Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Blizzard Entertainment propustilo 600 zaměstnanců. Nebojte se, 90% z nich nesedělo ve vývojářských...

Já myslim,že by naopak měli vyhodit všechny ty,co maj vyvoj Wow posledních pár let na starosti.
    • kostejnesmrtelny

Blizzard Entertainment propustilo 600 zaměstnanců. Nebojte se, 90% z nich nesedělo ve vývojářských...

Hmm. No, Cataclysm se fakt nepoved. *7*
      • Ataker

Blizzard Entertainment propustilo 600 zaměstnanců. Nebojte se, 90% z nich nesedělo ve vývojářských...

Proč se nepovedl? Mně cata právě vrátilo chuť do hry změnou prostředí a různé další úpravy.
        • kostejnesmrtelny
          Člověče, o tom bych mohl psát dlooouhej traktát. Vezmu to heslovitě - příliš lineární (a jednoduchý) questování 1-60 & 80-85, otřesný(!!!) lore, totálně nezajímavej záporák (obzvlášť ve srovnání s Lich Kingem). "Roztříštěnej" feeling novejch zón, trestuhodný nevyužití Tol'Vir.
          Hrozně málo end-game contentu, strašně brzkej nerf Firelands, příliš lehkej Dragon Soul, absence achievu za složení HC Deathwinga s vypnutým buffem.
          Svět sice revampnutej a moc hezky přepracovanej, ale totálně prázdnej; portály z hlavních měst úplně všude -> absolutně žádná motivace cestovat.
          Další upozadění sociálních aspektů hry skrz LFR tool; všechno špatný co způsobila implementace LFG tool ve WotLK ještě znásobený poměrně vysokou obtížností HC dungeonů, přes který vede jediná cesta k vstupnímu gearu do raidů.
          PvP nehraju, takže k tomu nemám co napsat.

Zní to takhle dost děsivě a v Cata se našlo i pár pozitivních věcí (4.0.1 raidy byly výborný!), ale jako celek mi přišel Cataclysm jako kurevsky horší datadisk, než ten tolik pomlouvanej WotLK.
  • Prezentace tvorby postavy v RPG titulu Neverwinter.

Neviem kto vám zbiera tieto rýchle správy ale je načase naučiť sa DIAMETRÁLNY rozdiel medzi RPG a MMORPG..
  • Update: Šéf Activision Bobby Kotick si na E3 vyzkušet Battlefield 3 nechtěl.

Už mi ta aféra začíná připadat dost trapná. A vůbec celý ten souboj BF3 vs MW3. Stejně je jasné, která hra bude lepší...
    • tak jasne Bay of Duty: Quake Warfare to zase prevalcuje jako kazdej rok
      • *1* *1*
  • Inquisitor

Dead Island Epidemic

Mám tři klíče do bety, tak kdo by měl náhodou zájem můžu poslat jako steam gift nebo na email.
  • Dark Souls PC

Nevi uz nekdo neco blizsiho jak to vypada s PC verzi Dark Souls? Kdy ma vyjit nejaky ten PC herni casopis na jehoz obalce bylo udajne psano pismem ze hry "You die" z cehoz leckteri usuzuji o ofigo ohlaseni pc konverze?
    • Dark Souls

Čakáme kým spadne stena :) http://www.facebook.com/darksouls
      • A kdy by mela spadnout? :)
  • Dá se aspoň v Evil Within vypnout veškerý HUD, když už tam teda jsou ty černý pruhy? Teprve potom by to byl ten "správný" filmový zážitek.
    • A jako správný filmový hrdina tam nezemřeš, takže god mode on :D
    • Dá se vypnout plno věcí, ukazatele různé, titulky a možná i hud ale to zas neuvidíš kolik máš zdravý (i když to poznáš podle pohybu postavy).
      • Super, o to mi právě jde. Chci to rozehrát na Akumu obtížnost a vypnout veškerý HUD. Jen ať se u hry trápím. Třeba to bude po dlouhé době hra, co nepůjde dohrát s prstem v nose.
        • Survival - bez munice nebo s absolutním minimem, plné kalhoty? you like it, be my guest. *14* *5* *12*
  • Obrazem: Rozpitvání konzole Playstation 4.

Tohle na rozdíl od Steam boxu ale vůbec nevypadá na PC v krabičce .... a připadá mi že si s návrhem dali o dost víc práce .
    • GlaDOS
      I když mají nové konzole architekturu stejnou jako pc, neznamená to, že to budou klasické komponenty naskládané na sebe.
    • Tak halvni rozdil je v tom, ze steamBox ma byt upgradovatelny, tudiz to pc z logiky veci bude pripominat vice. Navic to co bylo k videni melo dle slov Valve jeste hodne daleko k finalnimu produktu.
      Situace v pripade PS4 je zjevne jina. Jedna se o fixne danou konfiguraci a v podstate ve finalni verzi.
      Koneckoncu, SteamBox ma byt PC zabalene v hezke krabicce. *3*
      • Jak to tak vidím , bude steambox spíš certifikátem ... :/
    • Taky jsem překvapen tou jednoduchostí a zajímavě řešenou ventilací.
      • prototype vs final desktop? mainstream vs lowend? nejde moc porovnavat dve krabicky, ktery maj spolecnou akorat x86 architekturu *5*
      • Jack1947
        V jednoduchosti byla vzdycky sila, tak je dobre ze si to konecne zacinaji uvedomovat i vyvojari konzoli. *3*
        • V jednoduchosti byla vzdycky sila

Já to věděl, tenhle člověk to jednou všem nandá. Asi taky přece jen budu volit Jacka.
          • Jack1947
            Hmm, vidim ze fanousci a zda se ze ti opravdovy pribyvaji , bohuzel jsem realista a tak ruzove a realne to nevidim, kazdopadne i kdyz o nic nejde dekuji za ... projevenou prizen , moc si ji vazim. *4*
        • :) Já bych řekl že právě ti jedou v zajetých kolejích (Viz PS1 , PS2 ..) .. ale je pravda že u next gen jsem takovou jednoduchost už nečekal
  • Pruhy, mlha, nízké fps, motion blur, to všechno tam být musí, aby narvali trochu víc polygonů do postav. Mně se taková ořízlá lowfps mazanice s nic moc texturama a dohledem pár metrů nebere graficky vůbec. Gameplay jsem hrál hodinu a vrátil jsem tu čůpr exkluzivitu kámošovi ať si ji strčí třeba do Xboxu.
    • to bylo na Veskoslava, dohraných asi 25 procent hry --------- 3/10
  • Joshua

Může mi někdo vysvětlit, jakou funkci plni ve hrach ta uvodni obrazovka ze:

Stlacte x pro pokracovani? 

Proc se jednoduse nenacte hned menu?

• drasta

Google je pro hledani odpovedi na podobne otazky obycejne lepsi nastroj nez diskuze pod bleskovkama.

https://gamedev.stackexchange.com/questions/14182/what-is-the-purpose-of-a-press-start-screen

• Joshua

Takze je to v podstate zbytecnost, test ovladace se muze provadet i primo v menu. A obcas treba tito zatuchle diskuse rozhybat i takovymto nepodstatnym dotazem.

• Interaktiní grafické srovnání PC a X360 verze hry Crysis 3. Komu je to málo, nabízíme navíc porovnání...

tzn., že na max. detaily, je to bez nepřátel? *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit