTY a to ani ten Trilogy pack, navíc Bioware nikdy nedává slevy na DLC, takže akčoliv všechny tři díly ME seženeš za 2-3 stovky, DLC tě vyjdou pořád draho, a jako třešničku je musíš kupovat jen za ty jejich uhozený Bioware body *7*
    • ringmancz
      nebývá to slevě? DLC samostatně mají, ale vyjde to o dost dráž
      • Právě že GOTY sleduju a furt nic.
  • ME: ZFJG3-NMEYV-698TK
    Crysis 2: 06L4I-ZF6MN-CVVZI
    Burnout: 8PL2I-3MLWN-XRH2Q
    DS1: 5WYMY-ITMD6-2ZQPE

A aspon napiste, co jste si vzali, at to nemusi zkouset 20 dalsich lidi. *3*
    • Kravicka
      Vsechno rozebrane (ne mnou). Kdyby nekdo chtel ztracet cas zkousenim.
      I tak diky ze tu davate klice ac nemam ani jednu hru.
    • MoH: D7YQ-ZVNC-34H9-SQ2D-736D
      • peterka
        díky za MoH *3*
  • Vogon

Warcraft: The Beginning recenze z britského rádia BBC5 od Marka Kemode

https://www.youtube.com/watch?v=QC-8ghk9ojk
  • Draken69CZ

Kane & Lynch 2: Dog Days

Úplně jsem zapomněl, včera dohráno, je to krátké a nic krom střílení tam neděláte, ale ten vizuální styl na mě působí i po letech a v tomhle bodě je to mnohem působivější než jednička.

/je ještě nějaká podobně graficky pojatá hra?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit