Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

Gran Turismo 6 dorazí do obchodů 6. prosince, připravuje se i film na motivy hry.

Film si teda nedovedu predstavit, leda ze by to byl film ciste a jen o autech *15* .
    • montatatana
      Ma byt hlavne podle GT Academy... takze to bude tak na urovni pribehu v TOCA Race Driver nebo GRIDu :))
  • Fallout: New Vegas na Steamu za €4.99 http://store.steampowered.com/app/22380/
    • Každej den jsou tam takhle dobrý akce a ty na to děláš odkaz jak kdyby to bylo nějak spešl, proč?
      • Akce pro všechny končí 1.1.2012 , pak si připravte kupóny a uhlí

No třeba pro ty , co na Steam pravidelně nechodí a chtěl tak vypíchnout bezva kauf pro ty co by jej jinak minuli .
        A já bych teda upozornil na GTA Complete pack za cca 200 ;)
        • To jo, ale jde hlavně o to, že je to každej den (sice se zpoždenim) napsaný v bleskovkách ;)
          • Každý den to tu právě není, proto sem dávám akce, který mě zaujmou. Ze začátku jsem prošvihl pár věcí, protože jsem o nich nevěděl. Radši to sem hodím, ať má šanci to vidět víc lidí, kteří netráví půl dne na steamu. *3*
            • Jojo :) A stim půl dnem :D Stačí tam mrknout v sedm večer ;) Vždy v sedm tam totiž je nová akce, ale zas je přetížen server :/
        • JJ ten pack stojí určo za zmínku nemálo brutal. :) Prvně sem si říkal jestli se nějak nesekli. :) *16*
  • drasta
  • ringmancz

LittleBigPlanet 3 bude i na PS3

https://twitter.com/StevenIsbell/status/476405948609998848
    http://www.playstationlifestyle.net/2014/06/10/report-littlebigplanet-3-ps3-also-coming-to-playstation-3/
  • Podle herního obchodu GameStop vyjde Guild Wars 2 dne 26. června 2012.

Neni to jeden z tech obchodu, podle ktereho D3 vyslo uz v prosinci 2011?
  • WhySoSad
    Doporučili byste They Are Bilions pro někoho kdo má rád city building strategie, vylepšování, micro management a celkově i defense hry? Baví vás hra i po třeba 6 odehraných hodinách?
  • Keyz

O důvodech úspěchu Divinity: Original Sin se Swenem Vickem (nebo jak se to ku*va skloňuje)

http://www.gamespot.com/articles/divinity-original-sin-a-big-success-future-project/1100-6422120/
    .
    • Morraw
      Jo Larian s Original Sin nastavil laťku hodně vysoko, jak pro sebe, tak pro ostatní. A ten jejich editor je úžasný. Už se těším na ty přídavky od samotných hráčů.
  • Jack1947

Jeden z tvůrců The Division 2 by rád čistě singleplayerový spin-off.

SOUHLAS!

Tohle by bylo rozhodně zajímavé.

• radim.zaty

Destiny 2 nemůžeš ukrást, co?

• Jack1947

Kdybys mě ZNAL věděl bys že jsem to dopařil minulý rok už když dávali v akci a ted čekám na září na ty 2 dlc až to bude migrovat na steam ;)

• A kdo by tě asi tak chtěl doopravdy znát? Možná tak tvoje matka...😂

• A kdo by tě asi tak chtěl doopravdy znát? Možná tak tvoje matka...😂

• Jack1947

Bereme za slovíčka ? já nevím ale tady spousta lidí ( nebo pár )tvrdí že si přečtou pár komentů od někoho a už o něm vědí všechno.

Ne jde o to kdyby mě tady znal na webu věděl by to.

• On o tobě ví to hlavní, jsi zloděj. Nuff said.

• Shadows over Riva

na http://www.gog.com/downloads_quality teď probíhá takový testování rychlosti připojení z různejch částí planety... pokud se zúčastníte, máte šanci vyhrát kód na hru Realms of Arcania - Shadows over Riva, fantastický starý RPGčko...

a pokud se vám účtastnit nechce, tady je kód, kterej jsem tam dostal, protože tu hru už mám koupenou:
    D48ESBVC

stačí zadat na stránce gog.com/gift
    • Fajn, nedávno rozdávali první dva díly, tak teď už je to komplet. Na druhou stranu, hrát už to asi nikdy nebudu...
      • já nedávno rozjel zas tu trojku a byl jsem úplně nadšenej, úžasná atmosféra města, potkáváš skvělý postavy, nejrůznější eventy, pomalu se seznamuješ s tím, co se ve městě děje...

ale pak přišel první soubor - podle názvů kouzel vůbec nepoznáš, co dělají, stejně to platí u spousty skillů, dál pak tahání po kapsách miliardy předmětů, o kterejch netušíš, jestli k něčemu jsou... to byl můj konec (velká škoda)
        • Atmosféra by se dala krájet ... na to dám hlavu i dneska . No a kouzla :) tehdy mi to nějak zmatené nepřipadalo samozřejmě graficky se kouzlo dost opakovalo , ale název a účinky ty byly dost odlišné ;) . Skilly a předměty ... ano je jich tam víc , ostatně jako v reálu nikdy nevíš co se ti bude hodit ...

Pro mne etalon RPG ...už je na poličce .Díky za info
    • ucho
      tady máte taky jeden kód: D49FU8CU
  • Ronox

OT dotaz na Dark Souls

Jak je to teď s MP, když nejde GfWL? Dal bych si konečně "coop" s kámošem, ale nevím jak to teď vlastně půjde/nepůjde. Zkoušel někdo?
    • michelangelocz
      Ja GfWL PC verzi mam. Naistalovanou pres steam (staci zadat seriovy cislo z krabicovky). A MP beha naprosto spolehlive. A byt by GfWL melo byt mrtvy, tak je stale nutny se pres nej do hry prihlasovat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit