Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz

Xenonauts Leaves Early Access & Officially Released!

http://store.steampowered.com/app/223830/
    • Tushan
      na gogu jsou taky *14*
      • Keyz
        Trailer https://www.youtube.com/watch?v=iOusl2XwYmM&list=UUNeU-ameY0dcKiltExqvhIw
  • Ubisoft doufá, že se časem dopracuje až k desátému dílu Assassin's Creed.

takže vtípek v DEUS EX HR na Final Fantasy bude nahrazen Assassin Creedem;-)
  • Malleth

Rozhodněte svým hlasem souboj hrdinů. Kdo je větší borec, Ezio nebo Batman? Výsledek hlasování...

Co tam dělá Ezio? Takovej ocas
  • Pirátství a digitální distribuce

Prosím všechny hráče kterým je 25 let a více aby vyplnili muj dotazník na téma digitální distribuce a pirátství PC her k mé bakalářce. potřebuji respondenty JEN ve věkové skupině 25 let a více, ostatní věkové skupiny se nebudou již započítávat, děkuji moc všem! (a omlouvám se redakci za spam)
    https://docs.google.com/forms/d/1o6JNoxR4GA0rn_kRj4YYu9WxUSvWrP-bi429KM6Y0Zw/viewform?usp=send_form
    • Jack1947
      Na vyplnění tvého dotazníků si musím počkat ještě 2roky, ledaže bych lhal ale to by ti asi moc nepomohlo. *3*
      • Nekdy tvoje prispevky vypadaj jako by to bylo minimalne 10 let

*1* *1* *1*
    • Nak mi ten odkaz nefunguje...
    • pěkně zpracovaný dotazník
    • Taky jsem ti to vyplnil...
    • Miserius
      S dotazníkama pozor, mě řekl vedoucí práce že jsou určitý pravidla a směrnice pro dotazníky a když bue v komisi někdo kdo tomu rozumí, může ti to omlátit o hlavu... Pokud jsi to teda už nekonzultoval...
      • Kdyz to trosku prezenu, tak co se tyka dodrzovani nejakych pravidel, tak je tam spatne skoro vsechno :D
        • Miserius
          No já měl mit v bakalarce taky dotaznik a kdyz mi to vypravel tak jsem se na to radsi vysral
    • vyplneno, ale nektere otazky a odpovedi mas formulovane "divne"

např.
      Jaké je Vaše nejvyšší dosažené vzdělání? *
      Základní škola
      Střední škola
      Vysoká škola
      Žádné
    • mas to tam, kamo
      • Díky moc! :)
  • Ano, ani na letošním Gamescom nechybí cosplay krasavice.

Proč psal Drdatank na twatter cosi o tom, že JD na GC není když podle konce toho videa dorazila očividně celá redakce EG?!
  • The Flame in the Flood je zdarma na Humble Bundle.
    • Mart9
      Vida, další hra, u které jsem čekal na slevičku a nakonec ji mám zdarma *15*
      • Jack1947
        Nezapomen ještě na tu druhou at máš všechny *7*

Kolik her zdarma si odehrál ty nebo Draken to je fuk ! Já ti to řeknu já žádnou a už mě to ani nebaví sbírat a hltit si Steam.
        • Mart9
          Jaká je ta druhá?

Sbírám ty hry na důchod. Teď makám, abych v důchodu mohl hrát hry.
          • Jack1947
            Vlastně 2 ale asi tě nezajímaj a jednu si už hrál Na STEAMu nyní můžete zdarma získat Oddworld: Abe's Oddysee (zde) a Yet Another Zombie Defense (zde).
            • Jack1947
              Abe odyssey neznáš ? wtf lol
            • Mart9
              Díky, ani jedna mi nic neříká, tak to nechci hrát ani zdarma stahovat.
  • Zaklínač 2 nabídne nepřeberné množství možností v nastavení grafiky.

Snad půjde grafický zážitek zredukovat natolik, aby můj hw neshořel na prach. *1*
  • Morraw

Shadowrun Returns ve slevě na Steamu -75%

Skvěle načasovaná sleva před vydáním Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut

http://store.steampowered.com/app/234650/
  • Battlefield 3 prý vypadají na konzolích stejně dobře, jako na PC. DICE se nám to brzy chystá...

...Sry ale to je blbost pánové, nebo spíš zapoměli dodat jako na PC s Low nastavením úrovně grafiky... :P nechci zase rozpoutat konzole versus PC prestrelku, ale dnes se to tak holt dělá. Úroveň detailů objektů a textur jsou na konzolích na low (záleží na náročnosti hry), LOD je na minimu + objekty mizi skoro pred kamerou, stíny mají nižší rozlišení, pokud jsou dynamické mizí skoro pod kamerou a jediné co zůstane jsou postprocessing effekty aby to mělo svůj "cool" šmrnc.
  • x_ander

Obrazem: Aktuální vizáž Jade z Beyond Good & Evil 2.

Je fajn vidět, že se kolem té hry aspoň něco děje :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit