Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Warface Open Beta

Ahoj,

za necelou hoďku startuje Open Beta online střílečky Warface: http://warface.cz/warface-open-beta-startuje/
  • Inquisitor

Sergej Galyonkin opět tvrdí, že Bethesda získala od Sergeje Grigoroviče (GSC) práva na tvorbu...

Jenom to ne
  • Dnes si můžete vybrat z wallpaperů s motivem Modern Warfare 3 či Assassins Creed: Revelations.

fajn, takže stačí jen otočit monitor o 90° :D
  • Jack1947

Narcosis

http://store.steampowered.com/app/366870/

Vypadá to zajímavě, trochu jako SOMA.
  • Cosplay Elizabeth

Podle mě nejpovedenější cosplay ze všech *14*
  • Epic Games v tom má jasno - mobily začínají konkurovat současným konzolím. Příští generace...

Tak to som konzolista? To nieeeeeeee!
  • MickeyMutant

Rozhovor s Markem Španělem

Na RPS se objevil rozhovor s Markem Španělem z Gamescomu: http://www.rockpapershotgun.com/2012/08/23/day-z-arma-3/

Říká pár zajímavých věcí, třeba, že Operace Flashpoint měla být původně postapokalyptická hra, že Arma 3 bude postavená na DirectX 11 a že vzhledem ke středomořské lokalitě tam dojde i na boje pod vodou s futuristickými zbraněmi. Říká, že jen díky otevřenosti PC platformy mohlo vzniknout tolik skvělých modů pro jejich hry a zmíněnou otevřenost chápe v kontrastu k ostatním platformám, protože prý umožňuje věci vytvářet, a ne jen konzumovat.
  • rancor1223

Šestou hratelnou postavou, která v květnu dorazí do Borderlands 2, je desetidolarový Psycho nepřítel...

Docela slabota. Na GBX forech byly mnohem lepší nápady na nové postavy. A to, že zvýšení lvl capu si musíme zaplatit je pěkná prasárna! Já každopádně nekupuju, už i toho Season Passu lituju. Doufám, že alespoň poslední DLC za to bude stát.

EDIT: Tak dobrý, zvýšení lvl capu je součástí Season Passu. Alespoň že tak.
    • Konzole Playstation 4 na Americana McGee zatím žádný dojem neudělala.

Já stále čekám na nějakou GoTY edici, protože ta DLC mánie mě konkrétně u této hry pěkně sere. Jednička měla ty DLC aspoň obhajitelná obsahem, tady si úplně jistej nejsem...
      • rancor1223
        No v prvních Borderlands jsem si Dr. Zeda a Knoxxe prošel rád podruhé, potřetí, po 150té. Ale z dosud vydaných DLC pro BL2 se možná vrátím k jednomu (Mr. Torque) a i tam bych se do toho musel trochu tlačit.
      • ucho
        to protože o nich nic nevíš. ohlásili 4 plnohodnotné DLC přidávající nové lokality a questy. zatím vydali 3, ještě tedy jedno DLC letos vyjde. pak těžko říct, jestli by dali hned GOTY. se season passem je GOTY ošemetnější záležitost, takže osobně bych to ještě letos na GOTY neviděl... a to chci být optimista, aby s tím season passem vůbec nějaké GOTY bylo...
        • x_ander
          GOTY musí vyjít, čekám na ni. Jestli letos nebo příští rok je mi jedno, ale jednou ven musí...
  • MARTASLJ19

Obrazem: Nový screen ke hře Batman: Arkham Knight odhaluje Batmobile.

Až na E3 konečne odhalia ten gameplay čo ukazovali redaktorom za zatvorenými dverami pri ohlásení hry, verím že z toho budem total v prdeli aká úžasná Batman hra to bude.
  • Malleth

Ukázky ze soundtracku ke hře inFamous: Second Son.

Boží, soundtrack k Infamous 2 poslouhcám do dneška a tenlhe vypadá že se mu minimálně vyrovná.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit