Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Morraw

IS Defense

Tak Descrutive Creations (Hatred) budou mít další šílenost, ale tentokrát to vypadá na pěknou blbost *1*
    I tak jsem zvědavý, jaká bude jejich další plnohodnotná hra.

https://www.youtube.com/watch?v=SNVmXt-H8AA
    • PreidaQ
      Vypadá to sice jako dobrá řežba, ale mám takový pocit, že jsem z toho videa viděl všechno, co mi ta hra může nabídnout.
      • Jack1947
        To se říkalo i u Hatred a nakonec (nebylo daleko od pravdy) tady jde spíše o tu kontroverzi- kde jinde si zmasakrujete ty tupé amíky no kde? *7* Už 2 kvartál navíc pocta Terrorist takedown vždyt to vypadá jak novej díl *5* *14* *14* *12*
        • Jacku zklamu tě, ale v téhle hře nehraješ za ISIS, ale naopak za vojáka NATO a bráníš Evropu. Takže nic pro tebe.
          • Jack1947
            Já si to fakt myslel hele vždyt ti ISáci nevypadaj ani tak, nemají turban ani šátek ne? ... dokonce jezdí v Humvee ... poslední hra kde jste stříleli zlé amíky bylo Spec ops: The line a to už je drahno let.
            • Myslíš ty pickupy "evropské" značky Toyota?
            • Jack1947
              Njo no, ale oni tam přece vypadají jak vojáci a jo Islámisti choděj tak oblečený a já myslel že IS má spíš Pickupy evropské výroby... a ted netrollím... bohužel *7*
            • Turban?? *1* *1* Přiznám se, že na sekundu jsem zapochyboval, jestli nejsi ten nejlepší troll, jakýho jsem kdy poznal. *1* ISIS má přes 2000 Humvee, který jim nechali iráčtí vojáci při útěku. Iráčanům je neprozřetelně darovaly USA.
          • Jack1947
            Jo jasně a střílíš IS vojáky v Hummeru že.. hmm co tam máš daál zatím slabý... hodně slabý...
            • @Jack Teď si mi to nandal, asi budu muset vyhledat pomoc odborníka, ale nejdřív si zajdu koupit kapesníky.
            • Jack1947
              ÁÁ kuRE kdy se konečně naučíš si vybrat mezi anonymem/tvým ACC to je jako kdybych si hrál na tebe vystupoval bych zde v několika nicích. *7* Nebo víš co proč si nezaložíš těch 5 nových profilů jak si předtím se kasal, trochu tě schladím ale když dostaneš ban na jednom na ostních si neškrtneš. Jn sám jsem to zkusil.
            • Kdy už se naučíš komentovat jen to, o čem třeba i něco víš?
            • Jacku, ty seš fakt komediant *1*
            • Jack1947
              To je jedno ale vypadalo to tak, nicméně... nějakejzatoulanej amík by tam bejt mohl - ted jsem zmatený to je nějakej chyták že se to jmenuje IS defense ? To je zklamání jsem byl natolik uchvácen tím názvem že jsem si nevšiml... ale to je jedno beztak je to krvavá pocta Terrorist takedown

Pevně doufám, že tam něějakého amíka budeme mít možnost oddstřelit, jinak byvh nepohdrl ani vojákem NATO každý zkažený americký maso dobrý *14* *5* *12*
            • MickeyMutant
              Je to sice jenom anonym, Jacku, ale má pravdu.
        • stejně jako u Hatred, tak i tady - koho to bude bavit? pochopil bych, že má někdo potřebu takovou hru vyrobit a tak někde ve flashi dá do kupy nějakou parodii, ale takovýho úsilí nacpat do něčeho, kde se "jen" střílej spojenci? a kdo je vlastně jejich cílová skupina? komunisti?
          • MickeyMutant
            Jak jste přišli na to, že by se snad tady měli střílet spojenci nebo Amíci? Střílíte mučedníky ISIS, co do toho jdou prsama proti vašemu evropskému kulometu. Takovej politicky uvědomělej Duck Hunt je to.
            • aha, sorry, video jsem nezkoumal do hloubky a věřil Jackovu výkladu, za což si potupně uděluji řád středečního pitomce
          • Jack1947
            ÁÁaa pan je moralista tak sejde na tom jestli se poučí z chyb, z Hatred kdy fps padali k bodě mrazu ve větší akci, tady to z traileru vypadá ještě hůře, nechápeš tu kontroverzi? je to ostuda že jediní Poláci jsou schopni pojmout takovéhle téma.Kéž by bylo více takových.
    • Hodně nepravděpodobné, IS je partizánská skupina, která se při prvním větším nebezpečí rozprchne.
      • presne, sundaj plenu s odznakem is, nasadi civilni plenu a nerozeznaj je od domorodcu ani domaci natoz cizaci
    • Jack1947
      To vypadá bombově, terrorist takedown ale z druhé strany *5* *14* sem s tím!
  • MidnighT91
    Se tak dívám na youtube po nějaké té hře a narazil jsem na tohle http://www.youtube.com/watch?v=5jFnX3Fql5k&feature=related škoda že jen na wii, je něco takového i na pc ??? Jaká je šance že to rozjedu přes Dolphin Emulátor...
    • PC platforma dodala v prvním čtvrtletí tohoto roku do pokladničky EA 276 milionů dolarů, tedy...

Zkoušel jsi už http://games.tiscali.cz/recenze/condemned-criminal-origins-49558 ?
      • MidnighT91
        Jo jo Condemned je dost o nervy, obzvlášť mi utkvěl v hlavě moment se skříňkou ve školní šatně... Tyhle horory jsou celkově nejlepší, vůbec nechápu proč nějaké Haunted hry jako Fatal Frame nevychází na pc...
    • http://wiki.dolphin-emulator.com/index.php?title=Ju-On:_The_Grudge
      Podle toho druhého testu se zdá velká. Má to i 5/5 hvězdiček pro emulaci.

Kdyžtak i pročti i:
      http://forums.dolphin-emulator.com/showthread.php?tid=3210

Jo a zrovna nedávno pro Wii vyšel i remake perfektního Fatal Frame 2 jako Project Zero 2... čekuj taky.
  • Morraw

Witcher 3 + Heart of Stone

Před dokončením W3 jsem se rozhodoval, jestli nedohraju první HoS. Přečetl jsem si jestli to něco ovlivní a nakonec jsem se rozhodl pro dokončení původní hry. Strašně jsem se bál, že budu mít špatný konec (který je mimochodem dost depresivní), ale nakonec to dopadlo tak, jak jsem chtěl.
    Teď jsem dokončil výborný HoS a podíval se na jeden z konců na YT. Přišlo mi úsměvné, když vám dá Gaunter O'Dimm rady, jak mít dobrý konec :) Je super, že zrovna u HoS mysleli částečně i na propojení s hlavním příběhem, ptže je možnost, že ho hráči budou hrát první.
  • slavek.skara

pillars of eternity

Ahoj

Byl nějaký podcást na Tiscali o téhle hře?
    • Inquisitor
      Ne, ale byl GamesPlay.
      https://youtu.be/MhxbDI2gpHc
  • Veskoslav

Příklad rýžování Skyrim

http://imgur.com/a/plEtI
    - zbroj získáváte přes konzoli. Co mám zkušenosti, tak 99% zbrojí se vyrábí, vypadají stokrát lépe
    - zbroj není rozdělena na helmu, pancíř, kalhoty atd.
    - stojí to skoro 2 eura
    - nefungující/padající model náhledu

Jinak vytvoření takové zbroje ve 3D Coat zabere i začátečníkovi maximálně den. Protože se nabídne celistvý model, ne rozdělený a upravený pro crafting....
    • Keyz
      Zoufalost.

Když to je již placené, tak by to mělo mít garanci a 100% funkčnost. To, že to kupuješ za 2 eura nějaký hnus je věc jiná....
      Osobně jsem si vždy myslel, že modování má být zdarma, protože to dělají fandové co chtějí něco opravit apod. Maximálně si chtějí udělat jméno ale nevydělávají na tom (ani nevím zda to je podle práva možné, vydělávat na cizím produktu bez jeho souhlasu)

Zlatej Nexus. Vůbec Nexus je lepší jak steam a další weby na módy. Přehledy, máš tam hodně možností, jejich program je volitelný atd.
      • Vojta_Ilavsky
        ModDB je fajn.
        • Keyz
          Na to jsem zapomněl. Ta je navíc velká a je tam většina her. Nexus je zaměřen na některé hry (zase pořádně)
      • Pethulla
        To tvrdím taky. To, že někdo začne modovat hru přece nevychází z toho, že chce vydělat, ale z toho, že to chce nějak vylepšit.
        Za módy nemůžeš chtít inkasovat peníze bez souhlasu výrobce, proto taky na Steamu tvůrci získávají "jen" 25%, zbytek jdou do kapsy Valve a Bethesdě. Někteří si asi řekli, že 25% z něčeho je víc jak 100% z ničeho. Jiná věc jsou dobrovolné příspěvky - pokud chceš, můžeš autora finančně podpořit - tak to třeba funguje na Nexu - autor dostane celou částku.

Valve se podařilo něco, čemu bych nikdy neuvěřil - přes noc ze slova modder udělali téměř nadávku.
        • Keyz
          Souhlas, že to může mít dopad na to jak někteří budou vnímat moddery. Jakmile do scény která funguje podle nějakého kodexu (kdy se nekradou mody, odkazují na práci druhých apod.) a hlavně dělají to z nadšení, zdarma a maximálně co získají je věhlas anebo nějaký ten příspěvek, tak to není dobře.

Asi zase někdo řešil jak se nahrabat ještě více...
    • Co na to říct, teď už se budou na torrentech pirátit i obyčejný módy do her *1*
      • Veskoslav
        No na fórech od Nexusu to jede. Už se bavily, jak dostat "placené" mody ze Steamu tím, že jejich 100% kopii nabídnou v Nexusu. A autory, kteří zneužili své produkty jako Wet and Cold (kombinace práce x lidí), tak budou mít doživotní zákaz cokoliv dávat na Nexus. Ale jejech počiny z placeného Steamworks budou nahrány na Nexus. Jako pomsta za rýžování.
          Nexus ma prisne pravidla a taketo mody bude stahovat. Ale inak je pravda, ze co je na steame, nestoji za nic. A velke mody tam vacsina autorov neda prave z dovodu, ze v sebe obsahuju mody inych, casto neaktivnych autorov, ktorych nejde kontaktovat. V kazdom pripade vyzera to tak, ze moding dalsich dielov elder scrolls uz bude rieseny inak, asi len vez steam a atraktivita tohto titulu na pc prave dostala poriadne na pr....
          • *cez steam...
  • Vánoce

Takové zklamání jsme ještě nezažil.

Všechny dárky nefungují. Respektive jediné, co jsem si nadělil, byl gamepad a repro.
    Ani jedno pořádně nefunguje.

U Xbox Controller mi k*revsky vrže levý analog a repro jednoduše nefunguje (vadný kus).

A co vy? Jaké dárky jste od Ježíška dostali?
    • Draken69CZ
      Co to je za repráky? Ten analog zkus povytáhnout a znova zatlačit, časem to stejně přestane neboj.
      • Creative Inspire T3300
    • Nemáš kupovat křápy.
      Nějaký konzolový ovladač vyrobený zotročeným činským dělníkem? Co jsi čekal....
      • Když jsem kupoval z Aukra starý Xbox 360 (který jsem hned zase prodal), tak jeho oba dva ovladače byly po stránce funkčnosti lepší než to, co teď mám.
  • POSUNUTÉ VIDEO: Omlouváme se, ale kvůli zdravotním potížím jednoho ze spolukrálů je nutné zrušit dnešní vysílání LongPlaye Crusader Kings II. Uvidíme se příští týden. Perun!

Musíte si to reaper's due zas odinstalovat. Jen nás to zdržuje od budování impéria. 😀

• dotaz

ahoj, potřebuji poradit, hraji GTA V na PC online, postava level 50 a až teď mě došlo že si můžu přenést postavu ze staré konzole x360, ale nevím jestli se mi nesmaže už rozehraná postava v GTA V na PC a přepíše tou starou z X360 ? to by bylo smutné, řeším to pouze kvůli bonusovému obsahu a peněnzům co jsem měl na x360 :-) děkuju
    • jakubc
      Pokud bys to nechtěl nějak víc řešit, nebo pokud by tu byli jiní zájemci o tahle DLC, tak to už řeší jeden mód:
      http://gta5.mujsoubor.cz/ostatni/exclusive-content-dlc-unlocker/
    • Nesmaže, můžeš mít více postav. A jaký bonusový obsah máš na mysli? :-)
      • http://www.rockstargames.com/newswire/article/52337/details-on-exclusive-content-for-returning-gtav-players-on
        • To není za přenesenou postavu, to máš již teď. Je to za to, že na Socialu máš hru registrovanou i na starou platformu.
          • tak to na to peču, už jsem zjistil že by mě to můj stávající postup hry na PC online smazalo
            • ano můžeš, ale v případě přenesení postav se ti smaže ta která je vytvořená na PC, zůstanou jen neutracené peníze
              • Reakce na příspěvek:

Dobře, ještě že má postava nestojí za přenesení.
            • Jakto?? Postav můžeš mít víc.
    • a jde to vubec? aspon si tu lidi pred vydanim pc verze stezovali, ze nelze prevest postavu odjinud...
  • Sapkowski se v novém rozhovoru vyjadřuje k seriálu Zaklínač. Nebaví ho pracovat a odmítá hodnotit jeho kvality a nekvality, když je pod ním podepsaný.

tyjo..taky vám tady Sapkowski přijde jako děsně namyšlenej a protivnej dědek?

• dworkin

Člověk by si podle knížek představoval někoho jinýho, že? A není to jen v tomhle rozhovoru, on je arogantní odjakživa. Ale co naplat, ať je jakej je, píše skvěle a leckterej pohodovej strejda se nedá číst.

• Veskoslav

Sapkowski je těžký alkoholik.

• Chomaco

Súhlasím. Všetko tomu nasvedčuje: Rôzne rozhovory, kauza keď sa súdil s CD projektom, celkovo jeho postoj k videohrám... Bohužiaľ ohľadom seriálu s ním musím súhlasiť. Príde mi to ako B-čkový televízny seriál.  

• Súhlasím! Mě se seriál fakt nelíbí, od kostýmů po výběr herců po obsahový zpracování a zbytečný množství nahoty (nejsem pruderní, spíš naopak.. ale přijde mi to jako klasický tits sell)

• gurus

GOG

Myslíte. že se ještě někdy objeví na GOGu něco jako byli ty jejich insomnia sale?
    • x_ander
      Podobné akce mívají často. Kromě Vánočních slev byla tuším loni v létě akce, že byly zlevněné vždy každý den 2 hry a lidi hlasovali, která bude zlevněná víc. Prostřídalo se tam těch her taky docela dost.
    • Thorar
      Tohle byl Fall insomnia sale, tak čekám i Winter insomnia sale, nebo aspoň Spring. Aby se jim to nepletlo do Vánočních slev.
    • na Vánoce zas bude většina katalogu zlevněná stopro

přímo tenhle typ slev teda nevim, ale mají každou chvíli nějakej experiment, takže třeba jo :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit