-
Na co nepřímo upozorňuje nové video od Sony? Nová hra, služba... nebo dokonce konzole? Dozvíme...
V novou konzoli neverim, tipuji to na hru *3* -
Kurna, to je bourka! To vola po Heavy Rainu :D
Ano, verim ze vas to vsechny zajima *2* -
-
Původně jsem chtěl připravovat bleskovky, ale nakonec jsem si sedl do okna a koukám na šlehy kolem. To jest relax podle mého gusta. Ale ty Tvoje koule bych tu viděl vážně nerad.
-
-
tak alespoň nějaký hromovky.
-
Nemam v planu tu vystavovat jiny koule, nez ty ktery jsem uz vystavil :D No worries. Ja uz hodinu a pul lezim s notasem naproti oknu a porad prsi, hrmi a blejská...nekonecny
-
-
Safra, přidávám info, že Příbram je po 10 minutách deště (už asi hodinu a půl neprší :P) totálně prochcaná
-
Pošli jí sem, tady je nuda, hic a moc světla. :(
-
-
No, tady padaj kroupy o velikosti baseball micku a uz mi to rozflakalo auto tak je po hrani :X Uploadnu fotku co vyfotila "kamoska" :)
-
-
Hlavně abys omylem neposlal fotku té "kámošky", to by to dopadlo. Ale jo, o kroupách jsem slyšel, radši mám auto pod stromem. Aspoň něco. xD
-
Extrem: http://www.img-share.net/uploads/7NxvCfzFpI.jpg Neuveritelny, litaj kusy skel z aut
-
-
gule
ty chlape. tvá kamarádka má mužnější ruku, než já :D -
-
pouze sám
sebe. Eh nechtěl jsem nějak poškodit tvou "známou" *13*. To bude ale herdek baba *15* -
Ted nevim jestil zesmesnujes sebe nebo kamaradku *3*
-
-
Takhle velké kroupy jsem za svůj život nikdy neviděl.
-
dobrý h*vna s háčkama
-
"Kámoška" jo? To jsem rád, že ses neukliknul a neposlal fotku jak drží jiné koule :)
-
Jee, tohle tam fakt padá? Začínám litovat, že nemám tank, i když si občas rád představuji, že moje auto má aspoň tančí vlastnosti :D
Edit: A kde že "tady"? -
-
:-D Kroupy padaly chvilku pak prestaly, nastesti... To bylo pekny koukat z okna ale rano zkrachujou pojistovny :D Po par letech zitra mrknu na televizni noviny na ty komercni sracce *5* Volal jsem kamaradovy (bez uvozovek! *1* ) Do kempu v Ceskym Krumlove a on ze maj ohen a opejkaj burty tak mu ctu zpravu ze primo tam se zene hrozna boure a vse popisuju a uz jen slysim do telefonu jak hulaka na celej kemp at vsichni jdou do hospody :D
-
Už sem něco přijelo, ale kroupy zatím nikde. Ale kdyby mě to zabilo, tak se vrátím silnější, než si ta bouřka dokáže představit!
-
Ja bydlim kousek od Prahy, 30KM na zapad a uz 15 minut tady prsi jako nikdy (za 15 minut je z silnice reka, nejde elektrika, nebe je cerny, ne ze se rika ze je cerny, ale doslova je proste cerny ze nic neni videt), kroupy mensi nez u "kamaradky" *15* *14* ale jde to na tebe :D
-
Západní část republiky nebo jen Čech? Protože v Praze spadly asi 4 kapky :P
-
Fotka je z zapadakova pobliz Pribrami. Ale cela "leva" cast republiky je pod vodou, jede to na vychod a jihovychod, tky si uzijes. Ja doufam ze to mam poradne pojisteny jinak z toho budu mit kabriolet nastalo
-
-
-
-
-
-
Neoficiálně: Do Battlefield 4 míří šesté DLC s názvem Uprise.
Ale už k*rva ne! -
V druhém čtvrtletí letošního roku se na trh dostane Polar Game Kit, jenž nabídne 2,84m široky...
jo ale spousta veci na tom nepujde hrat jednoduse proto, ze pokud mate FOV 65 a min a roztahnete to na nejakych 160 tak se z toho pozvracite. i clovek, ktery na toto neni tolik citlivy, by se z toho pozvracel. -
Trailer na eroticky laděnou party hru We Dare pro PS3/Wii, k dostání již za týden pro hráče a...
Dovolil bych si citovat jednoho známého recenzenta: What in the holy mother of fuck is this fuckness? -
Třináctka končí na GOGu
XIII, fantastic action thriller with unique cell-shaded graphics will be removed from our catalog in two days. It will NOT be removed from your accounts, but you will not be able to buy it anymore. Get it now 50% off. -
Co nás čeká a nemine v nejnovější (30.5.2012) aktualizaci PS Store?
Bravo, konecne si tam u vas nekdo precetl ze jste sem postovali aktualizace ktere se nas netykaly :D -
-
Už minulý týden bylo po vydání EU článku přelinkováno *3*
-
-
Zdá se, že si Bethesda vzala z fanouškovského módu Fallout: New Vegas - Automn Leaves pro DLC Fallout 4: Far Harbor více než jen inspiraci.
Vzhledem k tomu, že většina novinek ve Fallout 4 byla ukradená z modů k předchozím hrám, mě to vůbec nepřekvapuje. Howard by byl bez moderů už dávno v háji, od něj se nedá čekat inovativní design a nápady. -
Elita národa volí Games.cz! Přidáte se na poslední chvíli i vy? :)
No sakra, to mě fakt až rozbrečelo :D Dokonalý video! -
GTA V dosáhlo průměrného hodnocení 98% z 37 recenzí.
Tak to je fičák... -
-
ta cifra mi pripomina demokraticke volby pocas komunizmu :)
-
-
Heh..pobavil...ale jako fajnej výsledek....až bude na čem tak otestuji co je na tom pravdy...
-
-