Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • deathfish

Mod Tactical CO-OP pro XCOM 2 zrušen

Tak se CO-OP modu do XCOM 2 nedočkáme... Tvůrcům modu (Dragonpunk) volali Take-Two s tím, že mají svou snahu okamžitě ukončit - tzv. Cease & Desist.

Detail zde - https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=792693587

Je to škoda.. *9*
  • MickeyMutant

Když pročítám diskuzi dole, tak s překvapením zjišťuju, že text opatřený spoiler tagem je celkem v pohodě čitelný ve své rozmazané formě. Test:

"Tak nám zabili Ferdinanda," řekla posluhovačka panu Švejkovi, který opustiv před léty vojenskou službu, když byl definitivně prohlášen vojenskou lékařskou komisí za blba, živil se prodejem psů, ošklivých nečistokrevných oblud, kterým padělal rodokmeny.

• SalemCZ

ale musí se na to člověk soustředit, když nebude chtít tak to nepřečte

• Jack1947

Takhle rychle ne ale zvědavost je kolikrát silnější, jednoznačně stará verze 200x lepší 🙂😉

• A mně se to zase líbí takhle... A jestli jsi takhle zvědavý, to už si tam rovnou najedeš myší ;)

• Jack1947

Bylo to zašifrované, ty si nemáš kam zajíždět myší na spoiler který nechceš vidět.

• oktavius66

Medievil (PS4) Update

Právě vylezla na povrch zajímavá zpráva.
    Cituji z Konzolista.cz:
    "Včera jsme vám přinesli záběry z něčeho, co vypadalo jako nová MediEvil hra, kterou si přeje spousta fanoušků po celém světě. Bohužel se ukázalo, že nejde o oficiální projekt, ale o práci fanouška, který se jmenuje Guillermo Moreno. Ten se rozhodl vytvořit úroveň v Unreal 4 enginu, která ještě není zcela hotová, ale protože byl kolem všeho zmatek, vydal video, na které se můžete podívat níže. V popisku videa se omluvil všem fanouškům za falešnou naději, že vzniká oficiální nová hra."
    Spolu s touto zprávou fanoušek uvolnil i své video, které má dvě a půl minuty. Jde vidět, že tenhle člověk je velice talentovaný. Být já v čele SONY, tak ho buď okamžitě příjmu do práce a nebo prostě mu šoupnu hromadu peněz a schopné lidi a ať to dodělá. Protože to může stát sakra zato. Ale kdo ví... Třeba někomu v SONY se tento nápad kvůli velice kladným ohlasům zalíbí a rozhodne se to dodělat. Nevím jak vám, ale mě skutečně ukápla slza nostalgie + ta naprosto vynikající muzika v pozadí.
    Určitě se koukněte: https://www.youtube.com/watch?v=yd80uokktUY
  • Lukyz

Victor Vran

Kdyby měl někdo zájem o Steam klíč na hru Victor Vran, tak mi napište na mail. Thx

Udáno *4*
  • ringmancz

Need for Speed slaví 20 let

https://www.youtube.com/watch?v=0nFIi51gdt4
    já to s nima táhl od jedničky až po ProStreet. potom Shift 2 a poslední Most Wanted. co vy?
  • L.A. Noire - Launch Trailer

http://www.gametrailers.com/video/launch-trailer-l-a-noire/713706

Bwahahahahaaaaaaaaa! Uz to bude! Uz to budeee!
  • Fallout 4

Fallout 4 je nakonec skutečně prodáván na PC i v té nejdražší PipBoy edici jen s jedním DVD. Takže jsem objednal digitálku.
    • Jack1947
      Tady to začiná ( viz MGSV.) a tak taky skončí.
      • Není to stejné, tady to DVD alespoň není zbytečně prázdné a data na něm jsou, jen ne všechna. *13*
        • Ta krabicová verze na PC už ani nemá smysl. Když koupím digitálku, tak si hru můžu předstáhnout a hrát ji hned po odemknutí, zatímco u krabičky čekám na doručení a pak ještě musím stahovat většinu hry nebo jako v případě MGSV celou. A i když jsou tam všechna data, tak to může trvat 2-3 hodiny (např. GTA V), než se to nainstaluje.
          • Veskoslav
            Stále mě vyšel Fallout včetně artbooku, sountracku a nějakých jiných srand levněji než 90% digitální distribuce. A jelikož jsem stejně v práci a jdu okolo obchodu, tak si ho tam vyzvednu. Mimoto GTA V dříve jak za 2 hodiny ze Steamu taky nestáhneš. Spíše 3 hodiny.
  • Rocket League Steam & Xbox one

Zítra česně z rána dojde k propojení verzí Rocket League ze Steamu a Xboxu *5*
    http://www.rocketleaguegame.com/news/2016/05/cross-network-play-arrives-xbox-one-steam-pc/
  • Ajeje uz to na steamu zacalo :D
    • MrSanta
      Dneska asi jenom Singularity a to si ještě nejsem jistej. Začíná to dobře. Ještě jsem ani pořádně nezahrál hry, co jsem koupil na vánoce loni *1*. Hlavně doufám, že do slevy spadne The Last Remnant. Těch 20 € je pořád příliš mnoho.
      • Za mě doporučení Fable 3. Jedna z mých nejoblíbenějších her vůbec.
        • MrSanta
          Fable 3 asi až příští rok. Přece jen jsem ještě ani tu jednotku pořádně nezahrál a i když to vlastně nenavazuje, tak bych jí rád dal před trojkou. Navíc toho mám moc, takže fakt hodně vybírám. Už takhle jsem zavalenej minimálně na 3 roky dopředu. A navíc SW:TOR... Není to lehká doba *1*
          Letos se snažím ovládat a moc toho nekupovat. Plánuju akorát ten Last Remnant když bude do 10 € a Deus Ex: Human Revolution, když se taky dostane do slevy do 10 €. Jinak asi nic. Mám toho fakt desně moc na zahrání a navíc na rok 2012 to vypadá na minimálně Kingdoms of Amalur: Reckoning, Mass Effect 3, Legends of Grimrock a pravděpodobně taky BioShock: Infinite... To zas bude děs na to sehnat čas *8*
          Ještě klika že nemám konzoli, to bych byl v pr*eli už totálně.
          • Odulin

Titul Hra roku 2011 získala na serveru Gamespot hra The Elder Scrolls V: Skyrim.

"Ještě klika že nemám konzoli, to bych byl v pr*eli už totálně."....přesně tam trochu sem. *3*
          • Jo a ještě tohle.
          • K trojce vlastně ani jedničku moc nepotřebuješ, stejně tu pořád bude mezera v podobě dvojky :/ Ale je samozřejmě lepší jí znát.
    • stejně Steam má problémy a většina her nejde ani koupit protože maj zátěž jako kr..va
      menší fail a snad to fixnou, mám tam už dvě hry, který bych bral s tou slevou
      • Lidi na to maj 24 hodin si to koupit, ale všichni to musej mít hned teď. Se pak nedivme, že to Steam neunese.
        • obracenyKybl
          Ráno by to mohlo být lepší, Amerikáni budou mít noc a Evropa bude v práci/ve škole.
          Heh, teď se mi podařilo si koupit Metro 2033 - menší zázrak, Steam vážně šíleně blbne :)

A menší dotaz: jak funguje ten kupon (33% off na hry od Valve), když snad všechny jejich hry (dnes kromě Portalu 2) jsou teď k mání s 50% slevou?
          • Na STEAMu začal velký vánoční výprodej! O 75% je snížena cena Fable 3, Orcs Must Die, obou dílů...

Pokud jsi ho dostal jako dárek v té vánoční soutěži bude mám dojem platný až od 2.ledna až někdy do března. Prostě si v novém roce vybereš nějakou hru od Valve a po přidání do košíku by se ti ten kupón měl automaticky aplikovat (nebo si ho tam pak přidáš sám ručně). Jinak trocha škodolibosti, já dostal kupón na 50% slevu *15*
            • ucho
              tak to trochu pobavím, ja na Valve tituly dostal slevu 25 % :D
            • obracenyKybl
              Jej, díky, zase jednou neumím číst, že je to až OD 2. ledna jsem přehlédnul *7*.
    • A letos je to opravdu velký, jak se zdá :D
      • prestigo88

Epic holiday giveaway

No hlavně ta soutěž, ve který 2. ledna vylosujou jednoho, který vyhraje všechny hry dostupný na Steamu. *1*
        • Toz ja bych vsechny hry na steamu vyhrat nechtel.
          Kdo by se mel v tom silenem seznamu her orientovat.Navic 3/4 z toho bych nikdy stejne hrat nechtel.
        • Koupené PSV hry z kamenného obchodu se načítají o něco (málo) rychleji než hry zakoupené digitálně.

:D toho asi klepne a pokud ne, tak ho klepne až mu ten účet ukradnou. Tak jako tak, klepne ho :D
  • jindra.veliky
    to je super, ze Gt bude mit destivy pocasi...to je ta revolucni zavodni hra, o ktery jsem cetl spekulace jeste nekdy po roce 2007? cekani se falt vyplatilo. V prosinci jsem to koupil a druhy den vymenil za neco jinyho...malo obsahu, podprumerna grafika a koukam, ze tam chybi takovy zaklady

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit