Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukyz

STAR WARS: Rogue Squadron 3D

Pro mě srdcovka, která vyšla v roce 1998 dnes doputovala i na Steam *14*
    • Veskoslav
      Levnější a lepší si to koupit na Gogu:)
  • Lukyz

Wasteland 2 Director's Cut

Staronový trailer na Wasteland 2 Director's Cut, který vyjde 13. října jako novinka na konzole PS4/XO a zároveň jako free update pro PC.
    • Keyz
      Na to se těším. To bylo opravdu dobrá HC hra.

Nebylo to tak nalajnováno jako jako ty mega AAA hry apod. Prostě něco nemáš? Tak máš smůlu hrdino...
    • Jack1947
      Může mi někdo prosím vysvětlit, proč na pc budou exkluzivní jen ty pofiderní indie hry ( a to ještě možná) jo a ještě Star citien možná KC - D. To je tak všechno no.
      • Lukyz
        Nevím proč by někdo chtěl mít exkluzivity, pokud nejde o výkon nebo ovládání, např. ten StarCitizen nebo Arma, tak není důvod aby si hráč něco takového přál, jediný kdo z toho něco má je majitel té platformy a pro hráče je naopak největší výhra když si zahraje na tom co mu nejvíce vyhovuje.

BTW Kingdom Come: Deliverance vyjde i na konzole *3*
        • kennyB
          Pamatuješ, jak pc scéna poplivala první DS??? Ano, spousta jinejch lidí si hru zahrála, ale těch, co nebyla schopna použít gamepad, protože to není (prý) pc maslostroj těch taky byla strašná spousta.
          • To ze se to ovladalo blbe na klavesnici neni ale dano tim, ze by to bylo nejake specifikum, ale naprostym nezajmem autoru to nejak prizpusobit. Krom toho pri vydani ta hra umela vykreslovat celych 720p a pak to jen upscalovala na vyssi rozliseni, coz samozrejme vypadalo jako obdoba her z roku 2000. Zvlast kdyz to pak opravil nejaky student za 30 minut doma sam.
            • Jack1947
              Samozřejmně by se to týkalo jen portů, na ty se nadává nejvíce.
            • Je to specifikum, protoze vetsinu tps lze pohodlne hrat na klavesnici a mysi
            • Jack1947
              Byl bych moc drsný kdybych tohle "specifikum" zavedl u všech tps? Chcete mít na pc ? ano tak ale budete hrát na gamepadu! *5* Nebo vůbec.
          • Jack1947
            To jsou 2 strany mince, já bych zto udělal tak že když se to nelíbí at to zůstane na konzolích a at si třeba podřezají žíly nebo spáchají nějaké hromadné sebevraždy na protest. Nikdy nikdo nebude nikdy spokojený - "Hra vyžaduje na pc gamepad? hraje se na gp líp? fakt jo? nechcete se jít s tím bodnout jsem pc majstštyk rejs já se nesnížím na hraní na gaymepadu"
        • Jack1947
          Kam ten svět spějee *7* *12* ...
          • ringmancz
            spousta strategií a simulátorů je jen na PC
            • Shogun 2, Rome 2, Attila TW, Crusader kings 2, EU4. To je jen to co mam nainstalovane, vyslo toho samozrejme vice.
            • Jack1947
              Jmenuj 5 za posledních pár let... *3*
      • ringmancz
        protože spousta lidí je jako ty a hry si nekoupí
      • A neni to jedno ? Mohl jsi tu hru hrat uz skoro rok a muzes ji hrat porad. Akorat ted si ji zahraje i nekdo kdo ma jen konzoli.
  • Dobre vy, zas na me rve další vaše povedená reklama a hned nad ní napis PODPORTE GAMES.CZ....celkem me to rozesmálo :D
  • ucho

GOG

http://www.youtube.com/watch?v=XfSrjPANNf8
  • Jack1947

Poznáte hru podle mrtvoly?

Celkem v poho

Poznáte hru podle mrtvoly?

Váš výsledek: 90 %

Virtuálnímu násilí se nejen nevyhýbáte, ale dokonce si ho i
    užíváte. Zůstaňte prosím sedět na místě a nikam nechoďte, už si pro vás
    jede myšlenková policie.

Dosáhli jste percentilu 95,80. Odpovídali jste tedy stejně nebo lépe než 95,80 % ostatních čtenářů.

Není divu no, mám prostě virtuální zabijení rád 😎

• Jack1947

Nikdo nic a čekal jsem 3 dny ...

• PUBG na Xboxu :D

https://www.youtube.com/watch?v=MdGBwrJ6rtI

Koukam ze je to dost podobny jako na PC :D
    • jamar28
      To je ještě o několik úrovní horší než DayZ před 3 lety. *15*
    • Jack1947
      Možná to je o fous horší... trochu to vypadá jak nějaká hodně erly verze DayZ loll

ale jo realita tam docela je např střílení skrz zed z rohu, tak jako jo nevypadá to tak blbě *1*
    • ucho
      zajímavý, normálně jim to nestíhá přehrávat správně zvuk k tomu, co člověk dělá. no to by mi zkazilo zážitek z hraní.
  • Ronox

Warhammer 40K Eternal Crusade - Exclusive Pre Alpha Gameplay Footage

http://www.youtube.com/watch?v=B9H7LEecCB0
    • Tushan
      jsem wh40k fanda. ale tohle snad ani není mmorpg jakejsi hack and slash..... možná je wowko už za zenitem a přežité ale radši bych takové mmo z warhammeru než tohle. vždyt je to space marine (hra). jasny je to pre alfa nebo co ale i tak je to prostě stupidní. sorry
    • Kozy
      Nějak nechápu proč to v tomhle stavu ukazujou, akorát to lidi odradí, alfa nealfa. Stejně by W40k nejvíc slušel koncept Planetside 2.
    • Tragedie.
    • Dík za info(video) ale to co tam ukázali se mi zdá snad jako vtip i když je to pre alpha gameplay, tak bože ať to radši neukazujou.
  • Nová operace Vanguard do CS:GO

http://www.counter-strike.net/operationvanguard/

Za 6 dollarů je to už trošku moc, je to dražší než předešlé, ale co mám dělat. Já kupuji každou operaci...
    • oktavius66
      Jsem dva hele. Pro mě jasná koupě. Musím mít každou operaci, jelikož rád hraji Lobby a rád plním mise s odměnou = skiny. Na druhou stranu to sice stojí 4,69 E, ale když si to koupíš, tak se ti to pomalu vrací dropováním beden, které můžeš prodat za 0,60 centu na tržišti. Jinak v té bedně celkem nic moc, až na M4A1 s baziliškem, Anarchistické AK-47, P250 Cartel a Autosnipera. Škoda, že nedali do bedny nový nůž. Dneska si musím dobít Paysafe Card *3*
    • To je jeste v pohode jako vstupenka. Jenze platit za dalsi 2 kampane navic dalsich 5 euro, to uz me vytocilo *1*
    • Veskoslav
      Tak při ceně CS:GO mi to zase tak moc nepřijde. Srovnej s konkurencí;)
    • Jack1947
      To už je fakt pro zapálené fanoušky CS, což Valve ví proto taky taková cena že.

Hrál jsem chvíly nonsteam a ani tohle ani předtím koupené Source mne nechytlo, asi budu víc "COD" dítě klído bavím se u CODu víc... asi mi nevyhovuje dost věcí netcode není nejlepší, je to takové pro mne nemastné neslané. Celkově to tempo a není to o tom že by mi třeba vadilo že elimination tedy (search & destroy ) který v CODs je taky byl nudný kvůli perrmanentní smrti. Za kolo.

Jop, zkoušel jsem CS (to čínske online) hehe a to už vůbec střílení skrz zdi, smrt většinou na 1-2rány - recoil vím je to reálné ale už je to na mne moc. CSS csčkáři1,6tky tehdá vím že proklínaly. Já mám na to jiné hry.

To CSS byla beztak sranda já chtěl myslím HL2 +CSS a nakonec jsem koupil tehdy CSS +HL2mp (mimochodem to je pěkná sranda kdo nehrál doporučuji) a ještě zjistil že to chce net (aktivace na Steamu) takže ještě tehdy musel zřídit net to byl vlastně prvopočátek. Ty časy vytáčeného spojení... 32kč/h. Njn nostalgie jak cyp , těžko se tomu věří dneska. No nic jen takové bezvýznamné zamyšlení.

Takové bláboly, z nudy sem si vzpoměl... nikdo to číst nemusí. ( hlavně když nebude urážet).
    • 6 dolarů není úplně málo, ale věřím tomu, že se za ty peníze budu královsky bavit. *5*
  • Analytik M. Pachter: „PS Vita je ten nejhloupější název všech dob.“

M. Pachter je ten nejhloupější analytik všech dob.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit