Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Battlefield 3 minor patch

Jestli jsem něco nepřehlédl, myslim že by si zasloužila Bleskovku taky výborná zpráva o vydání patche pro Battlefield 3, který nejen že nic zásadního nevyřešil (na co čeká tisíce hráčů už měsíc dva), on ještě zařídil, že si nezahrajete vůbec. WHOAAAA, super. Patch způsobuje "vykopávání" hráčů ze hry díky slavné anticheater ochraně Punkbuster. Nasraných lidí co nemůžou hrát a diví se to vyšlo za paskvil je opravdu hooooooodně. Řešením je snad update serverů, samotní uživatelé nic nezmůžou. Docela síla...
  • V některých obchodech už si můžete koupit silnější Switch, vydrží hrát Zeldu pět a půl hodiny.

Spíš by mě zajímalo, které obchody to jsou?

• Tuším někde v Austrálii, důležitá je spíše informace, že "nový" model lze poznat podle jiného obalu.

• Johnny

Sony pracuje na notifikaci o připojení přátel pro PS4.

Wááááu, dostává se na uroveň X360 *2*
    • Miserius
      Nebo PS3 *3*
  • Deus Ex: Mankind Divided si zapamtuje vámi učiněná rozhodnutí, aby na ně mohl navázat v případném pokračování.

Paráda. Škoda, že to takhle nefungovalo už v Human Revolution.
  • Shadowrun Returns

Ahoj, je tu někdo, kdo se vyzná v Shadowrunech? Vůbec jsem tuhle sérii neznal a pak jsem uviděl na jednom nejmenovaném konkurenčním serveru video z hraní posledního dílu. Dost se mi to zalíbilo a teď vidím na Steamu Shadowrun Returns za stovku (2,8 €).

Takže... Má to cenu? Je tohle dobrý díl na seznámení se sérií?
    • Taky bych se přimluvil za Dragonfall, rozhodně je to ve všech ohledech lepší díl než Returns a za tu cenu je to určitě skvělá volba. Na druhou stranu hrát po něm Returns bude jednoduše horší zážitek, takže pokud chceš naskočit do celé série, tak je lepší začít s Returns a postupně sledovat, jak se ta hra vyvíjí na vyšší level, pokud chceš zvolit jeden díl, do kterého se pustit, tak Dragonfall. A co se týče ukládání, tenhle problém byl jenom zpočátku u Returns, v některém z updatů už je to opravené, takže v jakémkoliv díle už teď jde ukládat kdekoliv mimo boj *3*
    • Morraw
      Zdar. zrovna jsem rozehrál Dragonfall. Returns jsem dohrál loni. Na to, že tahovky a cyberpunk moc nemusím a svět Shadowruun jsem vůbec neznal, tak mě to dost chytlo.
      Returns je dost lineární, ale příběh se mi líbil. Čas cca 20h. Dragonfall se teprve začíná rozjíždět, ale jsou tam kontrakty navíc atd. časově bude o pár hodin delší.
      Příběhově na sebe hry přímo nenavazují. Sem tam nějaké reference. Jestli si chceš zahrát jen jedno, tak skoč do Dragonfallu. Jestli plánuješ vše, tak začni Returns.
      • Chápu to správně tak, že pokud začnu Dragonfallem, nebude se mi už Returns (tolik) líbit?
        • problem je, ze ten zaklad je ve vsech trech temer stejnej (asi se drzi do puntiku deskovy predlohy), takze defacto jde jen o tri jiny pribehy

dragonfall je nejdelsi cca 20 hodin a nejspis nejlepsi, hong kong ma jen par kosmetickych zmen, dylkou je nekde uprostred cca 15 hodin, bavil me nejmin, ten prvni dil deadmans switch (returns je podle me nazev celyho toho projektu, ne primo prvniho dilu) je nejkratsi 12 hodin, ale mne prisel pribeh nejintenzivnejsi

hodnotil bych je 8,9 a 7 z 10 v poradi jak vychazely ds, df, hk
        • Morraw
          Pocitově to tak může být. Ikdyž ty hry nejsou zas tolik rozdílné. Já ale třeba radši hraju vše postupně. Pak jde vidět ten postup, co je jinak atd. Navíc je ještě třetí díl s podtitulem Hong Kong.
    • Pethulla
      Jo, je to dobrý. Jen bych spíš šel do Dragonfallu, který je lepší než Returns a přijde na 2,99.
      Jen si buď jistý, že ti nevadí nenadabované hry se SPOUSTOU textu.
      • Nevadí. Možná mi to vyhovuje i víc.

Dragonfall je hned potom, že? Je tam nějaká dějová návaznost?

A jak dlouho to budu hrát? Prvního Zaklínače jsem kroutil půl roku...
        • Pethulla
          Žádná návaznost. Jsou to samostatné hry, které mají společný jen ten svět Shadowrunu. Co se délky týče, 20 hodin maximum a to se budeš muset hodně, ale hodně flákat. Je to způsobeno hlavně tím, že jsou vcelku lineární s ne moc velkým počtem vedlejších misí.
          • Díky. Ještě poslední detail - dočetl jsem se, že Returns nemá ukládání kdekoliv, ale potom na https://www.kickstarter.com/projects/1613260297/shadowrun-returns/posts/666832 píšou: Save Anywhere: You can save your progress at any time during the game. This functionality will also be added to the original Shadowrun Returns “Dead Man’s Switch” campaign. Je to tak, že přidali updatem ukládání i do starší hry?

Většinou mám na hraní docela omezenej čas a za nemožnost uložit ručně bych střílel.
            • Pethulla
              Myslím, že to tam je. Mám takový pocit, že nemůžeš ukládat přímo v boji, ale mimo boj ano.
  • EA na GamesComu nešetří a na stánku bude mít letoun MIG-21.

Ten už se dá dneska koupit za odvoz do sběru....
  • Lukass

Tak sem se konecne dostal ke Kingdom Come,  a jo bavi me to, Vavruv rukopis je tam znat. 

Ale hral sem to chvilku bez patche a to je neomluvitelny,  vydat hru v takovym stavu. 

Jinak svet,  postavy atd super i soubojak me bavi a nemam snim jedine problem.  Jediny paceni zamku,  zato bych jim naliskal. 

• risa2000

Hrál jsem to na PC s XBox360 bezdrátovým gamepadem a z páčení jsem byl taky dost nešťastný, přestože jsem trénoval, co to šlo. Pak jsem se jednou naštval, koupil XBox One gamepad, se kterým, asi díky tomu, že byl nový (a možná i přesnější), a neměl tak "hrbolaté" snímání, to šlo o dost líp.

• Já jsem to hrál při vydání hrál a bylo to naposledy, co WH dám někdy nějaké prachy a místo toho radši zkouknu video na YT. Ten technický stav mě fakt nas*al a to bylo po prvním patchi a několika dalších v cca. prvním měsíci.

Nestabilní snímkování, technické chyby, zabugovaná dějová linka (hra si mi podělala před koncem hry, našlo postoupit dál, tak jsem ani nenahrával předchozí pozici a dokoukal na YT).

A to jsem se na hru brutálně těšil již od oznámení, byl jsem mezi prvníma, co na KS kupoval a hru jsem vlastně kupoval 3x, protože jsem bral ještě obě sběratelky.

• Mart9

Jestli myslíš day one patch, tak ten je tam kvůli tomu, aby si to nehrál bez něj.

• Lukass

Ten patch co mel 24gb, nez se stahl tak sem to chvilku hral bez  neho. 

• Mart9

No ale je to podle mě nefér říkat, že je to neomluvitelné, když byl ten patch k dispozici hned v den vydání

• Na čínském trhu se nyní mohou oficiálně prodávat zahraniční konzole.

Když je tam vyráběj, tak si je tam oficiálně taky už budou moct pořizovat. Awesome
  • Drakens

Architektura nových konzolí je generaci před nejlepšími PC, tvrdí technický ředitel EA. Brian Fargo...

Je to blbost, PC jako taková jsou ve stejné úrovni některá hige i před...ale samozřejmě ta cena je trošinku jinačí no.
    • GlaDOS
      Architektura je ale něco jiného. Ale stejně, je to technický ředitel EA. A EA tak nějak peče s Microsoftem. Osobně nevím, co by z hlediska architektury mělo být lepší, když je to osobní počítač přeskládaný na jednu desku.
      • No predsa to ze je o generaciu dalej! To je "krasne" na PR zvastoch, dohromady sa nedozvies nic :)
    • Architektura...architektura...čtěte...
  • Podle zakladatele čínské crackerské skupiny 3DM může do dvou let vymizet pirátství. Přispět k tomu má doposud neprolomená Denuvo ochrana, kterou používá např. Just Cause 3.

přispět k tomu bude spíš Steam který umožňuje lepší dostupnost her a v akcích za pár korun

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit