Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dneska vyšla Beta 3 Elite: Dangerous

https://www.youtube.com/watch?v=5jTRbmUzc8o

Už víc jak 2400 přístupných systémů
    Dvě nové lodě
    Možnost vlastnit víc lodí
    Těžba
    Možnost vytrhnout hráče/NPC ze "Supercruise"
    • A zrovna, když chtěl Petr konečně už udělat ten Gamesplay! Nu což, to si jí tak během měsíce osahá a možná už to i opravdu natočí.... Pokud teda nevyjde další update, zrovna těsně před plánovaným vysíláním, to by samozřejmě bylo nemilé :P
  • MickeyMutant

Sobotní přesčas na Hrej

Práce pro Hrej.cz musí být emočně nesmírně vyčerpávající. Nakonec dostane každého šéfredaktora. A to i v situaci, kdy má pod články průměrně jen kolem tří reakcí. Výběr ze sobotní přestřelky s jedním notoricky-monotematickým stěžovatelem (kopíruju pro případ smazání):

michalnezval napsal 15. 9. 2018 v 12.22 - No to je něco ...Zvýraznit,že AC 3 byla hra s nejvíce dokončovacími údery a potom udělat takové paskvily v Origins a v Odyssey,to prostě nepochopím,jak mohli souboje takhle sprasit.Přitom vývojáři dokázali,že souboje umí udělat,aby vypadaly ssdkvěle;-)..A napsal bych spíš:Co by bývalý ředitel změnil na Ac Origins a Odyssey? já tak 80% hry,tohle už není žádnej Assassin.tohle jim neodpustím....Mitsurugi čau:-D;-)

pavel.makal napsal 15. 9. 2018 v 12.49 - michalnezval: Hele, chvíli mi to přišlo i vtipný, ale už toho prosimtě fakt nech. Všichni víme, že nemáš rád novej Assassin's Creed. Fakt, i já to vim. A všem je to úplně stejně jedno. Názor jsi vyjádřil, dokonce se ti povedlo vetknout nám ho do paměti, a určitě si to ještě zopakuješ pod recenzí, tak to do té doby vydrž, jo?

michalnezval napsal 15. 9. 2018 v 16.23 - pavel.makal: ...Můžu tě se svými názory štvát a otravovat,ale jak můžeš někomu do vámi poskytované debaty napsat???: A všem je to stejně úplně jedno...i kdyby bylo,tohle je od tebe jako od redaktora myslím dost mimo,stejně jako styl,kterým si mě odpověděl.Myslím,že tohle snad nemáš za potřebí;-)

pavel.makal napsal 15. 9. 2018 v 16.47 - michalnezval: Nevím, co je na tom mimo. Píšeš to pod každou novinku o AC a přesto jsem ochoten garantovat, že to nikoho neodradí/nepřesvědčí od/k nákupu...

Šéfredaktor tedy garantuje, že názor čtenáře je všem fuk a nikoho nepřesvědčí😎

• iSpirit

ty máš fakt smutný život, co tak se začít nějak realizovat jinak než hledaním chyb u herních textů, nevím, ale mně se to zdá takové nízké.

• Veskoslav

Doporučuji se podívat, kde a všude Makal píše. V tomhle 100 % stojím za tím, co šéfredaktor napsal a ještě mu to napsal slušně.

• drasta

Ne ze by se neco takovyho sluselo a patrilo ale vsichni vime ze to je pravda :D

• MickeyMutant

O pravdu tu tentokrát nejde. Jde o komunikaci. Když už chce šéfredaktor dotyčného nějak upozornit, pokud rovnou nezvolí výmaz, měl by napsat něco ve smyslu:

Ahoj, nelíbí se mi, že píšeš stejný názor pod každý článek o téhle hře. Tohle je varování, příště už rovnou mažu. Děkuju za pozornost.

Když ale začne z nasranosti fabulovat, že názor prudícího prudiče je všem fuk, a garantovat, koho ve skutečnosti ovlivní nebo neovlivní, tak si pod sebou řeže větev.

• ucho

neřeže si pod sebou větev, spíš tak nějak čeká, že jsou čtenáři diskuzí inteligentní a že taky vidí to, co on.

popravdě mě by spíš přišlo za čárou to, kdyby tam napsal ten tvůj příklad.

• MickeyMutant

Tak to by byl ještě ke všemu naiva. Důkazem jsou minimálně ti dva další čtenáři vyskytnuvší se v diskuzi, co onomu názoru přikládají větší než nulovou váhu, jak garantuje šéfredaktor.

• Mart9

Jeho příspěvky mají takovou váhu, že jsem si jako pravidelný čtenář Hrej vůbec nevšiml, že by tam tento člověk někdy psal.

• SalemCZ

Trailer na Borderlands 3 a bez lagu, pokud někdo viděl live představení tak pochopí. https://www.youtube.com/watch?v=g5JUFy5eNmY

• Rozdávačku kódů do bety Might & Magic Heroes VII jsme stáhli, protože Ubisoft dodal špatné kódy. Fakt se omlouváme, brzy to s nimi vyřešíme a přístup do bety vám umožníme. Ale je to trapas, o tom žádná. Chjo... :(

*4* ubisoft
  • Inside

Uz jste hrali Inside? Ja se k tomu dostal vcera poprve a musim rict ze co se atmosfery tyce tak je to jak Limbo na steroidech. Brrr
    • Ta hra je fakt brutalni! Puzzliky nejsou nijak extra slozity ale komu se libil zpusob jakym vypravel Limbo tak bude nadsen! Ta hra ma neuveritelnou atmosferu. Pokazdy kdyz mi ten klucina umre tak jsem v soku... neco takovyho jsem snad jeste nezazil.
    • Mart9
      Obecně jsou na to pěkné ohlasy. Jakmile to bude ve slevičce, koupím a užiju si to.
      • Jack1947
        Za 3 babky ? *7*
        • Mart9
          Je to fakt krátký, ale vzhledem k tomu kvalitnímu prožitku bych přimhouřil oko a dal bych možná i těch 5€
    • Jack1947
      Hra na 3h0diny ale proti gustu a (pixelům) žádný dišputát samozřejmně *3*
      • Ja radsi hodnotim hry podle kvality nez podle delky a tahle se mi zda fakt super. Ale asi nic pro tebe...
  • Potvrzeno: Valve na GamesCom ukáže DOTA 2, ale nečekejte nic, co by se týkalo pokračování Half-Life.

Ze me to ani neprekvapuje.Radsi nic neocekavat ,nez byt pak zklamany.Sak ono to pokracovani HL driv nebo pozdeji prece jen prijde....
  • Bethesda: „Ten, kdo tvrdí, že ve hrách nezáleži na grafice, lže“

hmmm.S timhle bych mohl souhlasit ve smyslu,ze zalezi na graficke stylizaci,ale uz nemuzu souhlasit ,ze zalezi(az tak moc) na technologicke urovni graficke stranky-engine.Samozrejme technologicky vyspelejsi engine napomaha uveritelnosti prostredi,ale rozhodne to neni to ,na cem by stala cela hra.
    Problem je,ze vetsine her nejaka graficka stylizace moc nerika a vypadaji vsechny stejne v ramci pouziteho enginu.Takovy mirrors edge,TF2,portal apod jsou hry,kde se tvurci snazili hre vtisknout urcitou osobitost grafickeho podani a oddelit se od ostatnich her na stejnem enginu.
    Muj osobni nazor je,ze osobite graficke pojeti je mnohem dulezitejsi,nez kolik polygonu a kolik efektu hra umi.
    • smejki
      podepisuji v plném rozsahu. *5*
  • Bude dneska to GTA 5?
  • Joshua

Insanely Twisted Shadow Planet

https://www.humblebundle.com/gift?key=57Z6vW4ABTsypMwR
  • Zdravim, nevite nekdo jestli jde v Detroitu B. H. docilit toho, aby se Kara neostrihala? Vim, ze je to asi prkotina, ale pro me uz pak neni takova "roztomila"😉 ?

• omiklon

Podle internetu spíše ne.

• Jack1947

Tak dík za spojler teda 😈😬

• SalemCZ

Jacku typuji že ten kdo nechtěl spoiler tak přestal číst u "jestli jde v Detroitu B. H. "

• x_ander

Ubisoft otevírá nové studio ve Winnipegu, které bude tvořit technologie pro budoucí generaci her s otevřeným světem (jmenovitě Far Cry, Assassin's Creed a Watch Dogs).

Každopádně Jackovi spoiler stejně nemá co vadit, protože PS4 hru neupiratí, takže si ji nikdy nezahraje.

• Jack1947

Nikdy neříkej nikdy 😉 ( navíc do té doby taková blbost stejně zapomenu), jde o Princip.

Chápu že občas se to s alkoholem přežene ( jsme lidi) ale chce to se strefit do sikusí a ne na reagovat na bleskovku ( je to hned podtím) Nz.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit