Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vlave pracuje na něčem novém do Team Fortress 2. A prý tím nemyslí ani nové mapy, ani čepice.

Ano, ano. Od teď budou v kurzu žertovné BOTY. *1*
  • Malleth

Ubisoft na PAX East 2013 zřejmě odhalí Might and Magic X.

F*ck. Tak na tohle sem hodně zvědavej. VI a VII mám rád.
    Dost by mě zajímalo v jakým stylu to udělají. Jestli to vůbec bude ve first person. Každopádně doufám že to udělaj v jiným grafickým stylu než ty poslední Heroes a ty jejich spin-offy.
  • ringmancz

Trochu jiný Kickstarter

https://www.kickstarter.com/projects/1620669801/synek-any-beer-ever-made-fresh-on-your-counter

název vychytali
  • 0011

Na steamu je zadarmo Tomb Raider (2013) a TR temple of Osiris, takže jestli ještě nemáte tak nemáte zač 😉

• Lukyz
    Phantom Doctrine Full Clearance Update 1.1

Hraje někdo Phantom Doctirne s nejnovějším patchem? Na hru jsme se celkem těšil, zasazení je super, xcom styl taky, ale od koupě mě odradili recenze, který často zmiňovali nevyváženost a v pozdějších částech nudu, a jelikož je hra teď ve slevě, tak by mě zajímalo, zda se něco z toho změnilo. Díky 

• Vojtzech

Já to hrál a dohrál už krátce po vydání a příjemně jsem se u toho bavil. Jestli to nějaký velký update ještě vylepšil, tak to můžu s přehledem doporučit každýmu fanouškovi tahovek.

Hra se mi nezdála nevyvážená, jen mi přišlo že spousta lidí od toho čekala prostou kopii X-Comu. Jenže tím, že odstranili faktor náhody u střelby, jsou souboje o dost těžší, a musí se k tomu přistupovat jinak. Většinu misí je rozumnější hrát stealthově, případně se do přestřelky pustit až když máš hlavní úkol hotový a naplánuješ si únik. Před misí je dobrý prozkoumat mapu a rozmístit snipery a jiný podpůrný jednotky, tam, kde očekáváš problém, případně si pokrýt únikovou trasu. Líbilo se mi, že můžeš naplánovat vyčištění místnosti více jednotkama naráz a tímpádem nespustit poplach (pokud máš tlumiče a pokud ti vyjdou náboje na zabití všech v místnosti).

Co bych vytknul:

Vybavení, zbraně a kontrakty na jejich nákup nacházíš v průběhu kampaně náhodně. Takže můžeš mít smůlu a dostat se pozdě ke tlumičům a jiným vychytávkám.

Málo druhů vedlejších misí.

Mapy u vedlejších úkolů a událostí, které se často opakovaly (byť s drobnými změnami). Tam mohl nastat stereotyp, pokud jsi se dlouho držel mimo hlavní linku, a dělal těch vedlejšáků hodně nebo pokud jsi úkoly řešil pokaždý stejně, případně loadoval při každém škobrtnutí.

Doporučil jsem hru kamarádovi, kterej zbožňuje X-com, než se do toho
      dostal, tak to málem přestal hrát. Nakonec to dohrál dvakrát :-D

• Keyz

Nový blog od WH

http://kingdomcomerpg.com/?p=406

Jestli to zde je tak to dost zapadlo a nenašel jsem to.
    • ucho
      na stránce 58
  • Thajské záplavy se pravděpodobně postarají o nedostatek pevných disků na trhu.

"Postaraji o"? To zni pekne blbe, snad zpusobi, ne? Jinak to zni jako by zaplavy v Thajsku vyresily nedostatek HDD.
  • Co je hezčí než živá Lara Croft? Dvě živé Lary Croft - navíc když to válí u tyče...

No tak to je ale dost tragicky : D

A vubec, kdyz tak vidim ty posledni tri bleskovky, tak se zacinam bat aby to tu nesmerovalo do podobne onanisticky zumpy jako Bonusweb.
    Pardon ze to rikam, ale jako BWfobik proste musim vyslovit obavy ; )
    • Buď v klidu, víkendový gulášek se ohřívá jen o víkendu a jaké přísady se do něho dají závisí na tom, co se urodilo (především) za poslední týden *3*
  • vlastik.plaminek

EA to dokázalo! Ve finále o zlaté lejno porazilo americkou banku 64:36 a odnáší si tak cenu za...

Mohl bych vědět, proč zrovna Morris? Ti neprodávají poloprázdnou krabičku s tím, že další cigára si dokoupím jako DLC.
  • Jack1947

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit