Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Připomeňte si, jak se vyvíjela grafika v FPS hrách v posledních dvaceti letech.

Já se ptám. Kde je Unreal? Klasická jednička se svojí přírodou, scenériemi a grafikou, která mi kdysi vyrazila dech.
    • "Only one FPS per year, so don't expect to see all the major titles."
    • Jo kdyby to nebyly jen FPS hry a jen dvacet let .... tak velké výkyvy v kvalitě díky porodnímu 3D by tam okolo roku 97 byly tak jako tak .
    • Připomeňte si, jak se vyvíjela grafika v FPS hrách v posledních dvaceti letech.

Ano Unreal by tam měl jistě být, stejně jako Terminator: Future Shock (jestli mi neuniknul, nekoukal jsem na celé a přeskakoval jsem).
  • BookerDeWitt

Obrazem: Vylepšené modely postav v Killzone: Shadow Fall.

Starší podoba se mi teda líbí víc i když na novém je detailnější postava, hlavně oblek. Vzato pozadí textur vypadá o hodně líp na starším obrázku. Jen můj subjektivní pohled...
    • Ve starší verzi bylo asi trochu přitlačeno na kontrast. Nová verze je ovšem fajn, nechám se překvapit.
  • Humble Bundle Weekly Sale -Nordic Games
    Standart:
    Red Faction: Armagedon, Supreme Commander + FA, The Guild 2, Neighbours from Hell Compilation
    MTA:
    Painkiller: Hell and Damnation, ArcaniA, Darksiders 2, Spellforce 2 FAith in Destiny.

Pro mě osobně stačí základní pack, navíc na Steamu jsou slevy na 2k games....to zas bude vybílen účet *1*
  • EA připravuje nový díl Battlefield a FIFA na next-gen konzole, více info (nejpozději) v květnu.

Tak na fifu "Next Gen" jsem vážně zvědavý *15*
  • tofo.cz

Betaverzi Battlefield 3 prý hraje 6x více hráčů než hrálo Battlefield: Bad Company 2, což by...

Podle statistik bylo včera online v jednu chvíli maximálně necelých 70 tisíc lidí:
    http://p-stats.com/site/bf3/statsreport
    Nechce se mi věřit tomu, že by hráčů, kteří aspoň jednou zapnuli hru bylo přes milion, natož přes deset.

EDIT: Podle odkazovaného článku sice betu BFBC2 stáhly 2 miliony lidí, ale předtím se píše, že BF3 beta je 6krát hranější a ne stahovanější. Tudíž ti, co si ji stáhli, u ní vydrželi déle než u BFBC2 bety. Jestliže ji tedy hraje denně v jednu chvíli maximálně 66 tisíc lidí, tak u BFBC2 to bylo 11 tisíc. Tak to asi bylo myšleno.
    • Betaverzi Battlefield 3 prý hraje 6x více hráčů než hrálo Battlefield: Bad Company 2, což by...

Jestli počítaj za hráče i lidi jako já co to vydrželi hrát dvě minuty, tak tomu věřim, ale řešit budu až kolik lidí nakoupí a jaký budou na to reakce. Na to, že se datum vydání blíží, tam maj vyditelnejch chyb požehnaně.
  • Copak to asi Valve teaseruje tímto krátkým videem?

Už nevíme coby tak zapomeňte na trojku a vraťte se do Steam lobby ...
    • Left 4 Dead 3
  • Caincz
    Kdyby někdo chtěl steam klíče na Dear Esther a Awesomenauts (+DLC), tak písněte.
    • Fanouškovský mod Fallout: Project Brazil pro Fallout: New Vegas, který nabídne nový svět, hlavní úkoly,...

Klic k Dear Esther. Pokud ho uspesne aktivujete, prosim napiste to pod komentar, at ostatni neztraci cas.
      AGGKV-F09MQ-QY95M
      • peterka
        ááá konečně jsem přišel včas...děkuji *3*
    • steam klíč

Taktéž nabízím pro mě nevyužitelný steam klíč na:
      Thomas Was Alone
      PN79J-PR7IV-H5443

Little Inferno
      PIRET-BRZR7-EE5EN
      • Oba klíče v háji.
        • Vrook
          Bych to střílel, ty co nenapíšou ani popel. Žádnej soud, žádná porota atd...
          • To jo...toto je nejhorší, co se ve světě děje. *1* *1* *1*
            • Normálně bych neřekl ani popel , ale když už něco dostanou zdarma a mají jen poděkovat platícímu a informovat ostatní ... ke zdi !
            • Je, politici si taky berou a ani nic neřeknou natož aby poděkovali. *2*
  • Mužský i ženský dabing pro hru Fallout 4 se nahrával 2 roky, oba dabéři hlavních postav museli přečíst přes 13 000 řádků textu.

A to jen proto, aby hraci zase neplakali nad syndromem Gordona Freemana. Mne nikdy nemy hrdina nevadil. Zvlaste pak ne ve hrach s otevrenym svetem, kde zabava lezi jinde nez ve filmove zpracovanych cutscenach.
    • tie 3 miliony ci kolko zakaznikov Bethesdy si to nemysli, oni chcu cutsceny, oni chcu nahovoreneho hrdinu, oni chcu psa!
      oni nechcu skvelu hru
  • GTA IV Watch Dogs mod!

http://www.youtube.com/watch?v=vntTG3wRVyA

moc peknej mod do staryho GTA :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit