-
No Man's Sky Next
V létě vyjde nový update do NMS na PS4, XBOX, PC
https://twitter.com/NoMansSky/status/979294685876322304 -
Witcher 3 - DLC
DLC s Nifgaardskou zbrojí a sadou elitních kuší jsou už ke stažení, patch zatím ne.
BTW zbroj lze koupit ve Vranohradu. -
Do zítřejších 19:00 nabízí Humble Bundle zdarma ke stažení hru Killer is Dead - Nightmare Edition.
Tohle doporučuji, sám zvažuji že si to dám znovu malá ale zato parádně udělaná hra... respkt nic púodobného jsem asi nehrál. Ještě by mohlo vyjít na pc třeba WET to taky bylasupr hra. -
PS3 a PS4 verze Destiny vyjdou zároveň. Na konzoli od Sony se ve hře dočkáte exkluzivního obsahu.
Na konzoli od Sony se ve hře dočkáte exkluzivního obsahu ? -
-
jinými slovy:
Destiny na Playstationu nabídne exkluzivní obsah.
-
-
Naughty Dog v jednu chvíli zvažovalo steampunkové a postapokalyptické prostředí pro Uncharted.
Naughty Dog v jednu chvíli hodně fetovalo :) -
Bleskovky
Destiny 2 potěšilo své přiznivce vypuštěním dvou krátkých trailerů. Cayde-6 se stal přesně tou osobou, která svým humorem bude bavit své následovníky. Naopak špičková odstřelovačka Hawthorne se zdá být přesným opakem.
Pamatujete si na Dual Universe? Hra vybrala na Kickstarteru více jak půl milionu $. Tohle masivní sci-fi MMO na konci září 2017 vstoupí do pre-alpha fáze právě pro své podporovatele. Takže. Nažhavit plasmová děla, oholit se a jít zabít pár hráčů, co si smrt zaslouží! -
Klíče na steam z Humblebundle
Tiny and Big in Granpda's Leftovers
FFELF-2YZG3-P0WY5
English Country Tune
AXMBB-2EWML-N763Q
Oil Rush
BXCPHCG2KAT4X6L3
A aspoň napište, že jste to vzali, ať ostatní ví (ikdyž je tu zvykem opak no). -
-
Proč já mám takovou smůlu?
-
Díky za English Country Tune...chtěl sem vzít i Tiny ale je to pryč už.
-
Dík za Oil Rush *4*
-
-
Video: Marvel: Contest of Champions očividně vykrádá animace ze Street Fighter V.
a co když to bylo po dohodě a zaplatili jim za to? -
-
Tak je to možný když vezmu že Capcom dělal Marvel vs. Capcom
-
-
Ok ok, ale ta anketa byla zajímavá ... 😬
Dokonce i starej bleskař to chápal , no nic no.
-
Hardware: Shipbreakers
http://www.youtube.com/watch?v=hgylViCFHAs
Od tvurcu Homeworld.