Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Company of Heroes Pack za €5 (125Kč) http://store.steampowered.com/sale/CompanyOfHeroes
    • obracenyKybl
      Tomu jsem neodolal :-)
  • Mateřská společnost vývojářského studia Atlus (Persona, Shin Megami Tensei) vyhlásila bankrot. Atlus...

Len by som trochu poopravil:

Atlus uz pomerne davno neexistuje (ako spolocnost). Index ju kompletne asimiloval - Atlus uz je len brand. Byvaly Atlus je momentalne "game division" Indexu, takze ten bankrot sa ich veru dotyka. Najnovsie spravy hovoria, ze ich "game division" je momentalne snad ich najcennejsia komodita, takze hladaju komu by to mohli predat (ak Sony chce ziskat niche komunitu (ne zeby ju uz nemali aj tak), kupia ich a ukecaju aby vydali Personu 5 na PS4 resp. Vitu).

Najpravdepodobnejsimi kandidatmi su (podla viacerych indicii) momentalne GunGho (vydavatelia Ragnarok Oddyssey a dalsich online titulov), Namco Bandai a Tecmo Koei. V tesnom zavese (=az tak moc sa o nich nespekuluje, ale kludne by ich mohli kupit a maju na to dovod) su Sony, Nintendo a Square Enix (mimochodom, ak by ich kupil Square Enix, tak vlastni tri najsilnejsie JRPG spolocnosti na trhu a tri najsilnejsie JRPG znacky este z obdobia NESu - Square s Final Fantasy, Enix s Dragon Quest a Atlus so Shin Megami Tensei. Videl som uz aj vyraz "holy trinity of JRPG").

Co sa tyka Atlus NA - teda ich Americkej dcerskej spolocnosti, tej sa situacia tiez tyka, (ved koniec koncov, ich oficialny nazov je momentalne Index Digital Media, Inc.), ale uz dali vediet ze vsetky oznamene hry vydaju a budu pokracovat bez problemov dalej - coz znamena, ze my Europania dostaneme o mesiac Etrian Odyssey 4 a neskor aj Shin Megami Tensei 4 (obe hry v EU aj tak vydava tusim Nintendo) a SMT: Soul Hackers (od Ghostlightu). V US zase vydaju Etrian Odyssey: Millenium Girl (ktore sa, dufam, dostane do Europy) a samozrejme aj vydanie Dragon's Crown pre PS3 a Vitu (ktore dufam sa dostane aj na europske PSN, lebo to vypada ako lots of fun).

Inak, dare I say, vdaka bohu ze Americky Atlus to zas az tak nepostihne, lebo prave oni su spolocnost, ktora na zapad priviedla napr. Demon Souls/Dark Souls a bez nej by sme mozno ani nevedeli o jednom z najlepsich RPG generacie... Nehovoriac samozrejme o SMT serii.
    • Miluji Odin Sphere . Dragons Crown .... musí vyjít v Evropě !!!
  • MickeyMutant

IGN opsalo recenzi

Inženýrka Magistra cuniculum Taťána Malá v tom není sama. IGN v USA se podařil podobný kousek jako Andrejovi v Čechách. Jeho redaktor obšlehnul recenzi na skvělou metroidvanii Dead Cells (vřele doporučuji). Sice prý maximálně ze 70 procent, ale letěl okamžitě.

• drasta

Jj taky doporucuju. Poridil jsem na Switche a nemuzu si to zatim vynachvalit.

• Vize Tima Sweeneyho (zakladatele Epic Games): „Fyzická média nehrají žádnou roli v budoucích...

Až vymizí fyzická media, tak končím s nakupováním her.
  • Akční RPG Dust: An Elysian Tail míři po X360 a PC také na PS4, kde nabídne rozlišení 1080p při 60fps.

tak se mi zdá, že když má hra 1080p a zvládne to při 60 Hz, tak je to naprostej vrchol grafiky :D
    • Jako ujistovat majitele PS4 o tom ze hra co ma tyhle doporucene hw pozadavky:

Processor: Intel Core 2 Duo or AMD Athlon 64 X2 5600+
      Memory: 2 GB RAM
      Graphics: NVIDIA® 9600GT or ATI Radeon™ HD 5000+ or better

a i to je na tu hru si myslim prehnany ze pojede 1080p 60 FPS je dosti usmevne *1*
    • Takže když mám 1200p a u spousty her víc než 60fps, tak mám vlatně ultimátní herní mašinu.
  • Ad Lichdom

Za ty prachy radim nebrat. Zezacatku je to fakt super ale casem se z toho stava brutalni stereotyp. Clovek v podstate porad opakuje kombinaci dvou kouzel (mraz a ohen) a obcas kreje. Kupoval bych az to bude ve slev... za nejakej 10-15 euro to bude asi fajn zabava na dve odpoledne.
  • Co říkáte na tu ochutnávku chystaných VR záležitostí od Sony ? ... Podle mne to je zatím solidný provar , hrát v podstatě to stejné co nabídne kdejaký Cardboard s Androidem a ještě platit za ty Roller Coaster trasovací dema kde honíte duchy ????
    Trochu hodně to zavání absencí smysluplného VR obsahu :(
    • Jack1947
      Mně se celá tahle "VR only" vize zdá postavená na hlavu *7*
    • Veskoslav
      No spíše PS4 je limitovaná výkonem a čeká se na NEO, aby předvedli něco smysluplného. Takto to připomíná Samsung VR atd.
      • Lukass
        Neo predvede full hd a 30 FPS, to je vsechno.
        • Johnny
          Tak to je teda v roce 2016 těžkej luxus xD
        • PanS
          Přesně tak. Kdokoliv čeká u AAA her něco lepšího (nedejbože 4K), je naivní.
          • To je právě ono , člověk který za VR od Sony je ochoten zaplatit dalších 10K a čekat na Sony AAA hry i pro VR , tak v startupu dostane jen možnost koupit samé hříčky a jednu pochybnou poskakovačku s roboty :( .
            Podobné fiasko jako s EyeToy , kde se mihla snad jen jedna přímo ovladatelná hra (tratě na howerboardu) a pár párty variací na totéž , snad VR nebude :/ ...
  • Indie

Nějákou pěknou indie hru na dlouhé zimní večery? Co? Poradí mi někdo? *3*
    • nekromant33
      mount and blade warband
    • Erendiel
      Project zomboid
      • na to jsem už prákrát narazil a pořád nevím jestli do toho investovat
    • shefield2
      Hotline Miami.
    • Draken69CZ

Rozhodně

FTL - Vzhůru do nekonečna a ještě dál!
      • to at pocka uz rovnou na ten datac
        • Draken69CZ
          to je zbytečný měl by být zdarma, pokud se nemýlím
    • rancor1223
      Don't Starve
  • MickeyMutant

The Witness

Jestli si chcete pořádně otestovat nervy a trpělivost, zkuste puzzle maratón The Witness. Nedávno jsem dohrál třetí Dark Souls, všechny bossy sólo a bez nápovědy, ale ani Nameless King mě nestál tolik přemáhání, abych nehledal online pomoc, jako The Witness. Včera ale konečně jen s pomocí vlastních závitů bez jakékoliv nápovědy až do konce, přesto jsem všechny existující puzzly určitě nenašel. Těžká písemná práce. Doporučuje 8/10 masochistů.
    • 0011
      tak zrovna ten mám delší dobu rozehraný a masochismus to fakt je, ale přišlo mi, že talos principle má zajímavější puzzle, ve witness jsem se někde zaseknul, už ani nevím kde, ale vizuál to má parádní, i když firewatch mi přišel hezčí, jenom škoda, že to nebyl survival ale exporační "adventura"
      • MickeyMutant
        Zaseknout se je tady celkem normální. Člověk ale má vždycky možnost odejít luštit jinam a vrátit se po čase v plné síle a třeba s novým přístupem.
    • Draken69CZ
      Tak tenhle vocas s tím jeho velkým ptákem je poslední co mi zbývá a nějak už nemám nervy, ale vzdávat se mi to nechce.
  • Obrazem: Druhý patch pro hru NBA Live 14 vylepšil grafiku.

Nepripada mi to dake zlepsenie.
    Jedine co som si vsimol ze cernosi su bledsi.
    Rasisticky patch :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit