-
Akumulátor
Všimnul jsem si, že tu už delší dobu nevyšel nezávislý rozcestník. Koho novinky ze světa indie her zajímají, tomu můžu doporučit Akumulátor, kde každý týden shrnu vše podstatné i nepodstatné. Příště tu už s tím spamovat nebudu, tak se tam občas mrkněte. -
-
Něčím je třeba plnit papírový Level ;). V elektronické podobě pak už nemá chybu. Jen si souvyslosti musíte skládat ze dvou míst ... Skoro jako CDR.cz jen ne tak okatě.
-
Máš to povolené od Svěráka? V poslední době po tom jde jak vzteklej.
-
-
Může mi někdo vysvětlit ten vtip? *13*
-
-
Akumulátor je film co režíroval Svěrák a nedávno žaloval tuším Bobošíkovou, že použila jeho slogan v kampani.
-
-
No, politiku s tím dělat nebudu, tak snad dobrý *1*
-
+1 :DD
-
-
-
Seznamte se s Lenou Seelbinder, jednou z představitelek Lary Croft.
Postavička parádní ale ten xicht je trošku vymaštěnej :D -
Si snad vezmu na den, kdy oznamej nove info, v praci volno. *14* http://bitly.com/RgYWo7
-
-
Co na den,nejmíň na půl roku abys to všechno prozkoumal a užil si to naplno *1*
-
-
Multiplayer server v PC verzi Battlefield 3 si půjde vybrat pouze přes Battlelog, nikoliv přímo...
Pokřivené uvažování vyvojářů: místo vytvoření jednoduché tabulky server browseru ve hře, fičura která sama o sobě nezabere ve vývoji víc než pár hodin, strávíme čas tím, že to dáme mimo hru, pak se hru budeme snažit optimalizovat co do rychlosti spouštění a další čas strávíme tím, že budeme novinářům vysvětlovat proč je naše řešení z nějakého důvodu lepší. Vždyť proč nedělat věci snadno a tak jak se vždycky dělaly, když to jde udělat nějakým vyloženě kravským způsobem, že? -
-
popravdě málo která hra (Snad jen hry na source enginu) mají promakaný ingame server browser. Tudíž jsem pro tuto změnu.
-
ackoliv nejsem priznivcem "vychytavek" jako je nutnost byt stale online pocas hrani her, jakztakz si dokazu predstavit, ze to nejaky smysl muze mit a neni zase takovy problem pro vyvojare/vydavatele to nejak naoko zduvodnit a okecat. ovsem jaky ma smysl tohle a hlavne jak to hodlaji "vysvetlit", tak na to jsem opravdu zvedavy.
-
Předpokládám, že to bude jakási součást protipírátské ochrany.
-
-
Multiplayer server v PC verzi Battlefield 3 si půjde vybrat pouze přes Battlelog, nikoliv přímo...
Další mínus bod pro EA a BF3. Jen tak dál a nekoupim to ani po roce za 3 stováky. *11*
-
-
-
Koncem listopadu konečně dorazí konzole WiiU i do Brazílie. Na místním trhu ovšem vyjde na 829$.
Co všechno je v Brazílii levnější:
Drogy
Děěvky
Šálek dobré brazilské kávy -
-
Bethesda Game Studios nabírá nové záměstnance na osm různých pozic.
Nevadí ti, že nenapsali Nyntendo ví jů? -
-
Pozor, pozor! Oznámení pro všechny Jacky s číslem: Transkripce se nepoužívá u zavedených a celosvětově známých firem. Konec hlášení.
-
-
A není to rasistické?
-
takze spravne je nintendo vi ju
-
-
Eee, on nerad pouze tu Japonskou "hatmatilku". *3*
-
-
Kokain tam levnejsi je ale s travou uz to tak slavny neni. Resp. dostanes tam bud strasny seno za levno a nebo je to predrazeny. Alespon tak mi to vysvetloval kolega co je z Brazilie :D
-
-
Torchlight II tento rok nestíhá.
Na jejich místě bych makal jak fretka, jen aby nedošlo k souboji s Diablem III. Myslím, že nemají šanci. -
Nejprodávanější exkluzivity roku 2014 na anglickém trhu: 1. DriveClub, 2. The Last of Us Remastered, 3. Halo: The Master Chief Collection.
Dá se tomu říkat ještě exkluzivita? Vždyť dvě z těch her vyšly i na jiných systémech (a ještě k tomu dřív). Podle téhle logiky by se dala přeleštěná verze nějaké hry pro PC taky nazvat exkluzivitou (GTA V). -
-
proto loupeznici milujou konzolisty, 2 ze tri nejprodavanejsich her jsou remastery, proste jim staci velice malo a jeste navic recyklovany malo
-
-
Však to neznamená, že si to všichni koupili podruhé.
-
-
-
Wolfenstein 2 new colossus a doom výjdou na nintendo switch, velice příjemné překvapení z nintendo direct
-
-
Sice to bude ořez, ale tak já vám to přeju že jo. Vidno že SWITCh potenciálu má *3*
-
-
Taky o to jde, sám nevím, jestli si je budu kupovat, wolfa nekoupím asi ani na pc protože mě ten původní nebavil, určitě koupím skyrim a možná dooma, ale hlavní je, že velký vydavatel vidí v tomhle zajímavém hybridu potenciál.
Když naposledy Bethesda vydala svojí hru na nintendo (jako developer, ne publisher), tak to byl někdy na začátku 90tek hledá se waldo *1* takže skok je to ohromný. Čekal jsem, že maximálně oznámí vydání skyrimu, ale tohle nečekal snad nikdo
-
-
-
Pro adventurní point'n'clickaře konečně vyšlo kickstarterové TSIOQUE, je to krátké, ale povedené. https://store.steampowered.com/app/393190/TSIOQUE/
-
-
Díky za upozornění :)
-
-
Tokyo Game Show
z pohledu navstevnika *5* https://www.youtube.com/watch?v=s_M9RxeDrXw
youtube mi doporucil toto video a tak jsem se chtel podelit dal *4* Treba to nekoho bude zajimat. Proste hodinova prochazka po japonske herni vystave. Nic vic, nic min ... ve 4K