Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pro pobavení

kouknete prvních 45 sekund videa
    https://www.youtube.com/watch?v=cvkpZzj4hCs
    • jo to je hra :D sem myslel ze je to machinima
  • Pokud jste si objednali Fallout 4 či Star Wars Battlefront a vlastníte grafickou kartou od nVidia, doporučujeme stáhnout nové ovladače (v358.91) pro Win10 a Win 7/8.1.

to je novinka *1* (odkedy je tiscali hovorca nvidie?)
    nedavajte ine drivery, pretoze len drivery v358.91 obsahuju nvidia magic™
    na co to je dobre? ved vsetci nvidia g-spot experience, ktore vie lepsie ako pouzivatel, co je pre cloveka najlepsie *7*
    • Ty jsi případ :D Kdyby tu bylo napsáno "stáhněte si nové AMD drivery" (pokud by amd něco takového dělala taky při každé větší hře, tak se vsadím, že by jsi tu kydal uplně jinak :)

Už toho nech, je to zbytečné a trapné.
      • btw, schvalne, som zvedavy ci okolo 24.11.2015 tu bude novinka, ze AMD vymenilo kompletne driver management, a zvysuje tym vykon vo VACSINE hier (nie v dvoch)o 10-15%
        (ani by som to tu v novinkach nechcel mat,ale uvidime)
      • tiez by som to komentoval, nepotrebujem take "novinky"
        pretoze ak catalysty zvladaju poslat upozornenie, ze je dostupny novy driver(a textak, ake optimalizacie obsahuje), predpokladam ze aj gspoty to zvladnu..
  • Show Jimmyho Fallona přinesla nové záběry ze hry Watch Dogs.

a hlavně Chvrches! :) zbožňuju Lauren!
  • Elite: Dangerous

Prvni dojmy jsou opravdu uplne skvely! Takovej pocit z "letu" vesmirem jsem proste jeste nezazil! Prvni skok byl neco z ceho jsem si div necvrnknul.

Jeste by to chtelo ten Oculus...
    • C-BEAM
      mám pocit, že sa vracajú zlaté časy simulátorov a nie len tie vesmírné sú na vzostupe. Po odskúšaní Assetto Corsa ktorý má totálne dostal, dúfam, že na rovnakej úrovni bude aj P.Cars. Čakanie na Oculus bude ako väčšnosť, DK2 nechcem.
  • Na steamu je sleva na ED: Horizons do 12. února. Mám originál hru a teď po slevě mě to vyšlo na nějakých 730 kč.
  • Marczo
    Zdravim hoši, neberte to nijak zle, vždy jsem vás měl radši než konkurenci, ale tohle je krok zpět. Aspoň ten font změňte, vždyť je to hrozně nepřehledný. Taky by neuškodilo o tom nahodit nějakej článek abych to nemusel psát sem. Mno nic, asi se nic stejně nezmění. Dám tomu šanci a snad si zvyknu...
  • MickeyMutant

Bandai Namco oznámil novou anime strategické RPG pro PS4 s názvem Record of Grancrest War: Quartet of War. (+ video)

Během psaní téhle bleskovky došlo k jednomu nečekanému telefonátu, dvěma prokrastinačním klikům na zajímavé odkazy a rozptylujícímu příletu a odletu holuba na okenní parapet pokoje s pracujícím bleskařem.
    • braveman
      Já si říkal, že mi je ten holub nějakej povědomej... Mohl jsi alespoň vrknout :)
      Díky.
  • Foxtrot_cz

Nové screeny prostředí a modelů ze S.T.A.L.K.E.R. 2.

WTF - já četl, že práce na Stalker 2 byli definitivně ukončené, můžete mi to někdo tedy vyjasnit ?
    • Tohle jsou obrázky jednoho z vývojářu z jeho portfolia, co jsem vyčetl z toho odkazu...
    • Tyjo vzdyt byvale GSC dela na nejake non-stalker mmo ne? Taky na to cumim jak puk. Cas se optat strejcka Googla.
    • rancor1223
      Taky na to čumim a nechápu *1*. Už druhá bleskovka v tomhle týdnu o zrušeném Stalkerovi 2. Tak co to sakra?
  • Zajímavý článek na Forbesu ohledně businessu a reakcí hráčské veřejnosti

http://www.forbes.com/sites/erikkain/2014/03/31/why-buyer-beware-is-a-terrible-excuse-for-bad-video-games/

Protože i když recenzenti vrazí hlavu do písku a budou se tvářit že se nic neděje, tak ono se děje. Děje a čeká na prvního, kdo nahlas řekne, že král je nahý.
  • SalemCZ

Na Epic Games Store je zdarma Torchlight, následovat ho bude Limbo.

a na Steamu je 100% sleva na Age of Wonders III

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit