-
Ad Hatred
Vekoslave mam fakt strasne silnou pochybnost ze jsi to vubec hral.
Ta hra je fakt nejlepsi top-down shooter co jsem hral. Promin Alien Swarme a Hotline Miami... ta atmosfera, efekty, strelby, vybuchy, reakce nepratel na zasah a dalsi spousty detailu z toho delaj fakt unikatni top down shooter. Nic takovyho jsem zatim nikde nevidel a moc se mi to libi. Nasili nenasili tohle me proste bavi. -
-
Až na tu neoptimilizaci souhlas, jen to nemuselo bejt tak drsné ty respawny aby si měl chvíly na oddych...
-
právě jsem před koncem a musím uznat, že prvnímu Postalu rozhodně nedělá ostudu a opravdu mě to baví. Je tam množství detailů které chybí i velkým hrám, destrukce prostředí je vynikající, zbraní je méně ale stačí to. Všechna těla zůstávají na místě, takže v závěru každého levelu je na to všechno krásný pohled. Navíc je to slušná výzva, a místy se mění trochu až v taktické přestřelky. Na černobílou stylizaci jsem si ale nezvykl, myslím, že to hře uškodilo a AI je opravdu špatná, dělá jim problém oběhnout i jednoduchou překážku, civilisté nabíhají před hlaveň atd.
Celkově mám z toho pocit, že museli na konci vývoj urychlit a docela to nedotáhli. Stačilo by pár změn, opravit AI, přidat ještě 2-3 levely, lépe hru zoptimalizovat, nahodit řádné barevné textury ať to nepůsobí monotónně a bylo by to bezproblémů na 8 z 10.
-
-
Oficiální Playstation magazín tvrdí, že na technologii Frostbite 2 poběží i Mirror's Edge 2....
to je ten uzasne slozity engine, ktery zadny smrtelnik, krome bozskych vyvojaru neni schopen zvladnout?
viz:
“Když se podíváte na Frostbite engine a na to, jak je komplexní, pochopíte, že by to bylo pro lidi příliš náročné, vzhledem k tomu jak se tam budují úrovně, destrukce a všechny tyhle věci. Je to docela záludné,” řekl Soderlund.
Podle něj by to byla pro lidi jednoduše příliš velká výzva. *7* -
-
Jn,to je trapna vymluva,jak si zajistit svym predrazenym DLC prodeje.
Ale pokud jsou ty famy o ME2 pravda,tak budu mit velkou radost,protoze mirrors edge byla jedna z mala opravdu originalnich a povedenych her za posledni roky,pokud nebudu brat v potaz indie scenu.
-
-
Easter eggy ze hry The Elder Scrolls V: Skyrim v čele s odkazem na hru Pacman.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Bifmj1O3D24 - konečně ta hra za něco stojí. -
Zaposlouchejte se do zremixovaného soundtracku hry Final Fantasy XI. Nejde o žádnou rychlokvašku,...
Když jsme u těch soundtracků, tak pro mě je jeden z nejlepších právě tento http://www.youtube.com/watch?v=Of8UYlIBAyQ -
-
som na to radšej nemal klikať, iba som sa zbytočne nas*al ako R6 dopadol *9*
-
http://www.youtube.com/watch?v=bKadAkbl4Gw
-
-
Potvrzeno: No Man's Sky vyjde na PC a PS4 22. června, cena byla stanovena na 60$. (+ systémové požadavky)
pěkná pálka. na PC hru solidně drahé. očekávám ale spíš vlažnější přijetí a nudu. tohle nemůže fungovat. -
-
Jsem moc zvědavý co z téhle hry nakonec bude ... cenovka padla mimo můj záběr ale uvidíme s čím budeme nakonec mít tu čest .
-
-
U her, které by byly podobné Heavy Rain vidí Sony velký potenciál růstu.
heavy rain je lahudka,moc jsem si to uzil (farenheit taky) -
enclave
I7GR2-3ZHTP-ZC652 -
-
Díky
Díky ;) -
-
neni zac *3*
-
-
"neni zac" ty si ale nic nikomu nedal takže nemáš říkat tohle slovo *7*
-
-
-
-
Lunární Nový rok v DCS World
-
-
*slint*
-
-
NVidia odhaluje službu GeForce Experience, která za Vás zvládne nastavit všechny grafické detaily...
Nechce se mi věřit , že na něco podobného jsme měli čekat :( .
"...V současné době je nejméně polovina osobních počítačů vybavena grafickým procesorem s nedostatečným výkonem ...." dokážeme vám že potřebujete nejnovější grafický subsystém právě od naší firmy ;) . -
Má zájem nějáký GoGař o klíč na System Shock 2? For Free
-
-
Já bych to bral, ale hru jsem zkoušel rozehrát asi už 4x a pokaždé jsem to po 30 min vypnul a smazal.
-
-
Proto jsem sem nedával klíč rovnou, věděl jsem že tu slídíš ;-)
Kdyžtak mi napiš na qwer@tiscali.cz a pošlu ti ho. -
-
Kéž by to tak dělali všichni, pak se teprve ukáže kdo opravdu o hru stojí a kdo jen sbírá hry co beztak nehraje. *4*
-
-
-