Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rancor1223

Pokud Borderlands 2 na Vašem disku detekuje uložené pozice z prvního dílu, náležitě Vás za...

Ty jsou tak hnusné... *15*
  • Sims 2 zdarma

Sims 2 ultimate edition zdarma do konce měsíce, viz bonusová konkurence
    • Kubíku, jsi blesk!
      • Ok, koukám, že už jsi to tady psal, většinou mi nic neunikne. :-)
    • Miserius
      Bonusova konkurence poradne zaspala... Tady to bylo asi pred 2 tydnama
      • Fakt? Já zaregistroval jen to, že majitelé hry dostanou ty přídavky zdarma. Ok.
  • cumpi3

Far Cry 4 neumožní hráčům ulovit slona.

To je jako kdyby ve Far Cry 3 nebouchaly auta *1*
    • Kdyz chces zabijet slony tak asi budes muset nainstalovat Postal 2...
    • Keyz
      Proč je tedy ve hře? To se budou od něj kulky odrážet? *15*
      • Far Cry 4 neumožní hráčům ulovit slona.

FC4 nebude žádná výzva. Stačí nalákat immortal slona do nepřátelské základny, a on to tam za vás vyčistí
        Tohle Ubisoft zeslonil.
        • Keyz
          Nj. Speciální pancířový horský slon bude zabiják.
  • Seznam vítězů ankety The Game Awards 2014.

Můj žebříček, kdyby to někoho zajimalo(věřím, že Veskoslava bude)
    1) Bayonetta 2
    2) Dark Souls 2
    3) The Evil Within
  • Přednášky GDS

Díky moc za přidání dvou dalších přednášek od chlapců z CD PROJEKTU. Budou ještě další nebo tímto bylo přidáno všechno?
  • Kr.Pa

Asi není potřeba nijak dlouze vysvětlovat, co to znamená, když se řekne, že na Green Man Gaming...

Při registraci potřebujete vyplnit adresní udaje a pro hraní potřebujet nějakou jejich aplikaci (něco jako steam/origin) - docela fail.
    • Miserius
      Co je fail? Adresni udaje tam jsou jen pro kreditku a ze si stahnes jejich "steam" par megovej je fail? Nekdo neco rozdava zadarmo a stejne se v česku najdou imbecilové co si budou na neco stezovat....
      • Tikov

Asi není potřeba nijak dlouze vysvětlovat, co to znamená, když se řekne, že na Green Man Gaming...

Popravdě je to dost otravné (kreditku ani nevedu) a v půlce procesu (kdy mi to odmítalo uznat adresu kvůli nějaké chybě u nich) jsem si začal říkat, že by bylo rychlejší si to stáhnout na nějakém shareserveru.
        • Miserius
          To je tedy divne, ze by bylo jednodusi to ukrást *5*
          • Tikov
            není- pokud člověk není zaregistrovaný, tak alespoň mně, ta registrace tropila alotrie šílených rozměrů (padání, nereagování, neakceptování, ...) Problémy s registraci ke službě, kterou ani nechci, u warezu skutečně nehrozí. U Steamu (stejné nutné zlo jak Capsule-- ale už jsem na něj zvyklý a zajetý) jsem takovéhle problémy nezažil.
            • 2NateKigan - Je docela zajimave,ze po ruznych i zahranicnich forech ctu,jak je steam poruchovy a zabugovany a ze tam kazdou chvili neco nefunguje,pricemz ja jsem nikdy nenarazil na zadny opravdu zavazny problem.
              Jasny,nejake drobnosti se vzdy najdou.Ale posledni roky je tech chyb podle me opravdu malo,zejmena srovna li to clovek s jeho uplnymi zacatky.A ani v tech zacatcich jsem s nim nemel nejake velke problemy.
              Bud mam proste stesti,nebo je ve spouste pripadech problem na strane uzivatele.
            • Steam má hafo problémů, ale většinou funguje, i když pomalu. GMG a jejich Capsule ale občas jede na hranici únosnosti (stránky často hází timeout, Capsule se občas odmítá přihlásit)... Paradoxně momentálně jede asi nejlíp Origin (a Desura a Impulse), alespoň u mě.
      • Kr.Pa
        Ok, GoG rozdava zdarma bez nejakeho zatraceneho klienta, to jen amici vymysleji kraviny, cim by lidi otravovali.
  • Konami nepočítá ve finančních plánech pro tento rok s vydáním nového Pro Evolution Soccer na západním trhu.

RIP kvalitní fotbale na PC/konzolích
    • solomon.short

kdyz uz vas bavi fotbal...

neni lepsi si jit ven zakopat?
      • homeles8
        A já místo toho abych si koupil Hatred, tak půjdu ven........

To jsou vždycky hrozně debilní tyhle kecy v diskuzi o sportovních hrách. Co když třeba si jde člověk ven zakopat, pak přijde domů, umyje se, nají se, dá spát děti a chce si něco zahrát, tak proč ne PES/Fifu, když ho baví fotbal?
      • Chim
        Nadýchat se čerstvého vzduchu a ještě se pohybovat po vlastních nohách? Neblázni!!!
    • Ano. Opravu každý chce hrát za NPC které nemají jména ale nějaké zkomoleniny, navíc to je technicky špatné. FIFA jasně vede. Technicky lepší, pravá jména a je to navíc propracované.
      • ale na PES jsem si mohl zahrát alpesoň ligu mistrů to ve FIFA ne
      • Lukass
        Souhlas
  • Sanco

http://zpravy.idnes.cz/americka-nsa-tajne-sbirala-informace-o-hovorech-fri-/zahranicni.aspx?c=A130606_124120_zahranicni_tp
    v dnesni dobe je jedno kolik dat nashromazdej hlavni je ze je maj vsechny ;) doufam ze uz nikdo nebude tvrdit jak nikoho nezajima pepa z horni dolni .......
    • tak...a pak na toho pepu vytáhly takovou špínu jako že v sobotu večer u telky vykrknul 5 piv a bavil se s milenkou pul hodiny...po takových pasou nejvíc..to že nějaký subjekt shromažduje data (dělají to i operátoři) nutně neznamená, že ta data někdo zanalizuje..případně všechna...kolem kinectu se tu dělá humbuk jako kdyby si přednim měl říct p+++o ve spojení se slovem děti a druhej den měl za dvěřma FBI...osobně..i kdyby zálohovali moje tel. hovory tak co? vyšší plat nedostanu..chleba nezlevní a já protože sem slušnej člověk do basy nepůjdu..chápu že někdo se prostě cítí dotčen, že mu sahají na soukromí...tak přestaňte používat internet, telefony a automobili s gps systémem a pak sem přijdte kázat ...
      • Miserius
        Ty už radši nic nepiš :D Hned se vsude zastavas spionovani a omezovani svobody *2* Ze ty travis svuj volnej cas s dalekohledem a zapisnickem u okna?
        • Přesně tak...protože neni nic hodnotnějšího než špiclovat ostatní...proto i moje názory na tohle téma jsou takové jaké jsou...prostě ztráta času se tím zabývat a histerčit...
      • *1* No zkus nahlas do telefonu vykřikovat hesla jako obama , smrt , armagedon , předurčení a mučedník ..... a garantuji ti že tvůj hovor podstoupí do vyšší ligy a několikrát proběhne systémy které u nás nikdo oficiálně nespravuje ;)

Ano stihomamem netřeba trpět předčasně , ale ne nadarmo naše technologické zázemí běží na amerických a čínských technologiích a jediný blud , který se udržuje je ten o bezpečnostní politice a soukromí .
      • Protože jsi slušnej člověk tak nepůjdeš do basy? Ale nekecej, to posoudí stát, ne ty.

Spousta lidí taky říká, že nemají co skrývat. Tak by měli být zticha, protože i to posoudí stát.
      • Nejdřív přišli pro komunisty,
        a já jsem se neozval, protože jsem nebyl komunista.
        Pak přišli pro Židy,
        a já jsem se neozval, protože jsem nebyl Žid.
        Pak přišli pro odboráře,
        a já jsem se neozval, protože jsem nebyl odborář.
        Pak přišli pro katolíky,
        a já jsem se neozval, protože jsem byl protestant.
        Pak přišli pro mě
        a tehdy už nezbýval nikdo, kdo by se mohl ozvat.
  • Kozy
    Můžete mi sem někdo hodit ten detroller prosím?
    • Keyz
      http://diskuse.tiscali.cz/games/bleskovky/obecne-1/?rootId=1614124&itemId=1614124

stačí vyhledat "site:http://diskuse.tiscali.cz/ detroller" *3*
      - Jestli to funguje netuším.
      • Jack1947
        *15* To by byla bžunda kdyby se detroller rozbil. Hehehe. *4*
        • Proc?
          • Jack1947
            Proč ne, vrátily by jsme se do starých kolejí a dlouháni by měli po vtákách.

Osobně mně to vůbec nezajímá, jsem rád že si mne někdo může odfiltrovat aby mé sáhodlouhé do nebevolajicí bláboly většinou o ničem ho chudáka neobtěžovali. *4*

Bohužel si neodfiltruje anonyma co trotluje na 50předplacených proxy, takže má smůlu a musí být sužován jiným výtečníkem. So do i, já to nějak už zkousnu. Občas mi to připadá že někteří anonymové zde mají priviligeia, v trollení... ale to se neřiká nahlas. Už zase se povyšuji nad anonymy, protože já osobně nejsem o nic lepší. To je taky dobrá hlína. *5* *12*
            • Ja jsem strasna sranda... I kdyz obcas i jinak kdyz treba zlomi hul a pak jdou za JD jinak to nepouziva skoro zadna.
            • Jack1947
              Ty si myslíš že ho nikdo nepoužívá, ach drasto... ty si sranda

Myslím že, by už zlomily nad diskuzemi dávno hůl a šli by za JD. Bžunda by to byla, pro ně ( i pro mně?!) "kua už zase vidím ty bláboly a srajdy od Jacka1947"

Navíc tady na Games trollení dostalo zcela nový rozměr, co jak řikám prd´´l musí bwejt i kdyby na chleba nebylo.

Jinak ostatním přeju příjemný život bez nul jako jsem já, pro vás je totiž Detroller jako dělaný.
            • Porad nejak nechapu co by na tom byla strasna bzunda... zvlast kdyz detroller pouziva mozna procento lidi co chodi na mistni diskuze...
  • iSpirit
    Má tu někdo platinu z MGSV? Teď jsem se po pár týdnech vrátil do hry a chtěl jsem vylepšit trofeje, ale je to docela boj, nakonec jsem skončil kolem 75% všech trofejí a jen s jednou zlatou...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit