Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kód na alfu Army III:

53JZR-LD08H-ANR5G
    • ucho
      děkuji, jdu instalovat
      • Je to prý teda jen demo nebo co. Kód jsem dostal od kámoše, ale já to na PC nerozjedu, takže snad využiješ.
        • ucho
          nevadí, chtěl jsem si to osahat a vyzkoušet už dřív. (a taky mi přistála do inventáře ještě jedna verze)

edit: tak díky za možnost vyzkoušet si to demo. ke koupi mě to ale zatím nepřesvědčilo.
        • rancor1223
          To bude pravděpodobně Alpha Lite, jsou tam 3 SP mise (není tam MP). Každý kdo třetí Armu koupil dostal 3. Sám je ještě mám kdyby někdo chtěl, ale můžu to poslat přes Steam (leda, že by někdo věděl, jak vygenerovat ten kód).
  • Johnny

Sacred 3?

Ježiši kriste!!! Co to z toho Sacred udělali za extremně šílenou sr@čku??? :( Jako nic moc sem nečekal ale tohle? bezhlavá konzoloidní řežba od studia o kterym sem v životě neslyšel... tak co sem taky čekal že...
    • ringmancz
      "Jako nic sem nečekal ale tohle?"
      "tak to sem taky čekal že... "
      tak se ale rozhodni
    • Dyť se inspirovalí Diablem 3, čili se můžeme bavit o PC bezhlavé řežbě.. Sacred je taková typická PC-exluzivita omylem vydaná na konzole...
      • Hoď si mašli prosím, ty jsi větší dmnt než GGG
      • Johnny
        Ale aby se uplně vykašlali na RPG system jako inventář atd?? to se mi nelíbí... ještěže tu je Divinity... aspon nejaky poradny RPG. Docela sem zvědavej na Dragon age 3, to vypada dobře
        • Vrook
          Na Divinity jsem hodně pokukoval, když všichni řikaj, jak to jde ve šlépějích Baldurs Gate, Planescape a podobně a teda hratelností a jakousi propracovaností do detailů to asi tak bude, ale ta stylizace a atmosféra mi přijde taková hrozně sluníčkově duhová. *15*
          Nevim jak to říct jinak.. prostě mi přijde, že to stojí úplně na druhý straně spektra od těch výše zmíněnejch temnejch RPGček. Viděl jsem teda jen začátek, ale působí to na mě tak. Hodně taky dělá nasládlá hudba, která mi moc nesedla. Ale to už neni o objektivním posouzení hratelnosti, ale o vkusu. Navíc jak řikám - viděl jsem pouze pár videí ze začátků hry. Asi si to časem pořídim, podle ohlasů všude možně to nemůže bejt špatný.
          • flash789

Sony: EA Access nemá dobrou hodnotu pro PlayStation hráče.

no to teda stoji, nevim kde herni novinari prisli na tohle srovnani, amaterismus největšího kalibru. Divinity serie obecne nemá s temahle hrama skoro nic spolecnyho, Divinity ma vlastní koreny a pomerne originalni.zrejme novinari předchozí dily nehrali, jinak by tohle nemohli nikdy tvrdit.
            • Johnny
              divinity OS už hraju po třetí a pořád mě to baví!!
            • dos = must have (pro kazdyho, kdo to mysli s rpg vazne)

sice mi chvilku trvalo, nez jsem se do toho dostal, ale bavi me cim dal vic
            • Vrook
              Tak jsem se podíval na gameplay videa Divine Divinity, což jsem nehrál, ale měl by to být tušim sequel k Original Sin, potažmo D:OS je prequel k Divine Divinity, a musim říct, že to na mě stejně působí mnohem temněji než Original Sin. Samozřejmě mluvim o grafický stylizaci, což je jediný co z videí vstřebám. Ale tak dík za tip, asi zkusím právě raději to Divine Divinity než Original Sin. *3*
  • Na humblebundle.com je teď pěknej Codemasters bundle :)
    • Skoro to samý co bylo minule jenom místo Gridů 1 je Autospot
      • přitom bych tak chtěl DiRT RALLY :(
        • je tam i sleva asi 25%, teda tu jsem alespon už dostal
          • jo jo, je tam, díky za info!
  • Ak je tu nejaký virtuálny pilot, čo o tom ešte nevie, do Rise of Flight dnes spúšťajú 50% zľavy na lietadlá a hlavne výchádza update s novou mapou a krásnym lietadlom Felixstowe F.2A

http://riseofflight.com/Blogs/default.aspx

Pekný vianočný darček *4*
    • Nadhera!
    • Felix

Tedy, to letadlo je vážne parádní *14* Jen sednout a letět...
  • Odpočítávadlo na Team Fortress

Teaser stránka s odpočítávadlem na Team Fortress
    http://www.teamfortress.com/countdown/suspense.htm
  • Veskoslav

Moje gusto. Retro Humble!

https://www.humblebundle.com/weekly?utm_source=MadMimi&utm_medium=email&utm_content=Get+System+Shock+2%2C+Hard+Reset%2C+Duke+Nukem+3D+and+more+in+the+Humble+Weekly+Sale%3A+Retro+Shooters%21&utm_campaign=20130911_m117198968_Kickin%E2%80%99+it+old+school+with+this+week%E2%80%99s+Humble+Weekly+Sale%3A+Retro+Shooters%2C+featuring+System+Shock+2%2C+Hard+Reset+Extended+Edition%2C+and+more%21+&utm_term=The+Humble+Weekly+Sale_3A+Retro+Shooters
    • froztik
      Pro mě doplnění sbírky a smazání pár herních restů. Parádní "Hambl Bambl" :)
    • hm, napr System shock 2 je na gogu, tj bez drm, Duke tam bol pred polrokom zadara.. nie zly bundle, ale boli lepsie :)
      • Hmmm a bez vylepšené grafiky je Shadow Warrior na Steamu zdarma .... Tak trochu deset let provařený nudle ...
  • EA experimentuje s novým business modelem pro své next-gen tituly.

Genialni! EA nam nabidne F2P model prodeje ingame sracek u normalnich placenych her. Marketaci v EA se nad tim napadem trikrat udelali a hracii po tom skoci jak slepice po flusu protoze kdo by netouzil expit za deset dolacu rychlejc.
  • Malleth

Famózní artworky k Dišonordu

http://kotaku.com/5939152/dishonored-has-some-of-the-best-video-game-art-ive-ever-seen
    • strasne mi to pripomina Arcanum: of steamworks and magick obscura
      • Malleth
        Mě taky :)
        Ta hra měla úžasnou atmosféru, tak doufám že tohle se k tomu trochu přiblíží
  • Veskoslav
    A co se týče předplatného bez reklam, neplánujete třeba menší slevu pro ty, co mají předplacený Level? Za 50 měsíčně si klidně Adblock vypnu, ale po zkušenostech z reklam jako KB, Vodafone, zobrazovaní reklam v galeriích atd. se mi to nechce dělat zase jen tak. Vím, že je to pitomá dvacka navíc, ale nějaká slevička by se i hodila. Vím, že bych to asi chtěl moc, když už máme papírové+elektronické vydání, ale ten rozdíl podle mě není moc a i z "psychologického" hlediska je dát za něco "pade" lepší jak 70 Kč a myslím si, že bych nebyl sám.
    • to je stejne zavadejici, reklamy tady budou i tak pravdepodobne, jen zmiznou ty vyskakující agresivní. imo je od nich nefer že sem ty agresivní bubliny vubec davaji a ne že si nemame zapinat adblock. normalni reklamy at tady klidne maji. takže ja rikam nasrte si
  • U ufounka sleva na Company of Heroes za 2 dolary, tedy de facto zadarmo.

http://www.greenmangaming.com/s/cz/cs/pc/games/action/company-heroes/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit