-
Já měl 70% hrY co jsem nehrál klasika a nebo, to že jsem se spletl.
-
-
Jsem spokojen s 67 %. Ale byl to dost nevyrovnaný kvíz. Jednou ukážou jenom hajzl a jindy ukážou Hitmana nebo Alana Wakea v plné parádě o Southparku nemluvě.
-
-
Southpark Hitamana a Alana jsem poznal hned! Nojo... ještě kdyby se dalo opravit kolikrát je to těsné.
-
-
Konečně něco co si můžu pustit v práci, prodávam koupelnoví věci :D
-
-
83% většinou podle interfacu :D, tam by se zrovna hodily záchody z Borderlands.
-
No vidíš pak napiš jak si dopadl. Já jsem si říkal dám to na 100% a ejhle dal sem 70% páč po prvním přehmatu jsem se trochu znejistěl.
-
-
Tím spletl myslíš to, že jsi to nevěděl?
-
-
Ne spletl, nebudu psát co jinak bych byl nařknut z pomáhání. Zrovna podle hajzlů se hry poznávají docela špatně jenom si to zkus a napiš jak si pochodil.
-
-
Tak jsem to zkusil a bylo to hodně jednoduché. Tipoval jsem u jedné otázky.
Váš výsledek: 100 %
ZvonHydroxid sodný>> Instalatér <<
Toaleta,
WC, záchod, klozet, hajzlík, kadibudka, latrína, pisoár - nic z toho
vás v našem kvízu nezaskočilo, váš přehled je vynikající. Gratulujeme, s
těmito znalostmi se ve světě neztratíte! -
-
No vidíš, o čtyři otázky lépe a měl bych taky 100.
-
-
Pořád mi není jasný ten koncept splést se. Jaký je rozdíl mezi nevědět a splést se? Jakože to víš, dáš ale omylem špatnou odpověď?
-
-
Myslel jsem jedno a byla to hned odpověd pod stačí ?
-
-
-
-
-
Tak se dnes prý spustilo Warface. Stojí to za to? Nebo je to prostě jenom další tuctová MP střílečka? Nemám moc rád šílený tempo, takže je to pomalejší, nebo člověk nestihne ani zamířit, a už je dole?
-
-
Ja si dal 2x COOP hry pac nic jineho neslo po treninku. Skoda ze vsichni meli assaulta a proste hrr dopredu za checkpointem, ja tam za snipera pekne za nima ''takticky'' koukam nahoru na budovy a pekne vyhlizim enemy snipery.
-
-
Tak to je samozřejmě riziko random coopu. PO první misi jsem se rozhodl že pokud budu možnost tak jenom s kámošema :D
-
-
Jo, není problém vytvořit soukromou místnost a pozvat si do ní jen kámoše. :-)
-
-
-
Mně se například ani nenačte stránka, kde bych se mohl registrovat. Buď to ještě nejede, nebo už to nejede *1*
-
-
Vypadá to totálně přetížené, což se pár hodin po startu open fáze dalo čekat.
-
gface.com kdyz dam tak me to taky nenajede, ale slo mi se regnout pres http://www.warface.com/ a pak z odkazu na mailu se to nacetlu i kdyz pomaleji.
-
-
Nejde to už ani tam, zkoušel jsem, spadly login servery asi.
-
-
-
No, tuctová určitě není, už kvůli grafice. Jinak je na tobě, jestli budeš hrát klasický MP, kde je to o postřehu podle toho, s jak moc dobrými hráči hraješ, jako vždy, nebo jestli hraješ COOP mise, tedy PvE, kde hraje až 5 hráčů spolu proti PC, tam je tempo samozřejmě jiné a je to největší novinka téhle hry.
-
-
Díky. A jde coop hrát jen ve dvou?
-
-
Teoreticky ano, prakticky jen na lehčí obtížnosti, nebo když jste sakra dobří a/nebo máte koupený oživovací mince.
-
-
-
-
Zaregistrovaní členové stránky Gamespot si mohou stáhnout PC demo Saints Row: The Third. (thx DeaSun)
To "demo" je jen ten obyčejný tvořič postav, o kterém jste už psali. -
-
mnó.. tak já to zase smažu *5*.
Díky za info. -
-
Omlouvám se, příště nějdřív stáhnu a pak až budu psát. Vyznělo to tak, ale pak jsem zjistil, že to pouze prodlužuje dobu, ve který si můžem editor stáhnout :-/
-
-
tak tak.. niekto tu v redakcii nema prehlad :)
-
-
Pařmeni a pařmenky doporučte mi ňákou hodně atmosférickou hru založenou na příběhu, žánrově to může být cokoliv ale nejraději bych něco jako naposto dokonalej Pathologic, spousta záhad, tajemno atd... Nehledám něco jako F.E.A.R nebo Cryostasis, takže ne hru stavěnou na akci...
-
-
Kamarád si nemůže vynachválit Call of Ctulhu. Jinak jsem nedávno dohrál Thief 3, sice to není to co hledáš, ale rozhodně doporučuju kvůli atmosféře vyzkoušet (hlavně známá mise v Shalebridge Cradle)
-
-
Taky doporučuju
-
-
Neblázněte borci Lovecraft je můj nejoblíbenější spisovatel, Dark Corners of the Earth jsem dohrál už 5x, kdyby ne musel bych se zabít je to jedna z nejlepších her co jsem kdy hrál...
Jinak si už dlouho říkám že bych měl Thief zkusit...
-
-
-
Amnesia :) Ale náhradní trenky si vem :) a nejlépe alespoň sto
-
-
Dead Space i Bioshock jsou parádní hry ale moc akční a na to teď nemám tu správnou náladu... Amnesii a the Void jsem dohrál nedávno a od obou jsem se nemohl hodiny odtrhnout, The Void obzvlášť je to geniální záležitost, to je přesně ten styl co hledám...
-
-
Co treba Penubra,je to od tvurcu Amnesie a nese se ve stejnem duchu.
-
-
-
Zkoušels The Void? http://www.youtube.com/watch?v=5I2bFV0dapU
Povedená a opravdu hodně zajímavá hra. -
Dead Space 1, Bioshock
Aha, tak Pathologic neni zrovna co jsem si predstavoval :D -
Chtel jsem se zeptat jestli jsi hral Alana ale pak jsem kouknul na gameplay videa z Pathologic :D
-
-
:) Alana jsem hrál taky je to dobrá hra ale hledám spíš něco míň akčního... Pathologic doporučuju když na to takhle koukneš tak to vypadá nic moc ale až se ponoříš do příběhu a atmosféry toho temného města uprostřed stepi tak se nedokážeš odtrhnout...
-
-
-
Další steam výprodej
a zase Steam Awards, tentokrát víc kategorií (pokud si dobře pamatuju)
http://store.steampowered.com/SteamAwardNominations/
Shadow of War měsíc po vydání -40 %, lootboxy asi nesypou, The Evil Within 2 za půlku a PUBG neslevnilo ani o korunu -
-
Cos dal v awards?
-
-
večer vychází SUPERHOT
recenze zatím pozitivní
http://www.metacritic.com/game/pc/superhot -
Všechny oblasti světa Dark Souls, který bude 3-4x větší než v Demon's Souls, budou odemčeny...
Co na to říct jiného než FUCK YEAH! Tahle hra atmosférou smetla všechno, co jsem hrál od dob ICO. Ta urputná snaha člověka projít přes úžasného bosse tu zase nebyla od dob SotC. Bring it on! -
-
Kdybych mohl, tak ti dám +mega. *4*
-
-
Legend of Grimrock - recenze GameBanshee + videa
Pouze jsem to zběžně prohlédnul. Je vesměs pozitivní, extra chválí puzzle. Jak nápaditost, tak i obtížnost.
http://www.gamebanshee.com/reviews/107559-legend-of-grimrock-review.html
Tuto ještě video rezence od Elder Geek: http://www.youtube.com/watch?v=Q1pRhK6J6K8&feature=player_embedded&noredirect=1
A zde i video od Total Biscuit. Nekoukal jsem, protože prý obsahuje spoilery: http://www.youtube.com/watch?v=dzIiXx-8BHc&noredirect=1 -
Dishonored 2
Nabídne mód či herní možnost, že nebudete mít žádné vylepšené schopnosti a dovednosti. Prostě vy, plížení a tichý zabiják:) Tato možnost bude na začátku hry, kdy při rozhovoru můžete schopnosti odmítnout. Podle mě elegantní způsob pro ty, co říkali, že schopnosti ze stealth akce v Dishonored byly horší právě díky schopnostem. -
-
Tak ono první díl šlo dohrát pouze za pomoci blinku, resp ani ten nebyl potřeba používat, jen ti ho Outsider dal.
-
-
Men of War: Assault Squad GOTY Steam Key
Tady máte, je to součást bundlu, ale zrovna tuhle už mám, tak snad to využije někdo, koho bude bavit ;) GDTIK-LYDI4-BA0XJ A napište aspoň, když si to vezmete, ať to pak lidi nezkouší zbytečně.... -
-
Kompletní King's Bounty a Men of War + 2 datadisky *8* Asi si začnu kupovat hry jen z Humble Bundle stranek *1*
-
díky
-