-
Valve stále věří, že se Microsoft poddá a povolí STEAM službu na konzoli X360.
tohle snad nepotrebuje komentar....
http://zeboyd.com/2011/07/18/zeboyd-games-revenue-from-steam-exceeds-1yr-xblig-revenue/ -
-
Je X360 verze bety Battlefield 3 lepší než PS3 verze? Rozsuďte to sami!
XBLIG neboli XBox Live Indie Games je ta nejmensi cast celeho Xbox Live, jedna se pouze o indie games a lze je stahnout a hrat tusim cca v 10 zemich na svete. Porovnavat to se Steamem je nesmysl. Navic v rozhovoru se bavi o Steamworks (incrementalnich updejty) a moznosti samotneho hrani v jedne siti. Tady nejde vubec o Steam jako prodejce her. *4*
-
-
Cliff Bleszinski (Epic Games) nechce hry pro next-gen konzole na optických discích.
Cliff je snílek. Každá nová konzole má tvrdý start, který zpravidla rozhodne o její existenci, a zatím neexistuje spolehlivá celosvětová náhrada optických disků jako formy pro distribuci her a filmů. Internet není všude a je většinou pomalý, flash/rom paměti jsou drahé na výrobu.
Možná za deset let, dnes ale ne. A vůbec, všechny platformy již mají vlastní digitální distribuci, tak proč se tím vůbec zabývá? uživatelé i vydavatelé mají možnost volby. -
Ghost in the Shell: Stand Alone Complex - First Assault .............ABYNB-DV25E-GB2BW
-
-
to máš odkud?
-
-
To je debilita...
-
-
-
EA oznámilo Mass Effect Trilogy Compilation, která nabídne všechny tři díly série v jednom balení....
Na PS3 vyjde kompilace 6. listopadu, ale na PS3 vyjde později..? -
Celosvětově se prodalo již více než 12 milionů kopií Diablo 3.
přitom diablo 3 nesahá Path of Exile ani po kotníky.... ach ten marketing a tradice... -
-
Path of Exile me zacalo nudit po par hodinach. Diablo k tomu potrebovalo par tydnu...
-
-
Já mam Level 73 Rangerku, hrajeme s kamošema a pořad se kralovsky bavíme. první tři akty na normál obtížnost byli easy, ale podruhy na Cruel už to začalo bejt maso
-
njn, PoE te nevodilo za rucicku jak to dela diablo 3 a vyzva te odradila, chapu to dobre? :)
-
-
jedina vyzva co si v PoE pamatuju je v jeskynich videt pres mapu co se deje, venku videt mapu a potom nedostat zachvat vzteku kdyz se de clovek napit a treba vysrat a resetuje se mu mapa coz bylo asi to co me na PoE nejvic stve ze te porad nuti hrat dal nesmis se ani poskrabat na zadku jinak spatna hra to neni prubezne ji hraju porad narozdil od takovyho torchlight 2
-
-
-
tvuj nator nerovna se nazor vetsiny
-
-
noa? já sem řekl to jak to cítim já, je mi jasný že dijabláci budou blejt že jim kakám na modličku, nicméně já se z toho nepokakám :)
-
lid promluvil :)
-
-
jj, za boha a za nator! :D
-
-
-
-
Tento víkend na STEAMu: 75% sleva na hry ze série Tom Clancy's Ghost Recon (mimo Future Soldier) a...
no tahle bleskovka jde s křížkem po funuse, to bylo včera. dnes je Rayman a ještě dvě věci za 50 %
edit: no koukám nevšiml jsem si toho první :D -
-
Di radši fandit našim v hokeji,i když teď je přestávka *1* *1*
-
-
Nepotvrzeno: Tvářemi obalů hry FIFA 17 jsou James Rodriguez z Realu Madrid, Eden Hazard z Chelsea, Anthony Martial z Manchesteru United a Marco Reus z Borussie Dortmund.
No ještě že to není Pepe. -
-
Jak prohlásil Sergio Busquets, tak simulují jen inteligentní hráči. Já bych tam dál krále(CR7)
-
-
Vánoce
Místo hvězdy nad Betlémem, padá Steam :) -
-
Opravdu si přeji, ať ten L4D prodlouží, dokud nedořeší servery a lidi si ho budou moct stáhnout. A čekal bych, že se na to připraví. Ale oceňuji snahu o Vánoční dáreček.
-
-
No to bych celkem uvital pac ted je sance nulova. Bylo by skoda ji propasnout. Konecne uz to jede domu... tedy na HDD. *3*
-
-
-
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn nebude spadat do žánru free-to-play her.
stejně je zvláštní, jak je XI i po letech oblíbená a pořád podporovaná, XIV se to napoprvé nepovedlo, tak uvidíme teď -
Call of Duty: Black Ops se od listopadu minulého roku prodalo jen v USA 13.7 milionů kusů, což prý...
Wii Sports, celkové prodeje přes 75 milionů kusů (zdroj Wikipedia). Troufám si tvrdit, že Call of Duty: Black Ops si ještě nárokovat titul "nejprodávanější hra všech dob" nárokovat nemůže.