Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Crysis 3 bude spíše duchovním nástupcem prvního než druhého dílu.

Takovych reci bylo i u dvojky a jak to dopadlo
    • Jazz
      Takže oni udělali 2x 2. díl ?
      Wow
  • ringmancz

Mafia III

https://mafiagame.com/

odhalení příští týden, podle aut to tipuju na 70. léta
    • Vypadá to na pěkné genderově vyváženou hru. To je dnes jeden z nejdůležitějších aspektů...
      • navíc podle afro učesu ta ženska muže byt černoška. to by teprve byla legrace - černoška na vyšším ranku v hierarchii mafie v usa. nevím ale myslím že v 70. tam byl rasizmus ješte docela silnej a mafie byla italska
        • v 60-70.rokoch bolo v usa rozsirene teroristicke hnutie black panthers
      • Keyz
        Tak dělají to v Americe. Lze očekávat něco podobného jako filmy kde musí být x věcí aby to nikoho neurazilo a poté se podle toho dělá film / hra....

Tento směr je strašný a snad to zde nebude...
  • Syndicate

Původní Syndicate je zadara na Originu, tak sosejte pánové a dámy
    • Jack1947
      Ještě že né ta hrůza z před pár lety. Jinak díky za info už je v knihovničce. *4*
      • Upřímně, dnes už Syndicate zase taková sláva není.
        • Jack1947
          To jo ale určitě i přes léta lepší než ta hrozná střílečka.
          • Hrál jsem jenom tu první hru, ale vzhledem k tomu, že to jsou naprosto odlišné hry, tak se to dá asi těžko nějak porovnávat.
      • NZ, no já právě instaluju tu hrůzu a zjišťuju že potřebuju nějaký EA account achjo, další zbytečný login *13* aspoň že to bylo levný
  • ucho

Chce někdo NUCLEAR DAWN (Steam)?

http://youtu.be/kvJfkPSV_mY
    http://store.steampowered.com/app/17710/

Jedná se pouze o multiplayerovou záležitost, takže prosím, ať to dotyčný pořádně zváží, aby hra doputovala k někomu, kdo se s ní opravdu na nějaký čas zabaví... takže mail (popřípadě steam id). Nějak nevím, kde se mi to mezi gifty na Steamu vzalo, nemělo by jít o žádný časově omezený pass...
    • Nenásilná metoda jak rozšířit komunitu kolem hry.

Jinak mám tu samou nabídku jako Ucho, takže kdo by chtěl Nuclear Dawn, tak mail či steamID. (A rovnou se omlouvám, ale odešlu až zítra, protože v práci nemám přístup na steam)
      • Jazz
        V pořádku, děkuji moc :)
    • hruska.vojta@email.cz
      • ucho
        odesláno
        • díky
    • Kdyz uz rozdavas tak tu mam jeden LA Noir, Terrarii a Maxe jednicku a dvojku. Vse na steamu.
      ----------------------
      Konec, rozdano... vsem zucastnenym preju mnoho zabavy.
      • Uz nemame na sklade nic krome quest passu do Red Orchestry 2.. ale kdyby to nekdo chtel zkusit tak se hlaste.
      • Zvratka
        Nebyl by prosim Max 2? Moc prosím *1* http://steamcommunity.com/profiles/76561198034192877/ :)
        • Tak se musim moc omluvit ale ve vsem tom rozdavani jsem omylem poslal maxe misto terarie takze uz mam jen quest passy :(
      • slusně prosím o terrarii o té hře sním už dlouho http://steamcommunity.com/profiles/76561198018525783/
        • Mas ji tam!
      • Miserius
        Myslis, ze bys mi mohl darovat Maxe jednicku? Smutne koukam :) *14*
        • Mate ho tam, pane.
          • Miserius
            Veliké díky :) Poprvé mi nekdo neco dal zadarmo za celej muj zivot *15* *14*
      • ucho
        LA Noir bych klidně bral :)
        • Odeslano a sorry za to uklepnuti... myslel jsem ze mas v mailu pan Vindra.. :D
          • ucho
            díky. no nejsi první, kdo se kdy uklepl :D
            • Njn i tak me to dojima jak na sebe i tady na diskuzi muzou byt lidi hodny :D Skoro jsem zamackl slzicku.
  • Dobrý podvečer,
    zaprvé bych se chtěl místním erudovaným omluvit za svoji donebevolajicí idiocii, ale nedá mi to: kdybych chtěl prodat krabicovou verzi (dejme tomu AC III Freedom Edition), která je už spojena s mým Uplay účtem, pravděpodobně neexistuje možnost, jak předat i onu hru, že? Ta je spojena s mým účtem až do skonání světa, takže si můžu placku klidně nechat, a prodat jen fyzickou část edice, že ano? Nebo to jde nějak udělat?
    Předem děkuji za odpovědi.
    • Veskoslav
      No je to spojené jako siamské dvojčata, které nelze rozdělit kvůli zdravotnímu riziku. Placku si můžeš nechat na památku. důležitý je ten uPlay účet, kde je hra.
  • MickeyMutant

Madness? No. This is Blizzcon!

8 z 10 článků o Blizzardu na hlavní stránce? Chápu, Blizzcon je jen jednou v roce, ale tím spíš byste si v redakci měli Adama po ty dva dny ohlídat. Blizzcon na obzoru - Homola pod zámek. Odstranit všechny klávesnice, tužky, pera z dosahu, zablokovat připojení a jednověté svodky strkat na lístku pod dveřma maximálně 2x denně jen jako prevenci proti sebepoškozování.

EDIT: teď už 9 z 10*4*
    • Veskoslav
      Podívej se proboha na ostatní média například PC Gamer atd. Všichni informují v takové míře. Chápu, že lidé jako ty, GGG a spol se z toho můžete s prominutím pos*at. Ale jestli sis nevšiml, tak je víkend a o víkendu se tady málokdy něco píše, takže je to naopak zpestření. A komentář haha nemá ani cenu rozebírat, ten jeho mindrák z něj přímo stříká. Kdyby nebyl Zaklínač, tak si najde jinou hovadinu, co bude omýlat stále dokola.
      • Proč je Zaklínač hovadina?

(já vím slabší joke)
      • MickeyMutant
        "Omýlat"? Fuj, Veskoslave! Teď už to naklikávání chápu. Zřejmě nějakej češtinář.
        • omylena neplati
    • Pořád lepší než něco o Witcherovi 3. To bylo dva roky v kuse PR o každém prd, takhle máš jeden víkend v roce. Kde je problém? Tak to nečti a čekám, že na mě zareaguješ kurzívou.
  • Bethesda vám předhazuje třetí kryptické teaser video z chystané hry, kterou (zřejmě skrze IGN) oznámí...

Mno podle toho druhého kryplického videa bych to typoval na Plants vs Zombies: Reality. Ale jinak teda hádám, že je to ta hororovka od toho japkáče, kterou jste zmiňovali ve článku, nevzpomenu si na název. :)
  • Jedna paní povídala, že následovník Playstation 3 ponese (kódové?) označení Orbis, popohánět...

Ja bych to videl velmi rad - "lepe" (optimalizace, nastroje, debug, ...) by se na konzoli vyvijelo.
    Pristi generace konzoli musi bezet na 64-bitovem CPU. x64 ARM CPU jsou zatim stale v plenkach, takze zbyva IBM, AMD nebo Intel - je potreba dostatecne dimenzovana produkce a podle me by do nejakeho mensiho vyrobce Sony ani M$ nesli.
    Technologicky uspech architektury XBOX 360 (vsestranne CPU a pametova architektura) napovida tomu, ze by nove konzole opravdu mohly byt postavene na platforme Intel nebo AMD. I v M$ se povida, ze rok 2012 rozhodne o CPU a GPU do nove konzole a pak bude nasledovat relativne dlouha etapa designu a navrhu architektury ostatnich systemu.
    • Tak ted jsem zaslech zajimavou zpravu z M$. Do nove konzole pripravuji audio system a jeho ovladace se pisou pro Windows. Z toho mi vyplyva, ze nova konzole pobezi na jadru Windows (ze by W8)?!
      To take znamena, ze minimalne audio system nove konzole neni hotovy.
    • technologicky uspech xbox 360 architektury? notak dyt je to jen unifikovany PC s gamepadem :P
      s ne-ARM AMD procaky nepocitej
    • Novej xbox - durango - uz je davno v aplha verzi. V oboru se o nem vi celkem dost vcetne HW, ale kazdy ma podepsane NDA, takze vam nic nerekne. Prvni devkity uz nektere firmy maji na stolech. :)
      • Silne pochybuji, ze by mel CryTek pristup k necemu, k cemu my a ostatni studia pristup nemame.
        Navic tento a minuly mesic probehly M$ vyvojarske konference. Resila se budoucnost konzoli a dalsi veci. To je vse.
        Zatim jsou vse jen drby. Podle nich ma byt i M$ konzole zalozena na AMD CPU (Opteron 6k). Ale jsou to jen drby. Obcas mi to spis pripada jako prani vyvojaru. Uvidime.
        • posila
          "by nove konzole opravdu mohly byt postavene na platforme Intel nebo AMD"
          Jenom pro uplnost: Myslis tim, desktopove procesory od Intelu/AMD nebo Intelem/AMD vytvorenou architekturu specialne pro next-gen konzole (Intel by treba mohl vyjit z IA64)? Prvni moznost by mi prisla jako krok zpet a zda se mi jako nepravdepodobna. Myslim, ze s IBM Xenonen jsou spokojeni jak vyvojari, tak samotny Microsoft (kvuli tomu, ze se neda rozumne hacknout, tak nejsou cheateri nejaky extremni problem na Xbox Live). Divil bych se, kdyby IBM nedelalo procesory i pro pristi generaci. Mozna CPU ale prikladam moc velkou dulezitost a bude se vetsina vypoctu provadet na GPU ...

Jinak ... rozhodl jsem se v tomhle radsi verit fff, protoze to dava nadeji na Xbox Next v roce 2013. Pokud ma pravdu Phobos, budeme radi, kdyz se k nam dostanou do Vanoc 2014.
          • Myslel jsem upravene desktopy (bylo by to super z mnoha duvodu). Zrovna nova Intel architektura s tri-gate tranzistory (Ivy Bridge, 22nm) by se dokonale na konzole hodila - pokud vim, nikdo jiny zatim tuhle technologii do procesoru implementovat nedokazal (AMD to planuje na rok 2014-2015 s 14nm vyrobnim procesem) - to znamena o 50% nizsi spotreba a asi o 30% vyssi vykon. Efektivita vykon/spotreba je snad jeste vyssi nez u ARM a rozhodne prevysuje IBM Xenon 45nm (coz neni zadne prekvapeni). Maji i solidni integrovanou grafiku, ktera by se dala pouzit na paralelni a 3D vypocty. V tohle ja doufam - ulehcilo by to praci. Necekam, ze tam daji CPU bez modifikaci.
            V kazdem pripade drby rikaji, ze obe platformy pojedou na AMD (XBOX Opteron) a vyjdou pristi rok (jsem vazne zvedavy, jestli to stihnou, ale pochybuji).
        • Nevim k cemu pristup mate vy, ale my mame ve firme podepsane NDAcka a o durango vime vse potrebne. A mimochodem na te MS vyvojarske konferenci ty alpha devkity ukazovali. howg :)
          • Divne, bud tam kolega spal nebo mluvime o jine konferenci... nebo kecas.
            edit: o HW neco vime, ale jsou to jen hrube parametry, ktere ti max. dovoli pracovat na hre pro next-gen, optimalizovany engine stale z techto povrchnich informaci nevyrobis (potrebovali bychom presne znat pametovou architekturu a instrukcni sadu - coz zatim presne nevime). S grafikou problem neni. Asi mame rozdilnou predstavu o "vsem potrebnem" :)
  • Kozy

Spekulace: Naznačil Hideo Kojima nápisem na triku, že Metal Gear Solid V: The Phantom Pain vyjde 22.6.2015 nebo snad datum ohlášení data vydání (25.12.)?

Až na to že to odkazuje na Moby Dicka a kapitolu Merry Christmas. Kojima nám akorát přeje hezký svátky.
  • Amylee.Anderson

Valve: Portal 2 bude pro všechny platformy stejný, přesto člověka dostane především PS3 verze. Jde...

Né člověka, Amíka.
    • To "amerikánské" je to správné, ne? Alespoň podle některých zde diskutujících.
      • Beefcake
        Nojo.. Podle jinejch asi zase bude lepší japonský : D

Jak to ale souvisí s verzema Portalu? PS3 verze je američtější, jo? : D
        • Asi to myslela tak, že většina odhadů a studií se dělá USA na míru.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit