Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • E3 konference

chtěl bych se zeptat, budete mít zase komentovaný streamy z konferencí stejně jako to bylo loni?
    • Hmm ,co že to říkal Franta Fuka ? ...
      https://plus.google.com/u/0/106378848135270560799/posts/3FwL7KGhFxw

(Já vím , já vím ..... no holt budu sledovat chvilku konkurenci )
  • Tikov

WWII Online F2P

Tak F2P postihlo již i stařičkou (11 let) MMOFPS WWII online- F2P hráči jsou omezení na méně zajímavé role ( http://www.thegamersblog.com/wwii-online-has-gone-free-to-play/ )a přibyly také US jednotky.
    http://www.battlegroundeurope.com/
  • Toybox Turbo

Kdo pamatuje na Ignotions nebo MicroMachines a bavilo ho to, tak tohle zkuste, pobaví :) Akorát je to zatím dost jednoduché, odjel jsem tak 20 závodů v kampani (jsou docela krátké) a zatím jsem všechno s přehledem vyhrál.
    • *Ignitions ...
      • *Ignition :)
        • :D jo máš pravdu, se mi to nechtělo hledat, už je to nějaká doba :)
  • Video: 8 minut gameplay záběrů z Final Fantasy XV.

Videomateriál už naneštěstí není dostupný.
  • Star Wars™: Dark Forces: NMT3J-IYAR9-NMYN2
    • Děkuji
  • Dotazník

Vim že to sem možná úplně nepatří, ale snad to nebude moc vadit,dělám práci do školy a chtěl bych požádat o vyplnění tohoto dotazníku týkající se her:
    http://www.vyplnto.cz/databaze-dotazniku/nakup-videoher-preference-ku/
    • Kterou prodejnu vlastníš ?
      • Žádnou (bohužel), jinak díky všem za vyplnění.
    • Vyplňeno ;)
  • Sony začalo shánět zaměstnance, kteří budou mít na starost obranu proti pirátům a hackům u konzole PS3.

To je začli shánět brzo, no... *1*
  • Nejnovější studie ukázala, že hráči videoher mají po opuštění PC/konzole větší hlad než...

No to je spiše o tom jak si člověk uděla navyk u toho kde jí. Pokud bude jist u televize tak kdyz ji bude sledovat bude mit nutkaní u ní něco jíst. Pokud budu často jit na zachodě tak budu i nazachodě dostavat nutkaní jist.

Ale zase nevim jak se da hrat a u toho jíst. Snad něaké sladkosti...
  • Video: Silicon Studios ukázalo tech demo enginu Yebis 2. 

nepočítám , že takovéhle hry uvidíme v brzké době , ale za 5 let se můžeme těšit na hry v této kvalitě. Ať tak nebo tak nikdy nebudeme mít fotorealistické hry dokaď nebudeme schopni rozjet Raytracing s normálním FPS
    • C-BEAM
      To techdemo je skôr o práci grafika ako o kvalite samotného enginu. Použité hipoly modely v týchto detailoch sa v hrách neobjavia ani za 10 rokov, pretože robiť grafiku hry na tejto úrovni je časovo/finančne neúnosné, odhliadnuc od technologických limitov. Ale páčia sa mi ich realtime blurry reflexie, zaujímalo by ma aké techniky na to použili... ofejkovali to výborne.
  • OPenetrator

Krádež Rockstar účtu

Stalo se vám někomu, že se vám nešlo přihlásit na Social Club účet a poté jste zjistili, že máte v emailu ve spamu zprávy od R* ohledně změně emailu a hesla (samozřejmě v azbuce)? Jsem si jistý, že moje heslo nikdo neznal, takže je nejspíš problém v ochraně samotného R*. Mám nějakou šanci na návrat účtu, nebo ne?
    • Veskoslav
      Poslat originální fotku krabice+kódu na podporu. Ideální ještě mít účet nebo výpis z účtu.
      • OPenetrator
        Zatím jsem jim napsal o kráděži, uvidím co odepíšou. Krabici tu mám, manuál s kódem taky, akorát hru jsem předobjednával přes voucher už tak 2 roky zpátky. Co tak čtu, stalo se to hodně lidem a R* na to víceméně nereaguje.
        • Asi už to máš vyřešene, ale stejně...Tohle se mě stalo asi před měsícem, v sobotu v podvečer. Byl jsem naštvaný, měl jsem rozehrané GTA V a ta představa, že vše ztratím...no. Napsal jsem jim, že mě byl nejspíše ukradený účet. Nečekal jsem zázraky, ale do hodiny mě bylo odpovězeno, poslán odkaz na změnu hesla a tím se vše vyřešilo. Snad jsi dopadl podobně.
          • OPenetrator
            Prokousal jsem se azbukou a podařilo se mi obnovit email na původní (ten můj) a zároveň změnit heslo. Samozřejmě přátele jsem mel smazany, místo toho jsem tam mel nejaky rusky ksindly, nickname mi zůstal, jen na konci nebylo CZ ale RU (což je divný, protože mi nickname normálně změnit nesel) a postavu v GTA Online mam místo ranku 30 na 1131. Jsem rad, ze mi online nezabanovali. Jinak mail prisel odpoledne taky a zmenili mi nickname zpět na ten s koncovkou CZ :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit