-
Doporučuji článek "Pomozte vybrat obal Kingdome Come" na český odnoží EG :D :D :D -
-
No kolem a kolem ty návrhy fakt stojí za prd. Fajn je ten co mají teď, připadně variace artworku, který byl na obálce Levelu.
-
pan zakladatel svou demencí nakazil i diskutující (teda pokud si to tam nepíše sám)
-
-
To je zas dílo hodné mistra. Odstavce s "hodnocením" uvádí už tradiční plural maiestaticus "dle našeho názoru", návrh s gotickými ozdobnými motivy považuje za "až moc futuristický, jako by šlo o příští BioShock"*4*Čtvrtý obal "je fajn v obsažení koně a armády (sic), což šikovně vystihuje podstatu bitev v Kingdom Come", a následuje divení, proč "není v pozadí hrad na kopci… když Američany taková pro ně exotika láká?" (sic!). Někde mu vadí, že "hrdina nemá helmu na hlavě, což je proti všem trendům", jinde zas, že postavě "ani není vidět do obličeje". Ani poslední návrh, kde má hrdina helmu a zároveň je mu vidět do obličeje, ale prý není to pravé ořechové.
Moc se přimlouvám za podobné komické kusy na Games. Od té doby, co absentuje Honza Konfršt, je tu o zábavu nouze. -
Jenom ti věrní mohou pobývat ve světle moudrosti velkého zakladatele ambasadora a čerpat z jeho studnice moudrosti. Ostatní malověrní nejsou hodni jeho velikosti a proto byli uvrženi do věčného zatracení a již k němu nemohou promlouvat ani číst jeho moudrá slova na Twitteru.
-
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=yUHl9ZThXU0
Screw Steam
-
-
Největší sr*čka, jakou kdy udělal...Jo Epic umí platit dobře, tady jenom přišli na to, jakou má on cenu...Prostě mu přeskočilo...Jinak Epic Store opět pod masivním útokem a únikem dat. 15 emailů během dvou dnů, že se mi někdo snažil bouchnout na účet. ¨
Epic Store není konkurence, je to mor. Mor peněz dětských "hráčů" pastelkového BR, který si kupuje exkluzivní tituly. Navíc doteď nesplňuje ani takovou banalitu jako GDPR například. Ani mě nepřekvapuje, že zrovna ty, jeden z nejhorších fanatiků a zastánců exkluzivních titulů z toho tak tečeš:)
-
-
Tropico 6 nyní nabízí El Prez edici, se kterou dostanete dva turistické oblečky, rybník s plameňáky na zahradu vašeho paláce, digitální soundtrack a kalendář.
Nebyla tady náhodou nějaké scéna, že už sem nebudeš chodit?
-
A ty seš tedy na Epic Store zaregistrovaný?
-
-
U Epicu už nějakých pár let. Kvůli UT a tomu, že jsem se učil v Unreal enginu:)
-
-
proč jsi tak hloupý?
-
-
Jdi si dělat kotouly. Evidentně jediné na co stačíš.
-
-
Chápu, že jsi prostinky, ale proč na to pořad upoznujes?
-
-
Upoznujes? Víš Spiritku, tolikrát jsi dokázal, že jsi naprostý fanatik, co se týká herního světa, že bych raději držel hubu ohledně nějaké "prostinky"...
-
-
Reakce na příspěvek:
Hele, sněhová vločka a histrión iSpirit tu plácá něco o kritickém myšlení, urážení a argumentech. Po tom, co tu vyzvracel 2x ad hominem a nedávno tady lidi označoval za kobliháře dřív, než vůbec začal argumentovat. Tenhle pacient mě vždycky pobaví.😂
-
-
Reakce na příspěvek:
Tvé rétorické vyjadřovací blitky jsou pořád stejné. Je celkem jedno jaký používáš nick. Blbé je, že už nemůžeš používat x nicků v jednom vlákně jako kdysi. Je pravda, že tenhle nick ti sluší. Rovnou všem ukazuje, že jsi cement non plus ultra, nemusí tě ani číst :). Všem jsi usnadnil práci, za což máš pochvalu. Jinak snad nejsi uražená kobliha, to by mě fakt mrzelo.
-
-
Reakce na příspěvek:
Už mě vážně nebavíš. Já jsem tu hodil jen jedno video, nijak jsem ho nekomentoval, nikomu jsem jeho názor nenutil. Že jsi nedopečený kapr, co má problém s agresivitou a přemýšlením, já za to nemohu. Běž si zchladit žáhu na jeho kanál, já to video nedělal. Pokud chceš vést diskuzi, zkus použit mozek a napsat věty bez urážek, agresivního chovaní a zkus podat i nějaký argument, pak tě někdo může brát i vážně. Do příště mě proboha ignoruj ty uřvaný hlupáku. Pokud bys náhodou opět měl tendenci na mě v budoucnu reagovat, zkus použit mozek a svůj názor vyjádřit jako člověk, který je schopen kritického myšlení a ne jako uřvaný lidoop.
-
-
-
-
-
-
-
Preview
Ahoj,
kdyby se nějaký MMORPG pozitivní hráč, nebo milovník Minecraftu chtěl těšit na něco velmi zajímavého, doporučuju Evequest Next a Landmark.
http://mujsoubor.cz/magazin/everquest-next-a-kral-se-vraci-jako-free-to-play-mmo -
Overwatch si může te od 18.11. do 21.11.
Overwatch na víkend zdarma -
-
a ještě se dá vyzkoušet Steep
-
-
Kariéru ve Forza Motorsport 5 bez jednorázového připojení k internetu (pro stažení potřebného obsahu)...
Není to stoprocentně herní, ale myslím, že zaujme. Apropo, 1:32!
http://www.youtube.com/watch?v=FviLQ-PJTb0 -
-
Pardon za špatný nadpis, nějak to tam skočilo.
-
-
Legend of Grimrock 2
KVCBZ-K787R-W7FM8
TIS-100
2GH2M-9AWF7-KMEZB
Nemáš zač Drakene -
-
Nic pro mě *3*
-
-
Tvl ty to tady musíš sledovat 24/7, to jinak není možný.
-
-
-
Kolegové ze slovenského herního webu Sector.sk vypustili do světa vlastní iOS aplikaci. Je zdarma...
Doufam, ze nezapomenete i na nejrozsirenejsi smartphone system v CR Android jako to udelal posetily eurogamer.... :] -
Něco pro nindži, kteří se neštítí Indie her.
5GAE8-MY98V-LMFGW
*3* -
-
ani děkuju nenapíšou, co to bylo horste?
-
-
Oba díly Valley Without Wind. Měl jsem nějaký přebytky tak jsem pár věcí rozdal.
-
-
tak snad si to užije
-
-
Snad při tom zhyne. *10*
-
-
Bych spíš koukal, že uvedli na Novinkách název hry správně. *15*
-
Bys koukal vid, kdyby na Novinkach najednou zprava: Náctiletý zemřel při hraní Valley Without Wind *1*
-
-
-
-
-
-
lvl předplatné
Přemýšlím o Gold předplatném Levelu. Hlavně kvůli PS4 verzi Mortal Kombat X, abych řekl pravdu. Jenže v popisku je psáno, že se hra posílá po domluvě. Má s tím někdo zkušenosti? Abych hru nedostal až za půl roku *1*