-
Mark Rubin (Infinit Ward): Mnoho hráčů Call of Duty nepatří do skupiny hardcore hráčů, dokonce ani hráčů.
Tak hardcore nebo nějaký vyšší level, to je snad jasný. Ale to s těma hráčama, pokud to nehrají hráči, tak teda kdo ? (když se odprostím od dětí, tuposti, že to bez větších potíží s autohealem dojede i konzolista:) ... -
-
Nejses nahodou v tom "profik" ze nad tim tak badas. *15*
-
Clovek co zapne za rok akorat CoD a karty v práci asi moc hrac neni
-
-
John Oliver a EA Sports
https://youtu.be/pX8BXH3SJn0?t=18m33s -
-
Akorat ze ten dil nema skoro nic spolecneho s EA, takze nechapu cos tim chtel rict.
-
-
jen jsem tím odkazem, který tě přesune na daný čas, chtěl sdílet humor.
-
-
-
Gamespot udělal takový "fajnový" srovnání PC a PS4 verze Overwatch
a dostal na čumák
https://www.youtube.com/watch?v=53CXm7QoD7Q -
Ken Levine
Ken Levine je bůh. Jsem rád, že si to myslí i v Time *5* -
Konami oznámilo, že PC verze fotbalu PES 2015 bude hybrid mezi verzí pro staré a nové konzole. Módy a hratelnost budou z PS4/ Xbox One verze, grafika "lepší než PS3/ X360".
Tak to už se konami může rovnou zahrabat, nevěřím, že by tomu dal ještě někdo přednost před Fifou, která má být konečně v "next gen" i na PC -
-
Já se tedy divím, že ten PES ještě vůbec dělají... 2014tky se prodalo 1,2 milionu napříč platformami. Pro srovnání, FIFA dala 14 milionů. Třeba EA Sports zabalili sérii NBA, když začala prodávat pod milion.
-
-
Konami oznámilo, že PC verze fotbalu PES 2015 bude hybrid mezi verzí pro staré a nové konzole. Módy a hratelnost budou z PS4/ Xbox One verze, grafika "lepší než PS3/ X360".
vsichni 4 jste se zblaznili, jediny co je v pesu vazne na hofno pred konkurenci je strasne osekanej career mode... jinak grafika, hratelnost ... nemuze byt ani rec? vaaazne ?
-
-
Nebo to může být alternativa pro ty co nemají novou konzoly, nebo pc na nextgen verzi.
-
já si teda počkám, alespon na demo, než budu odpisovat PESa, hratelnost je důležitější než grafika
-
-
No o hratelnosti už nemůže být pomalu řeč...
-
-
to prave muze...2014 se moc nepovedla, ale trinacka je genialni a lepsi nez arkadova fifa
-
-
přesně proto jsem si 2014 nekupoval, ale 2013 mám
-
-
-
-
-
Nintendo zažalovalo provozovatele stránek LoveROMS.com a LoveRETRO.co, na kterých byly dostupné ROM starých her pro emulátory, za porušení autorských práv. Nintendo žádá odškodnění až ve výší 100 milionů dolarů.
Ježimajjá, tak on někdo je tak hodný a dá možnost lidem zavzpomínat na staré časy a zahrát hry které si jinak zahrát nemohou a Nintendo na to musí chtít vydělat no fuj🤮
-
-
kdyby to nintendo hodilo na gog tak bych to pochopil
-
-
Přesně, tohle je prostě nic moc reklama , kde jinde si starší hry člověk zahraje? Navíc, se na tom ani nesnaží vydělat... ( možná proto to vadí neprodává se dál a šíří zdarma).
-
-
Zloděj jako ty to nemůže pochopit :)
-
nemá něco jako old game na nintendo storu?
hlavně by mě zajímalo kde vzali tuhle částku :D
-
-
Hlavně pochybuji že ji budou moci zaplatit... vždyt je to přehnané.
-
Maj na Wii U a 3DS. Na Switch budou nějak zdarma k onlinu a pak maj ty classic konzole. Takže ušlej zisk to určitě je. Otázka je kolik.
-
-
Takže poslední cena her byla nula korun? Takže jak počítám ušlí zisk tak to bude asi nula korun.
-
-
-
-
-
-
Stahujte údajnou alfa verzi jedné z nejoceňovanějších her - Half Life! (thx dilinja)
ja jsem se o tom dozvedel az odsud takze kredit by mel patrit nekomu jinemu :)
edit. Pravdedobne na ten link upozornil uzivatel Dobrý voják Jan Kotrobel takze thx jemu *5* -
PopCap Humble Bundle?
http://steamdb.info/sub/31327/#section_apps
http://steamdb.info/sub/31328/#section_apps -
-
Do toho bych i něco málo investovala, Bejeweled je úžasný žrout času. Stejně jako Chuzzle, nebo jak se to jmenovalo, to je také tuším od nich. Mají chytlavé, nenáročné hry *4*
-
-
i když skoro neznámá, nečekaně výborná je od nich Venice, super mechanika herní
-
-
-
PS+ hry na duben
Okami HD, Lotr: War in the North, The Cave... z mojeho pohledu slabota oproti ostatnim mesicum, ale na The Cave se tesim -
Studio Sony XDev Europe odhalí v následujících týdnech několik Wipeout překvapení.
všichni víme, že bleskař na tom se psaním není nejlíp, ale jak mohla projít tady taková hrůza? rip češtino -
-
Ta už dávno odpočívá . Jinak co asi tak kromě proma a remaku čekat ? Původně jsem do toho chtěl jít už kvůli muzice ..ale ta cena za předprodej mne spolehlivě osprchovala .....
-