Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sháním hru

Prosím Vás chtěl bych se zeptat jestli nikdo neví jestli existuje hra na xbox 360 kde jste manažerem bordelu a pasete prostitutky?? nebo něco podobnýho?
    • Vrook
      Nevim jestli je na xbox football manager, to by snad mělo bejt něco podobnýho. *3*
      • Tilwaen
        Overkill *15* +1000
  • Hospital Tycoon (Steam)
    5XJQE-2АNVF-АM2WА

Overlord (Steam)
    F05RT-J72QN-NKМDТ

World of Warships Bonus Content
    M539M-ZНSWY-SSHT4-RTАC4
    SMITE Loki Pack
    PСLKF2998C9D50602
    • Ghost Recon Phantoms Starter Pack (Uplay)
      E3SТ3UZFNRNZ9OW9

Ghost Recon Phantoms E3 Avatar (Uplay)
      E3АV34ODLN9ATYVX
      • Asi jste si všimli, že nefunguje CTRL+C a CTRL+V. Některé znaky jsem zaměnil za podobné znaky z azbuky, takže se to musí opisovat ručně...
  • jindra.veliky

Far Cry 2

Neni nahodou nejakej patch nebo neco proti neustalemu respawnu nepratel? Myslim, ze jsem o necem takovym cetl v dobe vydani a chtel bych si ted hru znovu zopakovat, ale jakmie si vzpomenu na ty respawny, tak me hned prejde chut *1*
    • Mart9
      Byl nějaký cheat na nesmrtelnost, že si při spuštění něco napsal do příkazového řádku
    • Nedávno jsem hrál a imho nepřišlo mi to tak hrozný..
    • Lukyz
      Taky jsem to tak nějak půl roku zpětně sháněl, taky nenašel a nakonec odinstaloval.
  • Star Wars: The Old Republic pravděpodobně již nyní ubývá počet předplatitelů. Analytici předpovídají,...

Já to říkal.
    • Cahir
      Mít po roce a půl 1,3 milionu hráčů není žádná katastrofa. jistě, rozhodně je to daleko od sesazení "krále z trůnu", ale na vydělávání a hladký chod hry to stačí.

A to jediné mě jako budoucího hráče zajímá. *3*
      • Star Wars: The Old Republic pravděpodobně již nyní ubývá počet předplatitelů. Analytici předpovídají,...

Zatím to stačí, ale jakmile vyjde Tera a GW2 tak, to půjde s populací hodně dolů.

''Kral'' nebude zrejme nikdy v zivote sesazen. Proc? Studio by muselo udelat to same co WoW. Totiz prilakat miliony lidi,kteri o MMO hrach v zivote neslyseli. A proc se to nestane? Protoze o MMO hrach uz je mnohem vetsi podvedomi nez drive. Uz to neni velka neznama. A o mnozstvi kvalitnich MMORPG titulu ani nemluvim. Dneska si clovek muze vybirat opravdu podle sve chuti.
        • Když se udělá kopie WoW, klidně i s nějakými těmi inovacemi, a bude fakt kvalitní, lidi stejně po čase přejdou zpět k WoW. A proč? Protože ta hlavní tažná síla WoW do té hry vrazila už pravděpodobně desetitísíce korun a stovky/tisíce hodin života. To se opouští fakt těžko.

WoW ale už umírá (no, přesunuje se do Asie, počet hráčů se asi moc nezmění), takže prostor pro jiná MMO tu je, jen další WoW už nemá šanci (lidi jsou přesycení), musí přijít něco jiného.
          • WoW v Asii je už nějaký ten pátek...
        • Nebo taky proto,ze nikdo neni schopen prijit s opravdu inovativni MMO.Vsichni vicemene jenom recykluji zavedene principy a obcas prihodi neco noveho.
          Verim,ze kdyby nekdo prisel s opravdu inovativním,kvalitne zpracovanym MMO,tak by tu sanci na sesazeni "krale" mel.
          • Haha. Ani WoW nebyl inovativni. Nemluve o faktu,ze lidi na forech si vzdy stezuji ,ze tahle a tahle hra je kopie WoW. Chteji neco jineho. A kdyz neco jineho dostanou,ti sami lide si stezuji (opet na forech) ze ve WoW to bylo lepsi a ze to same chteji i v teto nebo one hre. Tady nejde vyhrat.
            Inovativni hry na trhu jsou. EVE Online treba. Je sice starsi nez WoW,ale diky neustalym updatum(zdarma) a neustalemu vylepsovani grafiky,vypada tak jak ma hra v roce 2012 vypadat. A stejne nema miliony hracu(za sebe rikam-bohudik!!!!)

2haha. Cetl jsi vubec ten muj prispevek? Hraci ve skutecnosti NECHTEJI nic noveho. Sleduji fora novych MMORPG her. To neni muj vymysl. Znovu ti to zopakuji-tvrdi ze chteji neco noveho. Jenze kdyz to dostanou,jsou lini si na to zvykat a na forech placou ze to ve WoW bylo lepsi a chteji to taky i v te nove hre. A vyvojari se x-strankovemu threadu vetsinou podridi. *16*
              A EVE? Lidi jsou lini jen trosku myslet. Boli to. Na EVE neni nic tezkeho. Ale kdyz dneska neni ve hre nekdo co ti rika co presne mas delat at se dostanes tam a tam,tak lidi si hned mysli ze je to tezke. Ale bohuzel i EVE se posledni dobou snazi prilakat nove hrace podbizenim se vetsine. V kazdem pripade je snad jasne ze z EVE nikdy nebude ''klon WoW''. To ani nejde:)
            • Tak EVE je dost specificke MMO a pro spousty lidi prilis komplikovane a obtizne,takze v tomto pripade to nehrajou miliony z trochu jinych duvodu ,nez vetsinu jinych mmo.
              Wow mozna nebyl inovativni,ale prisel ve spravnou dobu,se spravnym ucelenym zpracovanim a poutavym svetem.
              Jenze dnes,kdyz chce nejake Mmo uspet,tak musi prinest neco navic,neco noveho,jinak nema sanci sesadit stalici,jakou WoW je,i pres klesajici kvalitu.
      • MrSanta
        Taky myslím, že když bude mít hra něco málo přes milión stálých hráčů, tak si budou v EA mnout ruce.

Mýslíš? Nedávno tu byl článek o tom kolik do toho investovali. Spočítej si návratnost. Když to poběží 10let s tolika lidmi tak ano budou si mnout ruce.
          • 100 milionu dolaru to stalo. tak to ja fail. vetsinu z toho urcite zaplatili na licenci
          • MrSanta
            Myslím, no *1*. Prostě můj názor. Nevím přesně kolik stál vývoj, ale podle mě je milión stálých hráčů hranice, která se dost těžko překonává. A v EA se na to museli dívat střízlivě a podle mě s tím melounem budou tiše spokojeni. Nemyslím, že by běželo mnoho MMO her s měsíčními poplatky, které mají přes milión stálých hráčů.
            • No, otazkou je jestli to na milionu zůstane. Můj odhad je ze to bude klesat tak na 600k+-

Tak psal jsem, ze pokud tahle coop singlovka bude mit nad 1mil v kvetnu je to uspech.
        Pokud je ten udaj relevantni tak SW Tor v mych ocich uspel. Verim ze se tam po nejakem vetsim datadisku zas na mesic dva vratim abych to pak zas s klidnym srdcem na rok odlozil.
    • To je frajer ....
  • PC Red Dead Redemption

http://rockstarinformer.com/232/
    • popletli si logo. nic se neděje. na PC to nevyjde
    • Magister_Peditum
      Pokud to vyjde, tak to bude super.
    • A k čemu by potom byly konzole , když největší pecky rozjedete i na svém PC ?
      • Jo, to taky nevim k čemu sou konzole ;)
  • Inquisitor
    Race The Sun na steamu zdarma! Berte dokud dávají :)
    • lol taková blbost *1* dávat tuhle 'hru' zdarma je jediný co jim zbejvá *2*
      • Já nechápu, že se vždy najde někdo kdo má blbé řeči i nad tím, že se něco rozdává zadarmo.
    • Jack1947
      Díky sem se lekl když jsem dlouho nebyl na Steamu že jsem se stal obětí "kradení účtů" nakonec bylo ale jasno že jsem nějak pozapoměl heslo či co. Už jí tam mám. *4*
  • Lukyz

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain - 4K 60FPS trailer

NVIDIA vydala trailer na MGS V z finální verze hry v rozlišení 4K a 60FPS *3*

https://www.youtube.com/watch?v=NBitXh82qT0
  • Mužete poradit závodní hru, v podstate neco jako NFS, kde bych mohl tunit svoje auto (treba se trochu vrtat v motoru), premalovat ho a pod. Závodilo by se ne na okruzích ale v otvoreném světě.
    Vím že defacto opisuju NFS ale na této serii mi vadí přílišné podvádění umělé inteligence (catch up) a že auto je prakticky nezničitelné. Nechci simulátor ale když zle vyberu zatáčku a čelně se vybourám v 300km/h aby hra skončila. Navíc v posledním NFS se ani není možné hrabat v motoru (nebo je?)

Tak kdybyste o takové hře (muže být i starší) vědeli, budu vděčný.
    • Počkej si na The Crew. Na tvůj popis sedí asi nejvíc.
    • Pan_Klobouk
      V podstate hledas hardcore verzi NFS Underground, coz by splnoval Street Legal Racing a Street Legal Racing Redline.
      • Jack1947
        Redline mně napadlo no, zase se mi to zdálo docela staré... ale když překousne tu grafiku tak zřejmně dostane to co chce tedy sirové a drsné závody.
    • víte co myslím, vymazlíte si nějakého veterána, jděte se s ním projet, vyděláte nejaké peníze a koupíte nové lepší auto a tak dále.
      • Jack1947
        Víme, jejich fůra ale otevřený svět asi žádný... JUiCED1,2 znáš ... Street Racing Syndicate taky
        Overspeed: High Performance Street Racing atp... možná jsou ještě nějaký jinak asi bohužel jen to NFS no. *9* PS: Nejsou to veteráni vetrány bez tuning ale simulaci si vybavím jen skvělé GT legends.
        • To neznáte Legal Street Racing : Redline ? .... Hra kde jste mohli vyhodit i sedadla aby jste potunili dostatečně ;) Chyba jen těch buggů , ale jednoznačně nejlepší tunící hra co kdy vyšla ...
          https://www.youtube.com/watch?v=Mp5Ti3czWJE
        • Okruhy nechci. Znáš Burnout Paradise nebo takovou hru kde bohatý chlápek jezdí na velkém ostrově v drahých autech a má tuším i vlastní dum, ale nevím název.
          • Jack1947
            Tam ale tuning není ne? navíc to byla no... docela blbost i když fyzikální a jizdní model nebyl špatný ty honičky za policisty byly asi nejzábavnější část hry. *4*
          • Jack1947
            Test drive unlimited (se mi nelíbilo) jinak asi nevim TDU1,2 budu vařit z vody a to nechci.
            • A co Driver san francisco?
  • RUMOR: New Obsidian Game Announcemt at San Fran GDC 2014.

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=750335
  • prudislav

Injustice Ultimate - PC+PS4+oldgen

http://www.eurogamer.net/articles/2013-10-07-injustice-gods-among-us-confirmed-for-ps4-but-not-xbox-one
    • A taky vita.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit