-
Wicher 3
7790 1GB, Phenom, 8GB. Stíny snížené na high, SSAO, vyplé kompletně rozmazání pohybu + samozřejmě Hairworks jinak vše na ULTRA včetně textur. Ve Full HD kolem 25FPS - 28FPS. Ve městech se to občas sekne a tam je to kolem 20 FPS
Takže je to výborně optimalizované, lépe než dvojka, lépe i než ACIV.
Grafika mně připadá hezká, ale ne tak propracovaná jako u dvojky. Lokace nejsou prostě tak detailní, ale je to logické, je to sandbox. Nelíbí se mi vzdálené objekty, které jsou rozmazané, nedetailní a pozdě doskakují, trochu mně to připomíná Bloodborne, tam je taky takový problém. Jinak je to super, žádný loading. Jo barvy jsou moc barevné a při západu sluníčka z toho bolí oči
Co je super, že mapa není obsypáná questy s vykřičníky jako u Dragon Age, kde jsou desítky questů a jenom to plní deník, navíc většina jich končí tím, že najdeš nějaký item. Tady si qeusty hledáš + jsou velice zábavné a obsahuji custcény a často i morální rozhodní, takže žádné filler questy jako v Dragon Age. Na příběh je ještě brzo. Combat mě připadá docela nudný, jednotvárny a dost podobný dvojce, ale i tak je to zábavnější než tupé klikaní u Pillars.
Já jsem spokojen i přes ty výtky. -
-
25-28 fps? Trošku si sniž nastavení grafiky, taková slideshow se hraje asi špatně.
-
-
ani ne, teď jsem si tam dal Reshade a mám 25- 27 FPS. Vůbec mě to neomezuje *2* FPS trolové mě můžou být někde...
-
-
Závidím, dřív jsem taky takovou sekanici považoval za hratelnou, teď už by mi z toho bylo přinejlepším zle, přinejhorším by mě dalších 24h bolela hlava. :-)
-
-
dohraji tři hry ročně, takže už to vážně neřeším a vůbec ne FPS.
-
-
Radši budu hrát hnusnou a plynulou hru než krásné screenshoty.
-
-
-
Tak takový stíny na low od ultra nejdou poznat, a tak 3-4 fpska by ti měly hodit.
-
-
-
-
*16* To je něco otřesnyho jak se ted po nacteni stranky zacnou nacitat veskery videa na prvni strance, kolikrat to vse zamrzne a to zdaleka nemam nějakou 486...neslo by to jako drive? Radeji at cekame 10 minut na minutove video + 4 reklamy nez 10 minut cekat na hlavni stranu
-
-
Děsný tady.Než se načte hlavní stránka,to je porod.Je to tady přeplácaný.
-
-
když Games.cz pustíš nějakou korunu, tak se ti nebudou načítat reklamy a bude to rychlejší. Mě osobně reklamy nevadí, takže jim nepustím ani chlup :-)
-
-
-
Beware Planet Earth (Desura)
http://groupees.com/bagb
pro většinu patrně nezajímavá akce, ale pro vlastníky Desury a milovníky tower defense her je to celkem zajímavá věc. za plnou cenu zřejmě nestojí, ale za 1,5 dolarů mi to radost rozhodně udělalo...
edit: ke stažení samozřejmě není Desura nutná, jde to i přímým linkem...
trailer: http://youtu.be/gBvbjWD6qGg -
-
Hraješ ty ufouny?kam jsi se dostal nejdál?je to jako plants vs zombies..
-
-
taky mi to připomíná grafikou a zaměřením na detaily plants vs zombies. zatím jsem tomu dal chvilku, dostal jsem se do té další krajiny. teď musím dělat něco do práce, takže pokračování až zítra nebo pozítří :)
edit: jinak mám tedy zapnutý veterán mód a kolikrát ty kola úplně triviální nejsou, občas je to boj. -
-
No jaksi i na ten normál,nějak ufouni pospíchaj,,se mi zdá.. *13* místa na zbraně je žalostně málo..?
-
-
no místa je tak akorát, ale musí se vše využívat na maximum, hodně záleží na správným rozmístění prakticky všeho. i co kdy kam dát. rozhodně jsem to ale vzdal hrát tak, kdy mi neseberou žádnou krávu, ale jestli to dobře chápu, na to se nehraje.
ale je fajn, že to není úplně triviální :) a obsahu je tam zdá se dost, tak jsem zvědav, co bude dál. -
-
Obtížnost si myslím,že "neprojde" *1* bude se asi upravovat...
-
-
-
-
-
Ať dělám co dělám,nedaří se koupit.Můžeš to jako volovi posat?charitu zatrženou,minimum mám doláč pade,paypal zaškrtnutý,přihlášený a stále nic *1*
-
-
Aha,musím vybrat dvě hry.. *1* *1*
-
-
jo, to jsem nějak opomenul zmínit, druhou hru beru jako bonus. osobně jsem sáhl po oozim :)
-
-
-
-
Legends of Eisenwald
Tuhle hru mužu doporučit. Jednoduche ale zabavne a funkční souboje, hezka grafika a skvelej pribeh a questy. -
Klasiky Shadow Warrior, Stargunner, Bio Menace a Tyrian 2000 jsou dočasně zdarma na GOGu.
Tady někdo objevil Ameriku 😀
Tak předně - ty hry jsou zadarmo permanentně, ne dočasně (pokud se nezmění práva / vydavatel nebo něco podobného nepředvídatelného).
Už tam jsou takhle pár let, takže to ani není žádná novinka 😀
Kromě těch zmíněných jsou to i Beneath a Steel Sky, Lure of the Temptress, Teenagent, Ultima 4, Treasure Adventure Game, Ultima: The Savage Empire a Ultima: Martian Dreams.
A původní Shadow Warrior je už nějakou dobu zadarmo i na Steamu 😀
-
-
taky si říkám ale dal bych mu ještě šanci... ( že by někdo z redakce dočasně?)
-
-
A my si mysleli, že jsi to ty.
-
-
😬Nebo ty ? 😯 talk nějak nechápu co máš na mysli tím my" vás je víc Veskoslavů? 😱
-
-
-
Pokud je to pravda, tak nový bleskař nezačíná moc dobře :D
-
Mimochodem je tahle bleskovka i krásný příklad šíření dezinformací, protože v článku PC Gameru, na který odkazuje, žádné "dočasně" není.
-
Novinařina hadr.
-
-
Vývoj The Last Guardian je oficiálně hotov, vyjde 6. prosince.
Podle aktuálních videí to vypadá na pěknou nudu.. Hopsačka s rébusy pro malé děcka. Aspoň tak to na mě zatím působí. Doufám, že předvedli jen začátek a hratelnost se nějak výrazně posune (grafiku raději soudit nebudu, protože youtube). -
-
Nečekal jsem, že se tu objeví nějaký Femto a celé to překroutí, protože chlapec vůbec nepochopil, že jsem mluvil o PUZZLECH (rébusech), které byly zatím ukázány, ne o hře jako celku, protože to se bude dát posoudit až z plné verze.. Ach jo a pak se to tu zas tak zvrhne.
-
Já mám teď rozehrané ICO na PS3 a na tohle se těším. Jestli je to pro děti? Co není nějak mi to nevadí já si v tom to svoje najdu stejně jako v The Simpsons (LV prosím tohle neskloňuj, dík)
-
Dopsal a šel zapnout dospělý Uncharted...
-
-
To nešel, protože Uncharted 4 mám dohrané a znovu ho zapnu až tak za rok ;-)
-
-
A připadalo ti to dospělé, jo? A co takový Zaklínač? Taky dospělý? Jdou tam přece vidět kozy a mluví se tam sprostě. Takže strašně dospělé, že ano? Předpokládám současná konzolová/PC generace, která nemá potuchy o genialitě her typu ICO/SotC. Můžu tě ujistit, že se za tím skrývá mnohem více než za 99% herní konzumní tvorby, kterou hraješ.
PS. Ještě dodám, že loni jsem hrál asi dvě opravdu dospělé hry, které nám sdělovaly něco s částečným přesahem a to Bloodborne a SOMA. Např. takový Metal Gear taky měl tendence nám sdělovat dospělý obsah, bohužel ta hra doplatila na problémy ve vývoji, takže témata jako děti se zbraněmi v Africe či vlastní vojenský stát zůstaly na půl cesty. Pak jsou tu "dospělé" hry, které pořád na sebe upozorňují, jak jsou strašně dospělé, až člověk přijde na to, že je to infantilní pohádka s nulovým přesahem, všichni víte, co myslím. -
-
A Femťáček a jeho dospělácké kecy. Takže nejenom Zaklínač, ale i Uncharted? Chápu, ty dospělák nad dospěláky, co má chlupy na koulích a holka už mu okusovala hlavu se tu musí cítit jako king. A jak hned človíček ví, co ostatní hrajou. No prostě geniální děcko.
-
-
Nenechte se vysmat, az vyrostete tak pochopite, ze konzole jde dat pod televizi.
-
To jsou fakta. Pan Meow se tu přiznal ke všemu, co jsem o něm psal. Ty jsi se zase přiznal, že jsi chachar. Že jsi hlupák, který stírá neustále sám sebe, ví každý, kdo je aspoň částečně při smyslech. Jinak zase sem valíš irelevantní nesmysly o zlodějích, které vytrhuješ z kontextu jen proto, abys byl za krále diskuze. Prostě jsi mistr psaného slova Veskoslava :) Doufám, že od teď mi už dáš pokoj(navždy)
-
No jo Femťáčku. Za to ty umíš používat brilantní argumenty: Chachar, zaklínač, panic, xenofob, homofob, rasista. A pořád dokola. Občas ještě přizvracíš s tím, jak jsou hráči na pc zloději atd:)
-
"homosexuálové mi nevadí, pokud nevystavují své pr*ele v úplých tangách "
Hezky sis zase nakakčil do papule ty předsudku. Jinak ty prostě nejsi schopen diskutovat, abys nepsal absolutně zcestné kraviny o Macu, Applu, Dark Souls atd. Už jsem ti psal několikrát, jsi hloupý chachar, který má potřebu na mě neustále reagovat a něco si dokazovat, přitom vždy dostane stěra jako prase, protože nemá dostatečné IQ na mě pořádně ani reagovat, jestli si myslíš, že mě ty dokážeš nějak urazit, tak jsi na velkém omylu, nech si své vulgarity pro někoho koho zajímají a mě ignoruj. Děkuji. Znovu tě o to žádám, přestaň na mě reagovat, nic to nedá ani jednomu. -
Panicák už nejsem nějaký ten pátek pro klid tvé dušičky, homosexuálové mi nevadí, pokud nevystavují své pr*ele v úplých tangách a xenofob? To je strach z neznámého. A to ani Islám, ani uprchlíci či Cikáni nejsou. Všechny je znám, tak jakýpak xenofob? Chápu, že jsi sluníčkové IQ tykve, který svůj svět stvořil podle lásky a míru a považuje za vrchol herního blaha DS, Zaklínače za odpad pro děcka a evidentně i Uncharted. Ale pochop, člověk, co vychvaloval, že má MAC jedno USB nemůže být psychicky v pořádku. Líkaři ti zavolat nemůžu, medikamenty předepsat také ne, tak nic jiného než se ti smát mi ani "nezbývá". Takže si hačni, cumlej si dál paleček u pravé nožičky a piš si úderné hlášky o panicích, xenofobech a kdo ví jakých kravinách:) Přisuzuji to tvé psychické poruše a za to prostě nemůžeš:)
-
Co to je za reakci panebože? To opravdu tvůj mozek se nezmůže na nic lepšího? Ty něco píšeš o nulách? Bože, víc si nakakat do pusy ani nemůžeš. Tvůj mozek se zmůže jenom na Apple a Dark Souls, problém je, že tím stíráš jenom sám sebe a ne mě. Hlavně si tady kvitujte s Meowem, jak je fajn být panic a homofobní xenofob. Je mi z vás zle.
-
No jo a pak se divíš, že tě tady každý považuje za nulu, když jsi schopný vyzvracet takovou srágoru:) Ale hezky se vztekáš, zapni si Apple, to pomůže:)
-
Jo, že mě neberou vážně homofobní, zamindrákovaní, xenofobovní panicové jako Meow či ty mi strašně trhá žíly jako. Veskoslave prober se, mně je absolutně jedno, co si o mně tady, kdo myslí, chápeš?
-
Femťáčku, ty jsi stále nepochopil, že tady Tě nikdo nebere vážně. Onanující Applista a zapšklý DS fanoušek. Ještě chybí, aby jsi byl hipster a vegan a smrtící kombinace hlupáka by byla dokonalá.
-
Ten Femto musí bejt asi dobře šikanovanej ve škole, že si tu pak tak denně vybíjí frustraci :-D
-
Nechápu, proč máš tendence pořád na mě reagovat, dobře víš, že jsi proti mně dost hloupý člověk s nulovým nadhledem. Jsi nejen hloupý, ale i zakomplexovaný, už jsem ti řekl, že bys mně nestál na ulici ani za pohled, takže proč pořád na mě reaguješ?
-
Ano. Chápu, není to Dark Soul atd. Pochopili jsme.
-
Sry, ale chlupy na koulích si už nějaký ten rok holím. Jinak Uncharted je příklad brakové tvorby pro konzum. Jinak doufám tedy, až tobě narostou ty chlupy, že si přestaneš naklikávat ty dospěláku *7*
-
-
-
-
-
-
Firewatch
Tak mi to nedalo a musel jsem dokončit jedním dechem (cca 4,5h ). Hned úvod mě přikoval k monitoru a rychle jsem se zžil s příběhem hlavní postavy. Jestli se dovete vžít do role strážce parku nebo se rádi jen tak touláte neznámou krajinou, tak by vás mohla hra bavit.
Hra má přijemný vizuální styl doprovázený stejně příjemnou hudbou. Co se týče příběhu,tak ze začátku se rozjíždí vše pozvolna a postupně příběh graduje. Bohužel konec je takový menší cliffhanger a vzhledem k jakési gradaci v průbehu je to i menší zklamání.
K hratelnosti. Pokud čekáte klasickou adventuru, tak vás zklamu. Průchod hrou je lineární a myslím, že vaše volby v konverzacích nemají vliv na příbeh a jeho výsledek.
Pokud se vám líbí vizuální styl hry a její zasazení, tak neváhejte. Je to příjemná jednohubka. -
-
Na konkurenčním webu B******b vyšla recenze a autor ohledně konce píše: "Během druhého průchodu a hlavně poté, co jsem se nad koncem pořádně zamyslel a pročetl určité nalezené indicie, teprve pak mi síla závěru došla naplno." Takže to asi chce dobrou anglinu, a dobře se zamyslet, aby výsledný pocit ze hry byl pochopený jak tvůrci zamýšleli, a tudíž asi s dobrou pointou... To píšu jen obecně, ne že bych ti něco vytýkal Morrawe ;-)
-
-
Souhlasím. Úplně na konci jsem měl pocit, že něco není dořešené. Jestli to byla moje chyba z neuplného pochopení nebo hra je opravdu taková ještě musím zjistit. To člověka fakt nakopne zahrát si to znova :)
-
-
Nechce se me cist spoiler ale zajmalo by me jakej je pribeh s cim je porovnatelnej na jake je to urovni a stylu?
-
-
-
"Průchod hrou je lineární a myslím, že vaše volby v konverzacích nemají vliv na příbeh a jeho výsledek."
takze klasicka nehra nabizejici leda filmovost -
-
vypad mi otaznik...
ja myslel, ze to bude takovej adventurni sandbox? -
-
To vůbec. Defacto se můžeš pohybovat po vyznačených cestách a sem tam najít nějakou skrytou odbočku. Orientace s mapou a kompasem není složitá. Spíš se snažíš rozplétat příběh, než řešíš adventurní prvky.
-
-
takže klasickej walking simulátor... kdo je má rád (jako já), bude spokojenej z příběhu, kdo ne, vyhne se tomu obloukem a půjde nadávat do diskuzí
-
-
-
-
-
Česká tahovka UFO 2: Extraterrestrials byla odložena na podzim letošního roku.
asi jediní češi, kteří se netěší, až Firaxis vydá svoje Ufo... -
https://www.facebook.com/petr.polacek.121/posts/10217130260635287 asi se dozvěděl že končí v Tiscali tak chtěl ještě rychle odpovědět
-
Pokud máte problémy se hrou Civilization: Beyond Earth (nejde zapnout, přepnout do fullscreenu, zamrzá či padá), vyzkoušejte aplikovat patch.
??? Jak to jako mám stáhnout? Vždyť jsou tam jenom ty offers přes mobil. Nejsou náhodou všechny tyhle soubory viry? Nikdy se mi žádnou z těch offers nepodařilo dokončit protože sms za kilo tam fakt psát nebudu. Už jsem tady ten "patch" viděl na víc her, je to fake nebo ne? Doufám že sem lidem neházíte odkazy na viry páč to už by byl vrchol... -
-
Minimálně to vypadá víc než podezřele, asi bych počkal na ofiko patch
-
-
Pokud máte problémy se hrou Civilization: Beyond Earth (nejde zapnout, přepnout do fullscreenu, zamrzá či padá), vyzkoušejte aplikovat patch.
Chtěl bych vysvětlit jak sem vůbec můžou dát odkaz na něco takového... -
-
Bleskař no, zajímavou akci oznámí po jejím konci, viry tu jsou bleskurychle, asi z toho má podíl co já vím :D Ale žádám exemplární trest!
-
-
-