-
Proč to takhle není v každé druhé hře???
http://www.youtube.com/watch?v=n5siVoOYfEY
Kdyby na tom dělaly dva tejdny a udělaly jednoduchej editor aby hráči mohly dělat módy, tak se za měsíc budou topit v penězích... -
Zach Wilson (Level Designer ze zaniklého Visceral Games) prozradil, jak těžký je vývoj hororových her - nákladný Dead Space lidé milují, ale protože je příliš děsivý, nekoupí ho.
Nebo ho koupí a pak nehrajou, no jasně a proto vlastně museli zavřít krám - prostě hororové hry jsou hroozně nevděčné téma ahááá tak tojoo, Dead space byl celkem jako blesk z čistého nebe, skutečně parádní záležitost (když si vzpomenu na operaci oka a legendární skleník - potom ta příšera co se musela rozpustit v peci atp...)
Tak ne opravdu si nemyslím že by to lidi netankovalo a safra i ten mobilní nebyl nejhorší. -
Vtipné twitterové účty
Nemáte doporučení na účty týkající se nejenom her ať už jen česky, tak i anglické, které dokáží pobavit?
Za mě: @HerniRedaktor, @Hernexpert, @KazHiraiCEO, @JaydeeczParody, @PeterMolydeux, @JonyIveParody, @jaydeecz, @iwata_laughs, @TooMessedUp, @TooRacist, @TooSexist. -
-
jaydeecz nic nepřekoná. zkus ještě porygonnews, fakedavidcage (už neaktivní), MomsAgainstGam, Vávra často retweetuje vtipný věci. a pak Karel Drda, pokud jedeš na stejné vlně
-
Nejenom her - pokud Tě baví lidská blbost, tak určitě @officialjaden *1*
A přidávám se k Tvému dotazu, pokud můžete doporučit nějaké zajímavé účty, hrňte je sem.
-
-
Square-Enix bude i po vypnutí serverů X360 a PS2 verze MMO titulu Final Fantasy XI účtovat poplatky za hru, zrušit je musíte ručně.
*1* Square Square on se vždy někdo zapomětlivý najde co ? ..... že by inspirace pro WoW ? -
-
To vypada docela divne, takhle by je mohl pak nekdo zalovat. A obecne moc nechapu jak by vysvetlovali pri daneni prijem za sluzby, ktere neposkytuji.
-
-
Games.cz
Zdá se mi to nebo je tady poslední dobou takový útlum, úpadek. Co bylo dobré (videorecenze) je pryč. Klasické recenze mi přijdou čím dál míň objektivní (mi neříkejte, že nejsou zaplacené některé). Bleskovky stále tragedie, diskuze jakbysmet (to je fakt takový problém s tím něco udělat?). Novinky taky jaksi váznou, kolikrát jsem si všimnul, že se tu objeví novinka krátce po upozornění v bleskovkách od čtenářů na danou věc. Fiasko s BF "turnajem" nebo třeba ten včerejší gamesplay tomu nasadili korunu, to bylo vážně dno. Komu se tím chtějí ve svých letech zavděčit? Nějakým dětem? Zajímavé články taky nic (jednou za čas si zadarmo zaletí do USA a tím to hasne, mimochodem posledně už to bylo taky slabší).
Jasně, nejde se zavděčit všem, kolikrát jsou to drobnosti, ale poslední dobou mám pocit, že se to jen nabaluje a zhoršuje. Chvílema mám pocit, že nejsem na Games, ale na nějakém Eurogej.ru nebo Hrej nebo co já vím kde. -
-
nebreč, pořád tu máme skvělou komunitu *3*
-
-
Prosím tipy na notebook do 13 000 Kč
Jasně za tu cenu to nebude žádné dělo, ale to nejlepší co ze za to dostane? Je to pro 16 letého kluka - takže i hráče. Prostě co se za tu cenu nejvíce vytáhne. Díky moc za tipy. -
-
K čemu 16ti letý potřebuje ntb ? Pokud chce rád, za ty prachy složit PC a výkon bude jinde.
-
-
Jinak ideálně samozřejmě aspoň několik tisíc přidat, protože tohle je takové polovičaté řešení a defakto vyhozené peníze, rozuměj jo, dáš třeba 20, ale už to bude jakžtak použitelný stroj, přičemž dáš 13 a bude to krám k ničemu. Pokud vyloženě z nějakého důvodu potřebuje ntb, který bude přenášet (a nosit na místa, kde není el. zásuvka), tak holt ber to s nejsilnější gpu, co jde - viz n.
-
-
JASNĚ že známe stolní PC a konzole... Tak pro notebook jsou asi důvody. Do školy věci, ale chce i na něm hrát. Jasně je to slabý peníz. Vždy bude notebook (kvůli miniaturizaci) slabší jak stolní PC ve stejné cenové relaci... Já už to říkal jeho mamce co mě tím pověřila, že žádný zázrak to nebude když za 13 000 je do stolního PC jen grafárna kvalitní, že nemůže očekávat celý notebook nějak extra silný.
DÍKY všem moc za tipy. Ono to není tak složité jasně, prostě platí čím dražší tím lepší, a když dá sekci "herní notebooky" třeba na Alze a srovná podle ceny tak se dopracuje rychle k výsledkům... Zase nejsem PC analfabet, takže projdu u výsledků procesory, paměť grafárny apod.
Tak ještě jednou moc díky, projdu i vaše tipy... Česílko -
-
Potrebuje ho do skoly... to je nejvetsi lez, co v tom veku rodicum nakecaji, jen aby je vic presvedcili ze ho maji koupit *1* *1* pak ho do skoly prinese jednou za mesic a jeste bude delat kraviny v hodine... zname *15*
-
do školy ho potřebuje proto, aby zapadl mezi ostatní? já si nedokážu představit, na co v 16 potřebuješ mít ve škole počítač
-
-
Právě, na střední ntb? To by mě fakt ty důvody zajímaly, ale tak každého věc ... něco mi ale říká, že ten noťas potřebuje asi jako pětileté dítě mobil.
-
na zabiti volnyho casu v hodinach *1*
-
-
-
-
-
to jsem nasel akorat i3 dvoujadro s 940m a acer...
http://www.czc.cz/acer-extensa-15-ex2511g-398l-cerna/175608/produkt
o tisic vic stoji s 8gb ram, tak mozna pohledat na heurece, jestli nekde neni za 13 -
-
To už bych se raději smířil s integrovanou grafikou a vzal nějakou značku která to přenášení vydrží když už to musí být mobilní počítač.
-
-
Zas jestli si chce zahrát něco jiného než přes deset let staré hry, tak bych do integrované grafiky nešla a radši vzala dedikovanou grafickou kartu i za cenu toho, že budu na notebook muset dávat větší pozor. Stejně to obvykle není něco, s čím bys třískal, pokud zrovna nepatříš mezi lidi, co mají týden po zakoupení mobilu rozflákaný displej. A hard disk, který obvykle nepěkné zacházení odnáší nejhůře, stejně bytelné tělo neochrání.
Notebook, co kolega n našel, je za tu cenu celkem rozumný, i když pro hráče 940M žádná hitparáda nebude. Kdyby se Česílko plácl přes kapsu a připlatil si tak aspoň pět tisíc, už najde celkem slušné kousky, ale to je taková rada-nerada. To, co našel n, je v pohodě. -
-
Neříkám eNko našel asi to nejlepší na hraní co za ty peníze lze koupit pokud vynecháme konzole, jen jsem chtěl podotknout že ta kvalita té ceně bude odpovídat (ne vybavením, ale zpracováním a použitými materiály) a je už na rozmyslu Česílka jestli se to vyplatí (za rok dva to vysypat do koše), jinak nenapsal primární účel NB ani hry (žánr) co by se na tom měly provozovat, jinak ano připlatit si to je rada nad zlato to by si člověk furt připlácel a na konec by bral mašinu za 150 :)
-
-
Drakene máš naprostou pravdu. Prostě za 13 000 nemůže čekat nikdo notebook na nové/novější hry... Já to mamce toho kluka řeknu. Že to opravdu bude slabý notebook... Já ji už říkal, že za tu cenu je jen grafárna (která navíc není limitována velikostí jako do ntb) do stolního PC, takže ntb jen v té ceně bude hodně slabej...
-
To máš samozřejmě pravdu, proto taky píšu, že je to taková rada-nerada *4*
-
-
-
chce hrat, coz s integrovanou bude na masli, uz jenom to, ze to ma vlastni pamet je jasny plus pro dedikovanou
-
-
a do 13000 jsem jinak zahlid jen amd zverstva a 920, coz je taky krap
-
-
-
-
Co konzole?
-
-
asi to chce nekam tahat a nechce nosit s sebou televizi? *5*
-
-
Tak notebooky uz davno nejsou urceny primarne na praci a prenaseni. Ja sice svuj notas mam porad v obyvaku takze bych klidne mohl mit klasicke pc, ale to jenom zabira misto a na hrani mam radsi konzoli :-)
-
-
-
-
Jack Thompson obvinil Gabe Newella, že jeho hra (Half-Life) posloužila jako trenažer pro školní...
Nonic, dneska opet rozehraju HL2, abych ho potesil :-) Ze skoly sem davno venku tak to pak vyrazim pokosit do ulic.. -
Update: Otevřená beta Diablo III se v tuto chvíli neplánuje.
OPEN BETA DIABLA JE DNESKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://eu.battle.net/d3/en/ -
recenze
chtel bych se zeptat jestli budete psat recenzi na tuto hru moc dekuji
http://games.tiscali.cz/real-warfare-2-northern-crusades-13778 -
Anglický reprezentační brankář Joe Hart si na mistrovství Evropy přivezl kufřík se zabudovanou...
Vidím správně ? Kufřík .... ?:DDDDD