Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Strach z toho, že bude přístroj slabší než současné konzole, je prý neoprávněný.

http://doupe.zive.cz/doupecz/crytek-wii-u-je-minimalne-stejne-vykonne-jako-xbox-360/sc-108-a-143770#utm_medium=selfpromo&utm_source=doupe&utm_campaign=RSSfeed

Tak to mě dostalo *1* *1* *1* *1*
    7 let
  • MickeyMutant

Tomb Raider film

Alicia Vikander je v podezření, že nový Tomb Raider natočila jako dárek k výročí pro Michaela Fassbendera, aby se necítil tak blbě kvůli Assassin's Creed. Tak je prý špatný.
    • ucho
      těžko soudit dopředu, ale trailer toho ukázal poměrně hodně na to, aby si člověk mohl udělat obrázek. zase tragédii bych od toho nečekal a nic přelomového taky ne. tipuji, že to bude průměr, který neurazí, ale nenadchne, takže s dobrým rozpoložením normální zábava. důležité je nemít přehnaná očekávání.
      • Pilgrim66
        Tak ten film si říká o různý tábory. Budou tu lidi, co nikdy ty hry nehráli a budou to brát jen jako film prostě, budou tu lidi, co odrostli na starých Tomb Raider hrách, budou tu lidi co hráli jen ty nový hry třeba...

Každej od toho bude čekat něco jinýho, tohle bude holt jeden z těch filmů, co bude muset člověk vidět sám a až pak si udělat obrázek
    • kostejnesmrtelny
      Kluci na MovieZone jsou nicméně zatím dost spokojený.
      • No, na Moviezone jsou schopni vychvalit kdejakou sracku... Ale proti gustu... *3*
      • MickeyMutant
        Ona i ta hodnocení okolo 50 na Metacritic nebo Rotten Tomatoes svědčí o tom, že to bude jeden z nejlepších "videoherních" filmů. Ale to neznamená, že to stejně nebude sr...
    • Jack1947
      AC mi nepřišlo tak špatné jasně, zbytečně se to zaměřovalo na přítomnost a minulost tam byla jen aby se neřeklo ale na poměry her podle filmu celkem dobré - na druhou stranu pobavilo.
  • Miserius

Dotazník pro všechny české hráče, jehož výsledky autor použije k vypracování své diplomky....

Jaj, to mě bavilo! *15*
  • Grafické porovnání WiiU/PS3/X360 verze Call of Duty: Black Ops 2.

jedno špatné, druhé a aj tretie! ludia budíček, je to katastrofa!
  • ringmancz

Členové PS Plus programu obdrží zdarma v listopadu The Binding of Isaac: Rebirth.

to je správně ujetej trailer, už se těším na hru. sleva na steamu potěší
  • Ataker

Podle EA DICE přehlíží ostatní vývojáři důležitost audio složky ve hrách. To Battlefield...

Žádný klíč zatím nemám a to mám MoH limitku a předobjednáno, ale to mi asi nepomůže no nevadí... 29tého to jistí :)
    • Taky jsem ho nedostal. Proto mail na podporu, omluva a zaslání neplatného kódu, další mail, a konečně funkční kód. Teď jen sosnout ty 4GB a můžu to prubnout.
    • Podle EA DICE přehlíží ostatní vývojáři důležitost audio složky ve hrách. To Battlefield...

Ja bohuzel taky jeste do ted zadny klic nedostal. Tohle EA dost nevychytala. Na to se mela pripravit lepe a treba klice rozeslat drive *16*
    • Podle EA DICE přehlíží ostatní vývojáři důležitost audio složky ve hrách. To Battlefield...

No je to asi ejdno, pac se to udajne pekne prasi a lidi jsou akorat nas... *3*
  • Core

R.I.P.

R.I.P. Star Wars Galaxies... Servery uzavřeny...
    • kto vyhral poslednu bitku?
      • bioware
  • SkillJam

Průzkum: Hraní aktivních videoher nepomůže dětem býti zdravějšími.

Průzkum: Průzkumy ohledně vlivu her na děti jsou k ničemu. Buď říkají co každý ví, nebo plácají naprosté nesmysli.
    • Tohle nebylo o dětech, ale o mozku. Je rozdíl mezi tím, jak hry ovlivňují formování osobnosti malého dítěte a jak udržují aktivní mozek u lidí starších (tím myslím třeba 18+).
      • Well shit....omlouvám se za double.
    • Tohle nebylo o dětech, ale o mozku. Je rozdíl mezi tím, jak hry ovlivňují formování osobnosti malého dítěte a jak udržují aktivní mozek u lidí starších (tím myslím třeba 18+).
  • lipkozzi

Minecraft dostane raytracing. Som veľmi zvedavý, ako to pobeži v porovnaní s Q2RTX. Veľké očakávania však nemám.

• Herní série NFL Blitz hlásí návrat, hru na jaře příštího roku vydá EA na PSN a XBLA.

Jindro fandím ti. Ty jsi člověk co se nebojí říct svůj názor!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit